Купити цифровий диктофон Гном-007 Розширена комплектація

  1. 5 важливих причин, чому у Вас повинен бути диктофон:
  2. Переваги диктофона "ГНОМ":
  3. Режими запису диктофона
  4. Підключення до комп'ютера і додаткові можливості додаткового програмного забезпечення
  5. Диктофон харчується як стаціонарно, так і автономно
  6. Сертифікат відповідності диктофона
  7. Технічні характеристики:
  • має литий металевий корпус з дисплеєм;
  • доступна тонка настройка параметрів запису;
  • можливе ручне і автоматичне регулювання посилення;
  • підтримує запис в режимах моно і стерео;
  • захищає записи паролем і "цифровими підписами";
  • має 4 Гб вбудованої пам'яті, підтримує карти SD / microSD;
  • живиться від батарейок ААА, електромережі або USB-порту.
  • в комплекті 2 зовнішніх мікрофона і стереонавушники.

Самий функціональний диктофон!

Оновлена версія, продовження лінійки "Гном" в розширеній комплектації, куди додатково входять: 2 зовнішніх мікрофона з пультом ДУ, підставка, навушники, зарядний пристрій від мережі 220 В. Як і більш ранні моделі оснащений ЖК дисплеєм, клавіатурою, 2-мя вбудованими мікрофонами для якісного запису в форматі моно / стерео. З оновлень: вбудований динамік, новий вандалостійкий корпус з металу, прослуховування фонограм в процесі запису і солідна пам'ять з можливістю розширення за рахунок знімних карт. Дуже міцний, компактний і зручний диктофон для фахівців і пересічних громадян!

5 важливих причин, чому у Вас повинен бути диктофон:

  1. Для запису важливих думок і ідей. Пам'ятайте, що ваша ідея, вчасно записана на диктофон, може виявитися геніальною і принести мільйони!
  2. Для запису хамів, продажних чиновників або співробітників ГИБДД, що вимагають хабар. Диктофонний запис одного разу може стати вашим головним "зброєю" в суді.
  3. Для запису лекції, якщо Ви учень або студент. Звільніть себе від нудного записування на папір!
  4. Для запису конференцій і ділових переговорів. Збережіть вашу розмову для подальшого тонкого аналізу, виявлення помилок і упущень.
  5. Для професійної діяльності: журналістів, юристів, медиків, бізнесменів і т.д. Оскільки диктофон має підвищену стійкість до механічних пошкоджень і електромагнітним випромінюванням він також підійде тспеціалістам, які працюють в складних умовах: пожежним, рятувальникам, працівникам швидкої допомоги, співробітникам правоохоронних органів та ін.

Чому Вам варто вибрати саме диктофон "ГНОМ"?

1) Професійна якість запису. Диктофони "Гном", на відміну від багатьох інших марок, є професійним засобом для запису звуку. І виробник це особливо підкреслює. "Гноми", як і будь-який істинно професійний засіб, коштують недешево, але їх ціна виправдана застосуванням професійних засобів обробки звуку і високочутливих мікрофонів. Як результат, якість фонограм виходить надвисокою не тільки в звичайних умовах записи (без перешкод), але і при наявності сильних фонових шумів (запис на вулиці, в залах засідань і т.д.). Тож не дивно, що ці диктофони є одними з небагатьох, здатних вести розбірливу запис мови, перебуваючи в одязі або навіть в сумці.

2) Фонограми гарантовано приймаються судом в якості речового доказу. Це одне з найважливіших достоїнств всіх диктофонів "Гном". Через все записи, зроблені диктофоном, проходять спеціальні маркери (так звана "цифровий підпис"), які фіксують дату / час і параметри диктофона під час запису. Крім того, "Гноми" пройшли спеціальну експертизу в МВС, за результатами якої було видано висновок, що свідчить про придатність їх фонограм для ідентифікації особи людини по голосу. Тобто в разі судових розглядів записи з диктофонів "Гном", зроблені без порушення законодавства РФ, будуть 100% -во прийняті як речовий доказ. Ви можете сміливо використовувати диктофон для запису продажних чиновників і хамів, а потім звертатися з цими фонограмами в міліцію. Вас і ваші докази візьмуть всерйоз!

3) Моно і стерео запис. Диктофони "Гном" здатні проводити як монофонічний, так і стереофонічну запис. Однак в деяких моделях передбачений тільки один вбудований мікрофон, тому, щоб забезпечити стереозапись, до них необхідно підключити зовнішній мікрофон. Запис стереозвуку дасть більш якісне об'ємне звучання і можливість визначення джерела звуку (де знаходився говорить людина).

4) Придушення роботи диктофона за допомогою спеціальних засобів НЕМОЖЛИВО. Існують професійні подавители диктофонів, які генерують шумові сигнали і тим самим перешкоджають процесу запису мови диктофоном. Але тому що "Гноми" виготовлені в металевих екранують корпусах і використовують спеціальні схеми захисту, на них подавители диктофонів практично не діють. Це підтвердилося в ході проведення випробувань диктофона в державній лабораторії засобів захисту інформації.

5) Дуже міцні і надійні. Гарантія на диктофон - 3 роки! Будь-диктофон "Гном" прослужить Вам вірою і правдою не один рік. У їх конструкції немає рухомих частин або легко ламаємо деталей. Вони виготовляються в міцних металевих корпусах і мають дуже надійну електроніку. Виробник не побоявся дати на свої диктофони гарантію на 3 роки. Ви можете бути впевненими в тому, що ваш "Гном" не підведе Вас в потрібний момент.

Переваги диктофона "ГНОМ":

Управляти диктофоном можна без використання комп'ютера. Диктофон оснащений великим РК-дисплеєм, на якому постійно відображається вся необхідна користувачеві інформація: дата і час, поточні параметри запису, кількість часу, який залишився до заповнення пам'яті, стан заряду батарей і кількість фонограм на карті пам'яті. Для управління функціями диктофона передбачена плівкова клавіатура, стійка до стирання, яка прослужить Вам довгі роки. Всі клавіші багатофункціональні, з їх допомогою Ви легко налаштуєте диктофон на свій розсуд - комп'ютер для цього зовсім не обов'язковий.

Прослуховування записів на самому диктофоні і розширені можливості відтворення. Так як диктофон обладнаний вбудованим динаміком і роз'ємом для підключення стереонаушников, Ви в будь-який момент зможете прослухати цікаву для Вас аудіозапис. Причому, Ви не тільки прослухаєте, але і зможете скористатися всіма додатковими можливостями диктофона, як то: регулювання рівня звуку, шумоочистки, зміна швидкості відтворення, циклічне прослуховування ділянки записи і т.д. Записи можна прослуховувати і на комп'ютері, для цього в комплекті йде USB кабель.

Легкий пошук файлів. Забезпечується тим, що фонограми автоматично присвоюється дата і час, в яке вони були записані. Крім того, користувач може вручну перейменувати файл, присвоївши йому відповідне текстове назва (наприклад, "лекція з фізики", "список покупок" і т.п.).

Виконано в литому металевому корпусі. Вся електронна начинка диктофона укладена в антивандальний суцільнометалевий корпус. Його завдання - захищати пристрій від механічних пошкоджень, а також електромагнітних завад, що створюються оточуючими пристроями (стільниковий телефон, мікрохвильова піч і т.п.).

Режими запису диктофона

  • Лінійна запис. В цьому режимі фонограми пишуться до тих пір, поки не закінчиться пам'ять, а потім запис зупиняється. Лінійна запис використовується в тих випадках, коли всі записані дані важливі і необхідно їх зберегти.
  • Кільцева запис. У кільцевому режимі запис не зупиняється, коли в диктофоні закінчується вільна пам'ять, просто старі фонограми починають заміщатися новими. У пам'яті будуть завжди міститися найсвіжіші на момент зупинки запису дані.

Опис основних функцій диктофона

Якість запису диктофона можна налаштувати в залежності від конкретної ситуації

Диктофон має кілька частот дискретизації звуку (8, 11.025, 16, 22.05, 32, 44.1, 48, 96 кГц) і ступенів стиснення мови (без стиснення ІКМ 16/24 біт, мю-закон), а також моно і стереоформат, що дозволяє робити записи з різною якістю і вибирати правильне співвідношення якості і часу в залежності від ситуації. Чим більше їх кількість, тим краще якість запису, і навпаки - чим сильніше стиск, тим гірше якість звуку. Наприклад, якщо Вам потрібно записати розмову з хабарником, то необхідно, щоб якість запису було найкращим, тому Вам треба вибрати найбільшу частоту дискретизації і режим без стиснення, а для запису лекцій можна встановити більш низьку частоту дискретизації і одну зі ступенів стиснення, щоб пам'яті диктофона вистачило надовше.

Основні режими запису і тривалість помещающегося на карту пам'яті 8 Гб звуку:

ІКМ 16 частота дискретизації 8 кГц, моно 145 ч ІКМ 16 частота дискретизації 16 кГц, моно 72,5 ч ІКМ 16 частота дискретизації 8 кГц, стерео 72 ч ІКМ 16 частота дискретизації 8 кГц, стерео 36,3 ч мю-закон частота дискретизації 8 кГц, моно 290 ч мю-закон частота дискретизації 16 кГц, моно 145 ч мю-закон частота дискретизації 8 кГц, стерео 145 ч мю-закон частота дискретизації 16 кГц, стерео 72,5 ч

Ручна і автоматична (АРУ) регулювання рівня сигналу для вирівнювання гучності звуку

Даний диктофон дозволяє виробляти як ручну, так і автоматичне регулювання рівня вхідного сигналу для обох мікрофонів. Причому рівень сигналу можна контролювати постійно, так як він відображається на РК-дисплеї.

Якщо Ви використовуєте автоматичне регулювання (АРУ), то диктофон самостійно підлаштовує рівень записуваного сигналу в залежності від гучності звуку, що поступає. Корисність АРУ особливо помітна, коли проводиться запис, наприклад, переконливо говорить, що пересувається по кімнаті, то віддаляючись від диктофона, то знову наближаючись до нього. Завдяки АРУ рівень гучності такого запису буде вирівняний, незалежно від відстані, що розділяє джерело звуку і диктофон.

Однак іноді більш ефективним є використання ручного регулювання рівня сигналу безпосередньо в процесі запису, тому що бувають ситуації, коли система АРУ ​​не зовсім коректно вирівнює звук. Але в більшості випадків автоматика диктофона справляється добре, і Вам нічого не потрібно регулювати вручну.

Запис за таймером - раз налаштував і забув

Диктофон дозволяє проводити запис по таймеру: як щодня (задається час початку і кінця запису), так і разово (задається дата-час початку і дата-час закінчення запису).

Активація запису голосом - диктофон економить пам'ять, записуючи тільки розмова

Диктофон оснащений системою голосової активації, що дозволяє ефективно стискати паузи в повідомленнях, збільшуючи реальний час запису. Тобто прилад активується при наявності звуків голосу і почне запис, а як тільки рівень звуку опуститься нижче порогового (мовець пішов або виникла тривала пауза в розмові), то диктофон знову перейде в режим очікування. При використанні цієї системи в паузах заощаджується пам'ять і ресурс акумулятора. В налаштуваннях диктофона доступна регулювання звукового рівня активації голосом і настройка інтервалу часу, по закінченню якого запис призупиняється при відсутності звуку.

Професійні можливості відтворення: шумоочистки і зміна швидкості програвання фонограм

При прослуховуванні фонограм через навушники ви можете використовувати такі настройки: регулювання рівня гучності, очищення від шумів і зміна швидкості відтворення без спотворення тембру звуку. Шумоочистки дозволяє позбутися від більшості перешкод, що виникають під час запису в складних умовах. Збільшення швидкості відтворення послужить для швидкого пошуку потрібного відрізка фонограми, а уповільнення відтворення - для зручного перекладу записів в текст без спеціального ПО.

Функція "наскрізний канал" дозволяє оцінювати фонограми прямо по ходу запису

Диктофон дозволяє прослуховувати аудиопоток безпосередньо в процесі запису, виводячи його на вбудований USB-порт. Ця функція носить назву "наскрізний канал". Основна її користь полягає в тому, що Ви зможете оцінювати якість фонограм прямо в процесі запису і при необхідності оперативно змінювати налаштування.

Захист від випадкового натискання клавіш. Ніяких неприємних несподіванок!

Ця функція дозволяє захистити записи від ненавмисного видалення або перенастроювання диктофона. Кожна дія вимагає додаткового підтвердження, тому зміна налаштувань або видалення записів через випадкове натискання клавіш виключено.

Використання виносного мікрофона для прихованої і ще більш якісного запису

Якщо Вам за службовим обов'язком / роботи / навчання доводиться вести записи в великих приміщеннях (конференц-залах, аудиторіях і т.д.) - підключіть до диктофона зовнішній мікрофон - і Ваші записи будуть мати дивно чисте звучання. Крім того, завдяки виносному мікрофона, Ви можете виробляти потайливі записи, сховавши диктофон під одяг, в сумку, стіл і т.д.

Захист записів паролем: доступ до аудіоматеріалів будете мати тільки Ви!

Якщо записані Вами дані мають велику цінність і вимагають дотримання конфіденційності, то Ви можете захистити їх від стороннього несанкціонованого втручання паролем (PIN-кодом). Також можна заборонити прослуховування записів з карти пам'яті на інших пристроях. Завдяки даним особливостям Ви зможете надійно захистити конфіденційну інформацію, що зберігається на диктофоні від недоброзичливців, конкурентів і т.д.

Підключення до комп'ютера і додаткові можливості додаткового програмного забезпечення

За допомогою вхідного в комплект поставки кабелю диктофон підключається до USB порту комп'ютера (використовується інтерфейс USB 2.0). Диктофон автоматично розпізнається як знімний флеш-диск, що дозволяє переписати з нього інформацію, на комп'ютерах з операційними системами Windows XP, Vista, 7. Додається ПО, що записується на карту пам'яті microSD, дозволяє робити наступне:

  • переглядати серійний номер диктофона;
  • генерувати PIN-код для обмеження доступу до основних налаштувань диктофона і записаним файлів;
  • прати непотрібні файли і форматувати пам'ять диктофона;
  • прослуховувати записи і конвертувати їх з формату wav в mp3;
  • користуватися довідкою про роботу програми і переглядати її версію.

Диктофон харчується як стаціонарно, так і автономно

У диктофоні передбачено як стаціонарне харчування - від мережі 220 В або ПК, так і автономне - від 2-х батарейок типу "ААА". Таким чином, підключивши диктофон до мережі, можна вести запис необмежено довго, а якщо Вам знадобиться використовувати його там, де такої можливості немає, запасіться батарейками. Автономна робота диктофона "Гном" від одного комплекту батарей зазвичай становить до 7 годин, чого цілком вистачить для запису будь-якої події.

Сертифікат відповідності диктофона


Технічні характеристики:

Матеріал корпусу метал (литий) Габарити диктофона (ДхШхВ) 114х39х19 мм Маса (без батарейок) 110 г Дисплей ЖК кольоровий Відтворення записів через вбудований динамік, навушники, на комп'ютері Режими запису моно / стерео Частоти дискретизації звуку 8, 11.025, 16, 22.05, 32 , 44.1, 48, 96 кГц Коефіцієнт нелінійних спотворень (1000 Гц, без стиснення, звук номінального рівня)
  • з лінійного входу: 0,01%
  • з мікрофонного входу: 0,02%
Відношення сигнал / шум (1000 Гц, без стиснення, звук номінального рівня)
  • з лінійного входу: 90 дБ
  • з мікрофонного входу: 72 дБ
Динамічний діапазон (без стиснення, АРУ вкл.) 90 дБ Чутливість вбудованих мікрофонів до 10 метрів Параметри вбудованих мікрофонів
  • електретних стійкі до ВЧ-випромінювання
  • чутливість: 55 дБ
  • рівень власних шумів: 25 дБ
Алгоритми стиснення без стиснення (ІКМ 16/24 біт), мю-закон Захист записів цифровий підпис, пароль Формат аудіозаписи .wav Пам'ять
  • вбудована Flash: 4 Гб
  • карти пам'яті SD і microSD: до 32 Гб
Вбудований динамік є Вихід на навушники є, 3,5 мм Харчування
  • 2 батарейки або акумулятори типу "AAA"
  • мережевий адаптер 220/127 В
  • USB-порт комп'ютера
Тривалість безперервної роботи від одного комплекту батарей
  • безперервна звукозапис - не менше 7 год
  • в режимі очікування за таймером - 200 ч
Зв'язок з комп'ютером USB 2.0 Діапазон робочих температур від -5 до +40 ° C Відносна вологість повітря (+25 ° C) до 90% Час напрацювання на відмову (ймовірність 0,98) 2000 ч Стереонаушники
  • вкладиші відкритого типу
  • частотний діапазон: від 15 Гц до 20 кГц
  • чутливість: 113 дБ

Комплект поставки:

  • диктофон "ГНОМ";
  • USB кабель для зв'язку з комп'ютером;
  • батарейки типу ААА (2 шт.);
  • карта пам'яті microSD (8 Гб);
  • підставка для вертикальної установки диктофона;
  • 2 зовнішніх мікрофона, суміщених з пультом дистанційного керування;
  • мережевий адаптер 220 В;
  • стереонавушники (довжина кабелю 1 м);
  • зовнішнє ПО для комп'ютера на карті пам'яті;
  • гарантійний талон;
  • Інструкція з експлуатації;
  • пакувальна коробка.
Чому Вам варто вибрати саме диктофон "ГНОМ"?

Новости