Купити Дискова СГД Qnap D4 Pro (Tower) в Алмати і Казахстані - інтернет-магазин Apple Tech - продаж IT обладнання оптом і в роздріб

  1. USB QuickAccess - то, що вже є!
  2. QuickAccess / NAS / iSCSI SAN - рішення 3-в-1
  3. QTS - простота, зручність і ефективність
  4. Багатоплатформовий доступ і централізоване зберігання
  5. AirPlay і Chromecast.
  6. Синхронізація файлів для різних пристроїв
  7. Рішення для резервних копій і відновлення
  8. Віртуальний JBOD для розширення ємності
  9. Знімки Volume & LUN для відновлення
  10. Qsirch - унікальний інструмент пошуку на NAS
  11. Централізоване управління поштою і контактами
  12. Подвійна система QTS-Linux
  13. Сховище для обслуговування віртуальних машин і контейнерних додатків
  14. Комплексне рішення для системи відеоспостереження

Мережевий RAID-накопичувач D4 Pro, 4 відсіку для HDD, з функцією USB Quick Access, HDMI-порт. Intel Celeron N3060 1,6 ГГц (до 2,48 ГГц), 1 ГБ

Характеристики:

Процесор: Двоядерний Intel Celeron N3060 1,6 ГГц
Оперативна пам'ять: 1 Гбайт (DDR3) (Може бути розширена до 8 Гбайт, Всього слотів 2 шт., Зайнято слотів 1 шт.)
Flash-пам'ять: 4 Гбайт
Дисковий простір: 4 x 2,5 "або 3,5" HDD / SSD з інтерфейсом SATA II або SATA III
Слоти для HDD: 4 x слот з можливістю гарячої заміни
Максимальна місткість сховища: 48 ТБ
Максимальна місткість рішення: 144 ТБ з урахуванням модулів розширення
Інтерфейс розширення: USB
Мережеві інтерфейси: 2 x RJ-45 Гігабітний Ethernet
Аудіо інтерфейс: 1 mini-jack (3,5 мм)
Індикатори стану: Статус, LAN, USB, 4 x HDD
USB: 3 x USB 3.0 (Спереду: 1; Ззаду: 2)
Слот для SD карти: 1
HDMI: 1 x HDMI (3840 x 2160 30 Гц)
Кнопки: Харчування, Резервне копіювання, Скидання
Зумер: Системні попередження
Форм-фактор: Настільний
Габарити (В х Ш х Г): 169 x 160 x 219 мм
маса:
Без жорстких дисків: 3,0 кг
У коробці: 3,6 кг
енергоспоживання:
У сплячому режимі: 12 Вт
В роботі: 27 Вт (з 4 встановленими дисками об'ємом 2 Тбайт)
Умови експлуатації:
Робочий діапазон температур: 0 ~ 40˚C
Відносна вологість: 5 ~ 95% при 27˚C
Електроживлення:
Зовнішній блок живлення, 96 Вт
Вхідна напруга: 100 - 240 В
Безпека: Роз'єм K-lock
Охолодження: 1 х тихий вентилятор (120 мм, 12 В)

Комплект поставки: D4 Pro, Керівництво користувача, Інструкція по установці, Гарантійний талон, Адаптер живлення, Шнур живлення, Ethernet-кабель - 2 шт., Гвинти для кріплення дисків 3,5 "- 16 шт., Гвинти для кріплення дисків 2,5 "- 12 шт., Пульт ДУ (RM-IR002)

Опції: RAM-8GDR3L-SO-1600, RAM-4GDR3L-SO-1600, RAM-2GDR3L-SO-1600, UX-500P, UX-800P

Накопичувач D4 Pro має на борту USB-порт з опцією QuickAccess для початкового налаштування пристрою і прямого доступу до зберігаються файлів, що доповнює традиційні методи з використанням мережі.

Накопичувачі серії D4 Pro підтримують відтворення і декодування 4K відео в реальному часі, швидкий доступ до сховища і всі супутні функції, такі як виконання резервних копій, реплікація даних, безпечний віддалений доступ і багато інших.

Ключові якості:

  • Потужне рішення для централізованого управління, спільного доступу до файлів і створення резервних копій
  • Порт USB QuickAccess для прямого доступу до сховища
  • Апаратна підтримка декодування і транскодування 4K (H.264) відео на льоту
  • Мультимедійні можливості на основі HDMI-виходу, багатоканального звукового адаптера і пульта дистанційного керування
  • Linux Station з робочим столом ОС Ubuntu і виведенням через HDMI
  • Virtualization Station і Container Station
  • Віртуальний JBOD (VJBOD) для використання вільного простору інших накопичувачів

USB QuickAccess - то, що вже є!

Порт USB QuickAccess дозволяє швидко здійснити початкову настройку і запуск пристрою в роботу без доступу по мережі. За допомогою утиліти Qfinder Pro * можна отримати прямий доступ до даних, що зберігаються, підключившись кабелем USB 3.0 або опціональним USB 2.0 (micro-B) **, як при роботі зі звичайним зовнішнім USB-диском. При цьому з метою безпеки передбачено розмежування прав користувачів для виключення несанкціонованого доступу.

* Qfinder Pro і USB QuickAccess підтримують Windows 8.0 (і вище) і Mac OS X 10.7 (і вище).

Для інших версій може знадобитися установка додаткових драйверів.

** Даний кабель в комплектацію не входить.

QuickAccess / NAS / iSCSI SAN - рішення 3-в-1

Мережевий накопичувач QNAP D4 Pro обходить обмеження DAS-пристроїв, що мають на увазі тільки одне підключення, представляючи собою багатоцільове рішення для високошвидкісного мережевого обміну - модель здатна одночасно працювати в трьох незалежних режимах для швидкого читання та запису даних.

Режим прямого доступу через USB QuickAccess

Підключіть комп'ютер безпосередньо до USB-порту з опцій QuickAccess і отримаєте миттєвий доступ до даних усередині сховища через утиліту Qfinder Pro. Для забезпечення безпеки існує три режими аутентифікації, які налаштовуються в розділі інтерфейсу QTS «Мережа і віртуальний комутатор»:

  • «Всі користувачі NAS» (за замовчуванням): будь-який користувач системи отримає доступ після успішного введення логіна і пароля;
  • «Будь-який»: вільний доступ до даних без необхідності введення логіна і пароля;
  • «Певні користувачі та групи»: доступ надається лише для заздалегідь визначених користувачів або їх груп, і тільки після успішного введення логіна і пароля.

Завдяки простоті підключення і високій швидкості передачі цей спосіб зручний для користувачів, які регулярно працюють з великими обсягами даних.

Класичний режим NAS

Як і будь-який інший накопичувач QNAP, модель D4 Pro підтримує загальноприйнятий стандарт Ethernet для взаємодії між різними мережевими пристроями під управлінням операційних систем Windows, Mac і Linux / UNIX, що використовують такі протоколи, як SMB / CIFS, NFS і AFP для спільного доступу до загальних папок .

Примітка: Qfinder Pro також допоможе знайти накопичувач в мережі і підключитися до нього.

Режим iSCSI SAN для блочного доступу

Для взаємодії на блочному рівні і розширення віртуальної ємності користувачі різних операційних систем можуть підключатися до заздалегідь створеним iSCSI-цілям на D4 Pro, як і на або будь-якому іншому накопичувачі QNAP.

* ISCSI-ініціатор для Mac - ATTO Xtend SAN або SNS global SAN; для Windows - Microsoft iSCSI initiator.

QTS - простота, зручність і ефективність

Операційна система QTS відрізняється зрозумілим інтерфейсом, що робить роботу з мережевим накопичувачем простіше і швидше. Ви з легкістю знайдете потрібні функції, зможете створити ярлики часто використовуваних додатків, переглядати системну інформацію в реальному часі. Підтримка мультизадачности дозволяє одночасно відкривати кілька вікон, працюючи паралельно з різними додатками. У веб-інтерфейсі системи є доступ до хмарних сервісів і таким просунутих функцій, як моментальні знімки дискових томів, управління iSCSI, станція віртуалізації і ін.

Багатоплатформовий доступ і централізоване зберігання

Накопичувач підтримує протоколи SMB / CIFS, NFS і AFP, які дозволяють користувачам спільно використовувати ресурси в Windows, Mac, Linux / UNIX платформах. Будь-які дані можуть централізовано зберігатися і бути під захистом завдяки вбудованому антивірусного рішення. Робота з такими сервісами як Windows AD і LDAP дозволяють системному адміністратору гнучко конфігурувати права користувачів на вже існуючих серверах, або скористатися LDAP сервісами накопичувача. Накопичувач підтримує SAMBA версії 4 і може виступати в якості контролера домену Windows.

AirPlay і Chromecast.

D4 Pro підтримує додаток Apple AirPlay. Ви можете переглядати відео і інший мультимедійний контент на пристроях з підтримкою AirPlay за допомогою програми QAirplay або мобільного додатка Qfile.

Додаток QAirplay, доступне в App Center, дозволяє транслювати в потоковому режимі ваш медіаконтент безпосередньо на ТБ через пристрої з підтримкою AirPlay, наприклад, такі, як Apple TV. Передача медіаконтенту здійснюється у вигляді потоку на Apple TV, в обхід вашого мобільного пристрою, що дозволяє заощадити його батарею.

У свою чергу, мобільний додаток Qfile дозволяє переглядати відео і фотоматеріали, що зберігаються в системі D4 Pro і відтворювати їх на ТБ через пристрої з підтримкою AirPlay, таких, як Apple TV. Зазначені бездротові інструменти роблять роботу з мультимедійним контентом такою зручною.

Синхронізація файлів для різних пристроїв

Додаток Qsync дозволяє вибрати один з декількох сценаріїв синхронізації і організації загального доступу до файлів. Будь долучення на мережевий накопичувач буде доступний на авторизованих комп'ютерах, ноутбуках і мобільних пристроях. Особливо корисним Qsync виявиться для часто подорожуючих людей, які завжди хочуть мати під рукою актуальні копії важливих файлів на різних пристроях.

Рішення для резервних копій і відновлення

Накопичувач D4 Pro пропонує гнучкі рішення по створенню резервних копій для Windows і Mac користувачів, миттєві знімки (Volume & LUN), Snapshot Replica & Clone, рішення для відновлення після збоїв включають RTRR, Rsync, а також велика кількість популярних хмарних сервісів, таких як: Amazon Glacier, Azure Storage, Google Cloud Storage, Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, AmazonDrive, Yandex Disk, Box і Amazon S3 / OpenStack Swift / WebDAV - сумісні сервіси.

Накопичувач D4 Pro пропонує гнучкі рішення по створенню резервних копій для Windows і Mac користувачів, миттєві знімки (Volume & LUN), Snapshot Replica & Clone, рішення для відновлення після збоїв включають RTRR, Rsync, а також велика кількість популярних хмарних сервісів, таких як: Amazon Glacier, Azure Storage, Google Cloud Storage, Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, AmazonDrive, Yandex Disk, Box і Amazon S3 / OpenStack Swift / WebDAV - сумісні сервіси

Віртуальний JBOD для розширення ємності

В якості альтернативи фізичним модулів розширення, існує додаткова опція для збільшення ємності архіву. QNAP VJBOD (Віртуальний JBOD) - технологія розширення обсягу зберігання накопичувачів QNAP, яка дозволяє задіяти вільну ємність одного або декількох мережевих накопичувачів для збільшення обсягу іншого, наприклад віддаленого NAS. Ви можете змонтувати iSCSI LUN'и одного накопичувача на іншому мережевому накопичувачі QNAP як локальні диски, створювати віртуальні пули і томи, робити снапшоти, виробляти індексацію медіа бібліотеки і навіть створювати віртуальні iSCSI LUN'и. За допомогою VJBOD ви можете централізовано використовувати простір зберігання декількох накопичувачів QNAP і керувати ним через інтерфейс локального NAS.

* Віддалений QNAP NAS повинен підтримувати iSCSI, пули зберігання і використовувати QTS 4.2.1 (або вище). Можна змонтувати максимум до 8 віддалених накопичувачів.

Знімки Volume & LUN для відновлення

Менеджер зберігання QTS має в арсеналі простий інструмент для створення миттєвих знімків і відновлення даних в будь-який момент часу, щоб максимально знизити ймовірність втрати важливих даних розміщених на накопичувачі. Ви можете робити знімки Volume / LUN'ов (до 256 знімків на тому або LUN, максимум до 1024 знімків на NAS) і здійснювати реплікацію Volume / LUN-знімків на віддалений сервер, копіюючи тільки зміни джерела, або швидко створити точну копію локального томи, вибравши з архіву потрібний знімок, без необхідності переривання поточних операцій системи. Опціонально, можна налаштувати створення знімків за розкладом, до планових операцій через RTRR / rsync, навіть якщо з файлами в даний момент працюють.

Опціонально, можна налаштувати створення знімків за розкладом, до планових операцій через RTRR / rsync, навіть якщо з файлами в даний момент працюють

Qsirch - унікальний інструмент пошуку на NAS

Завдяки Qsirch на QNAP NAS можливий повнотекстовий пошук конкретних файлів, в тому числі документів, фільмів, пісень і фотографій. За допомогою алгоритму TF-IDF користувачі можуть отримати результати під час введення пошукового запиту і легко визначити файли в списку збігів по категорії і за допомогою попереднього перегляду. Пошук виконується також за ключовими словами у вмісті файлів.

Централізоване управління поштою і контактами

Найчастіше, управляти декількома поштовими скриньками і їх контактами, розкиданими по різних комп'ютерів, мобільних пристроїв і акаунтів, досить проблематично, та й незручно, не кажучи вже про ситуацію, коли дані можуть і зовсім загубитися. З новими додатками QmailAgent і Qcontactz QNAP пропонує забути про всі ці проблеми, допомагаючи автоматично збирати і зберігати всю поштову та контактну інформацію централізовано і завжди і всюди мати до неї доступ.

Подвійна система QTS-Linux

У мережевого накопичувача D4 Pro відразу дві операційні системи - QTS і ​​Linux. Революційна архітектура D4 Pro дозволяє використовувати різноманітні програми з Центру додатків QTS, а також розробляти і запускати додатки IoT під Linux з прямим висновком на локальний монітор по HDMI. Просто підключіть клавіатуру, миша і монітор до D4 Pro і використовуйте Linux Station, як якщо б ви працювали на ПК *. Крім того, Linux Station можна задіяти в якості віддаленого робочого стола через веб-браузер **.

* Пакет Linux Station доступний для інсталяції з вузла додатків з версії QTS 4.2.1.

** Функція віддаленого робочого стола не підтримує висновок аудіо.

Сховище для обслуговування віртуальних машин і контейнерних додатків

Virtualization Station призначена для розміщення віртуальних машин (ВМ) на мережевому накопичувачі і взаємодії з ними через веб-браузери або VNC. Функціонал станції дозволяє швидко створювати віртуальні машини, робити бекапи, снапшоти, відновлювати, імпортувати і експортувати, а також існує можливість централізованого управління віртуальними машинами. Мережевий накопичувач і станція віртуалізації здатні розділяти одні й ті ж LAN порти між собою. Високопродуктивний віртуальний комутатор підвищує ефективність обміну, як між віртуальними машинами, так і між віртуальними машинами і накопичувачем через внутрішній інтерфейс.

Ще однією примітною особливістю накопичувачів QNAP є наявність в її складі Container Station, яка підтримує такі популярні легковагі технології віртуалізації, як LXC і Docker. Дані інструменти дозволяють запускати безліч ізольованих Linux систем на накопичувачі і завантажувати додатки з Docker Hub Registry.

Дані інструменти дозволяють запускати безліч ізольованих Linux систем на накопичувачі і завантажувати додатки з Docker Hub Registry

Комплексне рішення для системи відеоспостереження

Surveillance Station це професійна система відеоспостереження з зручним інтерфейсом управління, підтримує більш 3,000 сумісних IP моделей камер, можливість розширення кількості каналів запису за допомогою ліцензій, запис звуку і відео, моніторинг камер в реальному часі і відтворення файлів з архіву. Власники iOS і Android мобільних пристроїв, завдяки додатку Vmobile, можуть мати доступ до зображень камер в реальному часі і переглядати архів, щоб завжди залишатися на зв'язку з об'єктом, що охороняється. Інша програма, під назвою Vcam, дозволяє перетворити ваш смартфон в мережеву камеру для миттєвої записи того, що відбувається у вас на очах і записи потоку на накопичувач.

* Зображення і характеристики товару можуть відрізнятися від реальних параметрів. Будь ласка, уточнюйте інформацію у менеджера.

Новости