Купити витяжку в Мінську, Elica, Elikor, Cata, Jet Air, Ardo, Білорусь

  1. Кухонна витяжка в сучасних умовах не тільки потрібна побутова техніка, але і стильний предмет кухонного...

Кухонна витяжка в сучасних умовах не тільки потрібна побутова техніка, але і стильний предмет кухонного інтер'єру

Сьогодні кухонна витяжка - це не тільки зразок побутової техніки, головним призначенням якої є усунення випарів, запахів, а також предметів горіння, але і, як стверджують багато відомих дизайнерів, «центром» кухні, навколо якого будується оформлення всього приміщення. Ультрасучасний дизайн, практичні і популярні матеріали (метал, скло і пластик), електронне управління відрізняють нинішні моделі кухонних витяжок від тих громіздких і галасливих конструкцій, родом з нашого з вами дитинства, які ми звикли бачити на наших кухнях. Але як то кажуть: все тече, все змінюється. Так і щодо кухонної техніки, зокрема витяжок, на ринку можна знайти стильні, елегантні моделі, здатні не тільки чудово справлятися з покладеним на них завданням по очищенню повітря на кухні, але і бути їх прикрасою, відмінно вписуючись в дизайн. В такому великому місті, як Мінськ зробити це не важко.

Для чого взагалі потрібна витяжка?

Коли господиня на кухні готує їжу, особливо якщо це відбувається на газу, крім запахів і випарів в кухонний простір виділяються шкідливі для людини продукти горіння Коли господиня на кухні готує їжу, особливо якщо це відбувається на газу, крім запахів і випарів в кухонний простір виділяються шкідливі для людини продукти горіння. Крім того, будь-який хімік вам скаже, що на кухні в підвішеному стані можна знайти дуже багато шкідливих сполук і елементів, які не тільки забруднюють повітря, а й негативно відбиваються на самопочутті мешканців. Тому вірним і єдиним рішенням буде купити витяжку , Яка забезпечить на кухні сприятливу атмосферу.

З огляду на, що більшість з нас проживає в старих радянських будинках, відмінною рисою яких якраз є погана вентиляція. Примусова циркуляція повітря на кухні - це така ж необхідність, як чисте повітря для наших легенів. У сучасних новобудовах, звичайно, справи з повітрообміном йдуть трохи краще. В першу чергу завдяки системам припливно-витяжної вентиляції.

Мінськ - колосальний місто, столиця республіки. Тут зосереджена величезна кількість торгових точок і представництв провідних виробників побутової техніки, що зумовлює широкий її вибір. Ви можете купити витяжку, як по-старому, прийшовши в звичайний магазин, так і замовити її через інтернет в будь-якому онлайн-магазині, наприклад в WWW.DOMBT.BY, де можна не тільки, ознайомившись з асортиментом, вибрати відповідну модель, а й почитати відгуки людей, які вже купили товари.

Маючи хорошу і потужну витяжку на кухні можна не турбуватися про чистоту повітря і хорошому настрої мешканців.

Всі кухонні витяжки мають декілька параметрів, які визначають їх ефективність. Серед найбільш значущих можна виділити взаємопов'язані потужність і продуктивність, і ефективність очищення (фільтрації) повітря, якщо мова йде про «фільтруючих» витяжках. Потужність встановленого двигуна багато в чому визначає продуктивність тієї чи іншої моделі. Продуктивність дорівнює кількості повітря, який витяжка може пропустити через себе за певну одиницю часу (як правило, за одну годину). Так, при середній площі кухонь від 9 до 12 метрів квадратних і висоті стель в середньому 2,7 метра, отримуємо об'єм кухні, який дорівнює 36 куб. метрів. Згідно з нормами, кухонне повітря повинен змінюватися близько десяти разів протягом однієї години в повному обсязі. Виходить, що мінімальна продуктивність, з якою повинна працювати витяжка - 360 куб. метрів повітря / год. А якщо додати чинники, які відображаються на якості кухонного повітря і роботі агрегату (поверховість будинку, інтенсивність готування їжі, довжину і засміченість повітроводів, і ін.), То виходить, що оптимальний рівень продуктивності необхідно збільшити в 1,5, а то і в 2 рази.

Сьогодні підшукати потужну витяжку з цікавим дизайном не є проблемою. Однак широта вибору дещо ускладнює зробити це досить швидко. Сучасна кухонна витяжка - це високопродуктивний і довговічний агрегат, що відрізняється привабливим дизайном. Витяжка Cata - пряме тому підтвердження.

Новітні матеріали і якісні комплектуючі дозволяють виробникам створювати витяжки більше нагадують твори мистецтва, а не рядову кухонну техніку. Безшумність - ось ще один важливий параметр, що характеризує сучасну кухонну витяжку. Кожна витяжка Cata обладнана малошумним двигуном, який встановлений на віброгасильних прокладках. Тому її роботи практично не чути.

Однак навіть з найдосконалішою витяжкою, не дотримуючись елементарних правил на кухні, важко буде забезпечити свіжість і чистоту повітря. Тому не допускайте пригорання їжі, перегартовування масла, готуйте в посуді без сколів і подряпин, не користуйтеся довго газовими пальниками.

Для чого взагалі потрібна витяжка?

Новости