Купити Айфон в Мінську в розстрочку, ціна iPhone оригінал в магазині Mobilaz

Історія створення Apple iPhone - одна з найцікавіших в мобільному світі

Історія створення Apple iPhone - одна з найцікавіших в мобільному світі. Вперше ідея створення мобільного телефону в Apple промайнула в 1982 р Правда, це не був повноцінний телефон - швидше, дизайнерський експеримент, концепт, що існував тільки на папері і представляв стільниковий телефон-розкладачку в формі яблука, купити який не представлялося можливим. Хоча далі паперових ескізів справа і не пішла, концепт був запатентований, після чого благополучно забутий і довгий час до теми телефонів в компанії не поверталися.

У 2002 році, після перших покупок iPod, Стів Джобс був охоплений ідеєю створення мобільного телефону - він бачив в цих пристроях потенційну загрозу своїм плеєрів. Але у компанії не було ні напрацювань в цій галузі, ні знання ринку, ні інженерів, які мають досвід створення подібних пристроїв, ні можливості купити готове виробництво. Це мала бути партнер і їм стала переживала важкі часи Motorola. Цей період вкрай цікавий, але через брак місця ми нагадаємо лише фінал 7 вересня 2005 року відбулася презентація Motorola ROKR E1 - повної копії Motorola E398, але з вбудованим плеєром iTunes, і в той же день, на тій же презентації Джобс представляє новий iPod Nano . Удар в спину або гідну відповідь топ-менеджменту Motorola, рік публічно нехтувати Apple - думки розходяться, але результат один: плеєр купують, телефон - не купують. Джобс отримав від цієї співпраці то, що хотів - досвід, уявлення про ринок, зв'язку з стільниковими операторами. Останнє найцікавіше - угода між Apple і Cingular (сьогодні AT & T) - це щось фантастичне. Перша зустріч відбулася ще за спиною у Motorola, в лютому 2005 р Пропозиція Джобса безпрецедентно: оператор купує ексклюзивні права на мобільний телефон, але Apple - відрахування з кожного користувача. Але самого телефону Apple iPhone ще не було - його не можна було ні купити, ні помацати, ні побачити хоча б на папері. Божевілля, на яке не пішов би жоден оператор ... але Стів Джобс привабливий і переконливий. Cingular не дав згоди, але і не сказав «ні». Початок співпраці було покладено, почалися переговори, що тривали майже півтора року, контракт був підписаний тільки в липні 2006 р Але саме після тієї зустрічі в Apple нарешті вирішуються на створення власного телефону - без контракту з оператором це вкрай ризикована, божевільне, можна сказати , починання. До того ж всі роботи, крім технології екрану, йшли з нуля. Час пошуку рішень, вивчення взаємодії складових, безліч прототипів, постійно змінюється начинка ... Терміни підганяли, за чотири місяці до виходу на ринок у Apple все ще не було продукту. Заключний етап проходив в атмосфері суворої секретності, практично на військовому положенні: інженери жили в лабораторіях. У грудні, за три тижні до презентації, вирішувалося питання покриття екрану - пластик або скло. У прототипі був пластик, він був уже більш-менш обкатаний, і на ризик заміни при неможливості провести тести за час, що залишився компанія не змогла піти. Але через півроку після релізу, з початком масових продажів, екран все ж став скляним (за що багато користувачів по всьому світу люблять і купують Apple iPhone).

9 січня 2007 року на MacWorld 2007 Стів Джобс перевернув уявлення світу про мобільний телефон. Це дійсно був фурор, багатофункціональний пристрій з революційним інтерфейсом мало ефект бомби, що розірвалася і все це містилося в компактний і витончений корпус мобільного телефона ...

Сьогодні суперечки фанатів і критиків айфон 7 постійно спалахують в різних куточках Інтернету і в офлайні, модель є найбільш обговорюваним електронним пристроєм сучасності як при випуску оновлень, так і «в мирний час». Так що яким би не був iPhone, для кого-то хорошим, для кого-то поганим, але в якомусь сенсі він дійсно завоював світ. Тому купити «айфон» черговий нової серії прагне і старі й малі.

Вашій увазі пропонується весь реалізований ряд телефонів, смартфонів Apple iPhone, зробивши свій вибір Ви можете придбати вподобану модель у нас. Доставка по місту Мінську здійснюється безкоштовно.

Новости