Купити витяжку для кухні в Москві, ціни на кухонні витяжки в інтернет магазині Техностудія

Технічні характеристики Ширина: 90 см Управління: механічне Установка: вбудовується в шафу Кількість швидкостей: 3 Продуктивність витяжки: 850 м3 / год Фільтри: 2 алюмінієвих жирових Потужність двигуна: 80 Вт Рівень шуму: 49 дБ Колір: нержавіюча сталь Воістину потужна витяжка від Weissgauff, володіє ураганної продуктивністю в 850 м3 / год, виконана в дизайні врізного блоку, впорається зі своїм завданням навіть на самій великій кухні! Фантастична продуктивність 850 м3 / год з метою ефективного просування цикл поновлення повітря навіть при великих габаритах приміщення Дизайн "виразний блок" дає можливість повністю вбудувати витяжку в верхній навісну шафу, що зробить її практично непомітною. Надійний блок управління, з яким ви можете бути впевнені у високій якості і безвідмовності кожного елемента. Тангенціальний двигун завдяки своїй особливій формі, забезпечує високу продуктивність при збереженні низького рівня шуму. Алюмінієвий жировий фільтр особливої ​​тришарової конструкції, з асинхронним розташуванням решіток, ефективно захистить двигун від жиру і випарів. Дизайн "виразний блок" збереже місце на вашій кухні! Завдяки конструкції даної витяжки, ви абсолютно без зусиль зможете отримати доступ до її блоку управління і висвітлення, що дозволяє миттєво почати роботу. При цьому, така витяжка підійде до самих різних варіантів дизайну кухні - адже оскільки вона є повністю вбудовується в верхні шафи, видимої залишається одна лише тільки її панель. Надійне механічне управління! Механічне управління є найбільш простим і зрозумілим навіть для недосвідчених користувачів. Ми подбали про те, щоб кожен елемент був виконаний з дотриманням найвищих вимог до рівня якості і працював надійно і безвідмовно. З витяжкою Weissgauff ви можете бути впевнені в чуйності управління і зручність роботи. Тангенціальний мотор забезпечить дійсно високу продуктивність! Тангенціальний мотор, який використовується в витяжках Weissgauff, дозволяє домогтися максимального рівня тяги без ризику виникнення перевантаження. При такій конструкції знижується тиск на лопаті і підшипники, знижується знос рухомих елементів. Як наслідок, такий двигун забезпечує рівномірну підтримку високої продуктивності при збереженні низького рівня шуму. Загальний термін служби моделі також збільшується. Алюмінієвий фільтр захистить двигун вашої витяжки від попадання жиру і кіптяви! Жироулавливающий фільтр є необхідною частиною сучасної витяжки, адже без нього двигун може просто вийти з ладу через збільшення навантаження внаслідок утворення жирових відкладень на рухомих елементах. Weissgauff використовує особливі тришарові алюмінієві фільтри з асинхронним розташуванням решіток. Завдяки такій конструкції забезпечується високий рівень захисту. Більш того, при необхідності, такий фільтр завжди можна помити в посудомийній машині, щоб видалити з нього всю накопичену кіптява і бруд.

Кухонні витяжки

Хороша витяжка на кухні - це запорука чистоти навколишнього простору і свіжого повітря у всій квартирі. Завдяки витяжці, господаркам доводиться менше витрачати часу на прибирання приміщення - адже на стінах не збирається кіптява і шпалери з роками не накопичують неприємний запах. Сучасні витяжки діляться на два типи - рециркуляційні і відводять. Рециркуляционная витяжка за допомогою фільтрів очищає повітря від запахів і домішок, а потім повертають повітря в приміщення. Але відводять витяжки кілька ефективніше - вони відводять у вентиляційну трубу пар, жири, і неприємні запахи. Деякі моделі витяжок оснащені відразу двома методами очищення повітря - рециркуляцією і відведенням.

Сучасні витяжки діляться на кілька видів - стандартні, купольні, острівні і вбудовані. Види витяжок різняться модифікацією і будовою. Кожна витяжка оснащена як мінімум двома видами фільтрів - вугільним і жіропоглощающем. Перший фільтр очищає повітря від неприємного запаху. У багатьох пристроях використовують саме вугільний фільтр для очищення повітря від непотрібних ароматів. Проходячи через гранульований вугілля, аромати затримуються в ньому. Другий фільтр - жиропоглинальні. За допомогою нього, на стінах, шпалерах, кахлі не осідає частинки жиру, і повітря стає не таким «важким». Якщо витяжка оснащена жіропоглощающем фільтром, то прибирання на кухні та у квартирі скоротиться в рази.

Рециркуляційні висувні витяжки

Практично всі сучасні витяжки оснащені панелями управління - сенсорними або механічними. Наприклад, у багатьох моделях є таймери, програмування запуску і режими роботи. Дивлячись на ступінь забруднення повітря, ви можете вибрати оптимальний режим роботи - від самого простого до інтенсивного.

Сучасні витяжки, навіть найпотужніші, працюють дуже тихо - це дуже зручно, коли в кухні багато побутової техніки, і кожна одиниця видає свої звуки, а ви цінуєте тишу. Безшумність роботи витяжки - одне з основних вимог при виборі моделі. У каталозі нашого інтернет-магазину Техностудія ви виберете таку витяжку, яка сподобається, ще й за привабливою, низькою ціною. У нас на сайті ви можете замовити будь-який вид витяжки - вбудовану, острівну, купольну або будь-яку іншу. У нас величезний вибір моделей з різних матеріалів - скла, пластику або металу. Якщо ви проживаєте в Москві або області, доставимо покупку до вашого будинку. У нашому інтернет-магазині низька вартість, тому що ми працюємо для покупців і піклуємося про ваш вибір.

Новости