Купівля на сайті eBay для автолюбителів

  1. Інші умови


eBay для автолюбителів - це спеціалізований сайт eBay, на якому ви знайдете найширший вибір автомобілів і автозапчастин і зможете придбати транспортні засоби з різних країн світу.

Тут ви знайдете широкий вибір транспортних засобів і супутніх товарів, що б ви не шукали: старовинний автомобіль з відкритим кузовом, автофургон, седан, гідроцикл, мотоцикл, двигун, фари, килимки або дзеркала.

1. Реєстрація на eBay

2. Знайдіть транспортний засіб, запчастина чи аксесуар На eBay для автолюбителів використовуються такі ж кошти пошуку, як на eBay, плюс спеціальні функції для пошуку автотранспортних засобів, наприклад пошук автотранспортних засобів поряд з вами, щоб ви могли оглянути товар і домовитися з продавцем. Детальніше про те, як користуватися пошуком на eBay для автолюбителів . 3. Уважно вивчіть оголошення

Уважно прочитайте опис автотранспортного засобу, запчастини або аксесуара. При покупці автомобіля перегляньте пам'ятку покупця, яка включена в усі оголошення. У пам'ятці міститься важлива інформація про порядок дій до, під час і після покупки автомобіля. При купівлі транспортних засобів візьміть до уваги наступні рекомендації.

вивчіть товар

  • Перш ніж вирішити, скільки ви готові заплатити, перевірте вартість автомобіля в довіднику Kelley Blue Book .

  • Якщо товар виставлений за ціною, яка значно нижче запропонованої роздрібної ціни, дотримуйтесь особливої ​​обережності.

  • Не очікуйте, що старий або старий автомобіль буде виглядати як новий - швидше за все, він буде мати сліди зносу.

  • Враховуйте не тільки вартість транспортного засобу, але також витрати на страхування, доставку, реєстрацію та податки.

Дізнайтеся про продавця

Перш ніж зробити покупку, зберіть інформацію про продавця. Перевірте показник відгуків продавця, щоб оцінити його репутацію на eBay. Задайте продавцю всі необхідні питання про товар або його стані, перш ніж робити ставку.

Не робіть ставку, якщо продавець не відповідає на питання чи з ним не можна зв'язатися по електронній пошті або телефону.

Вивчіть формати покупок

Вивчіть можливі способи купити транспортний засіб або товар, представлені в оголошенні. Ви можете виграти товар на аукціоні, використовувати параметр Купити зараз, щоб придбати товар за фіксованою ціною, запропонувати Кращу ціну або придбати товар через місцеве тематичне оголошення. Детальніше про форматах покупки .

Примітка. Для товарів в категорії Запчастини та аксесуари ціна Купити зараз буде щонайменше на 10% вище за початкову ціну.

Інші умови

Звернутися в службу підтримки

eBay для автолюбителів - це спеціалізований сайт eBay, на якому ви знайдете найширший вибір автомобілів і автозапчастин і зможете придбати транспортні засоби з різних країн світу

Зв'язатися з нами

Виникло питання? Ми можемо допомогти.

Отримати допомогу від інших учасників eBay. відвідайте Спільнота eBay , Щоб задати питання.

Схожі розділи довідки

Новости