Купити розетки і вимикачі «VIKO» | Електротехнічна компанія «ВОЛЬТАЖ»

Компанія «Вольтаж» є офіційним представником компанії «VIKO» в Україні і надає всю продукцію «ВІКО» оптом і в роздріб за вигідними цінами

Компанія «Вольтаж» є офіційним представником компанії «VIKO» в Україні і надає всю продукцію «ВІКО» оптом і в роздріб за вигідними цінами.

Компанія «VIKO» - це молоде підприємство, розташоване в Санджактепе (Sancaktepe), Стамбул (Istanbul), Туреччина (Turkey). Вона створює нові рішення для передачі і використання електроенергії. Завод визнаний найбільшим підприємством Туреччини в своєму секторі продукції, має 60 000 м2 критої виробничої площі.

Компанія є автором і розробником виробленого асортименту продукції. Номенклатура виробів включає силові вимикачі і розетки, промислові розетки і блоки запобіжників, розподільні пристрої низьковольтних мереж, лічильники електроенергії і системи автоматизації будівель.

Завдяки продуманому керівництву, планування, маркетингу виробництва і збуту, підприємство постійно нарощує виробництво, розробляє нові вироби на сучасній компонентної бази. Перекладає продукцію, що працює на механічних принципах взаємодії, на електронну, випереджаючи своїми розробками побажання споживачів.

Постійне прагнення до розвитку, підвищення якості, міжнародна сертифікація виробництва і виробів, зробили компанію «ВІКО» впізнаваним брендом більш ніж у сімдесяти країнах світу. Поставки продукції за кордон становлять близько 45% від обсягу продукції, що випускається.

Діяльність компанії багаторазово відзначена дипломами, на національних і міжнародних виставках, серед профільних підприємств. «ВІКО» займає 329-е місце в національному рейтингу серед п'ятисот кращих промислових підприємств Туреччини.

Розвиток підприємства і його досягнення приносять позитивні результати для суспільства. Продукція займає лідируючі позиції на ринку Туреччини і багатьох інших країн. Постійна увага приділяється благодійництво та спонсорства.

Основним вектором подальшого розвитку компанії намічено входження в десятку кращих світових виробників низьковольтної апаратури до 2020 року. Як засоби досягнення такого результату розглядаються наступні пріоритети:

  1. Виконання очікувань і потреб покупців продукції.
  2. Безпека продукції для клієнтів.
  3. Забезпечення комфортних умов праці співробітників і соціальне забезпечення їх сімей.
  4. Підвищення ефективності виробництва.
  5. Якість має дорівнювати досконалості.

Стрімкий розвиток і великі успіхи компанії забезпечені людськими цінностями, яких дотримуються в питаннях корпоративної етики та інтересів. У «VIKO» розроблені процеси управління, що забезпечують реалізацію прозорості, підзвітності та участі. Відкритість управління, повна фінансова звітність, доступність інформації для співробітників компанії підтримує хороший корпоративний дух і згуртованість колективу для досягнення поставлених цілей.

Низьковольтна продукція (вимикачі і розетки) має широку гаму колірних і дизайнерських рішень. Вироби відповідають вимогам ергономіки та безпеки, мають дуже високу якість і тривалий термін служби.

Прагнення компанії до досконалості обіцяє поліпшення параметрів і експлуатаційних характеристик виробів, що випускаються. Компанія «ВІКО» була і залишається надійним постачальником високоякісної продукції.

На всі питання Вам ПРЯМО ЗАРАЗ відповідь наші менеджери.
Перейти в «Контакти» .

Новости