Купуй українське: топ-20 вітчизняних виробників стильного одягу

фолк мода

Одяг українського виробництва останнім часом користується особливою популярністю не тільки серед споживачів вітчизняного ринку, а й зарубіжного. Якісний крій і пошиття, різноманітність модних тканин і фасонів, демократичні ціни - все це робить український продукт не тільки рентабельним, а й цілком конкурентним по відношенню до одягу зарубіжних виробників.

Виробництво одягу в Україні розділене між представниками fashion-індустрії, щорічно показують свої колекції на Українському тижні мод, і підприємцями, які під певним брендом випускають продукцію масового споживання.

Ми хочемо поділитися з тобою 20 кращими українськими виробниками мас-маркету, одяг яких ти напевно вже зустрічала.

Бренд, створений українським дизайнером Оленою Голець більше 10 років тому. Оригінальні авторські рішення відомого дизайнера і їх втілення в вишуканою італійською тканини видно неозброєним оком. Одяг для жінок середнього віку створюється в єдиній концепції з певною стилістикою тканин, пошиття та добірки фурнітури. Ручний пошив, модні фасони, якісні італійські тканини - це те, що відрізняє цю українську марку від багатьох інших.

Одяг можна придбати як в роздрібних точках продажу (г. Киев, ул. Червоноармійська 131, фірмовий бутик Олени Голець, вул. Боженка, 86 (магазин зі знижками), пр. Перемоги, 49/2, ст. Метро Шулявська, просп. Возз'єднання 2 / 1а, ТЦ "Дарниця", 3-й поверх, вул. Полярна, 17Б, ТЦ "Полярний", пл. Спортивна, 1, ТОК "Gulliver"), так і он-лайн на сайті.

  1. Love Couture by Lourdes

Перший і поки єдиний український модний бренд жіночого одягу, який офіційно був представлений українському і російському ринку українським дизайнером Оленою Лурдес і її гучної колекцією «I Love Matreshka».

  1. фолк мода

Фолк мода - колекції українського бренду патріотичної одягу "порадую своїх шанувальників такими категоріями одягу як костюми для спорту і сукнями з вишивкою. Крім цього,« Фолк Мода »нещодавно представила світшоти з новими принтами, і стильні сорочки.

Кольорова гама колекції підтверджує головну концепцію торгової марки «Український бренд для кожного». У ній переважають приглушені класичні кольори з часткою яскравих, що привертають увагу елементів. Цього разу «Фолк Мода» надала вибір дійсно кожному!

Нова колекція вже доступна в мережі партнерів компанії, а в кінці жовтня з'явиться в офіційному інтернет-магазині ТМ "Фолк Мода".

фолк Мода

фолк мода   Одяг українського виробництва останнім часом користується особливою популярністю не тільки серед споживачів вітчизняного ринку, а й зарубіжного

фолк мода

фолк мода

фолк мода

фолк мода

фолк мода

фолк мода

фолк мода

Український виробник молодіжного жіночого стильного одягу. Плаття, блузки, спідниці, брюки, піджаки і футболки - це не повний асортимент бренду, що пропонує якісні матеріали та пошиття одягу, взуття та аксесуарів за останнім словом моди. Доступні ціни (від 200 до 800 грн.), Щосезонне оновлення колекції, можливість купувати товар оптом он-лайн на сайті. Окремих магазинів з одягом цієї марки в Києві немає, проте вся продукція зустрічається у багатьох торгових точках України.

Відомий український бренд, що з'явився в 2008 році в місті Харкові. Моделі одягу призначені для сучасної жінки, яка хоче завжди виглядати яскраво і стильно, може піти на ризик і експериментувати.

Medini робить акцент на класичному жіночному стилі одягу і аксесуарів з якоїсь світської ноткою, навіяної модою 60-х. Продукцію цієї марки можна подивитися і придбати на сайті. Одяг представлена ​​в різних магазинах по всій Україні.

  1. Marikich

Це одна з найбільш динамічно розвиваються українських марок модного дизайнерського одягу, яка була заснована в 2008 році. Колекції оновлюються щотижня, велика частина моделей проводиться лімітовано, що дозволяє по праву називати їх ексклюзивними. Для створення одягу використовуються колекційні тканини, натуральна шкіра, хутро, багато ручної роботи, різні техніки вишивки, мережива, натуральні камені, перли, кристали, принти і багато іншого. Ціна на товар варіюється від 500 грн. і вище.

Студія одягу «» розташовується за адресою: м Київ, вул. Пушкінська 31-б, офіс 14 (метро Театральна, перша арка від готелю Прем'єр Палац). Також ти можеш ознайомитися з асортиментом бренду на сайті.

Українська студія авторської одягу. Якісний одяг для будь-яких заходів за доступною ціною від 150 до 500 грн. В он-лайн магазині можна купити жіноче взуття і модний одяг оптом і в роздріб.

Український виробник жіночого одягу великих розмірів, який знаходиться в Харкові. За тривалий період продажів в інтернеті має досить високий рівень довіри від оптових покупців і роздрібних клієнтів. Ознайомитися з продукцією цієї марки ти можеш на сайті.

Міцно займає лідируючі позиції серед виробників модельного взуття на ринку України. Зареєструвавши в 1999 році однойменну торгову марку, компанія встигла себе зарекомендувати виробником високоякісної модельного взуття, що відрізняється оригінальним дизайном. Продукцію компанії ти можеш подивитися на сайті.

Один з найвідоміших брендів модного жіночого, чоловічого та дитячого одягу в Україні. Головний дизайнер марки - Марта Геєць. Купити одяг можна на сайті. Вартість речей варіюється від 200 грн. і вище.

Це чоловічі сорочки та краватки від українського виробника. Сорочки в клітку, смужку, однотонні, фактурні, з довгим і коротким рукавом, рукавом під запонку. Для колекцій сорочок підбираються кращі європейські тканини за якістю і за складом. Бренд співпрацює з різними точками продажу, пропонуючи продукцію оптом і в роздріб. З асортиментом сорочок ти можеш ознайомитися на сайті.

Будинок моди Rito веде свою історію з 1992 року, коли підприємець Тетяна Абрамова і дизайнер Олена Дерев'янко об'єдналися в творчий тандем і вирішили створити відому українську торгову марку модною трикотажного одягу.

У 2008 році відкрився другий фірмовий магазин в Києві. Розширилася географія продажів - тепер модний одяг від Rito пропонують в Києві, Одесі, Дніпропетровську, Житомирі, Львові, Івано-Франківську, Москві, Кірові, Калузі.

Одяг можна купити у фірмових магазинах за адресами - Київ, Вул. Ігорівська, 5 (ст. Метро Поштова площа), Вул. Лисенка, 1 (ст. Метро Золоті Ворота), Дніпропетровськ, просп. Карла Маркса, 109. Івано-Франківськ, вул. Північний Бульвар, 2А, ТРЦ «Панорама Plaza», 2 поверх, Львів, вул. Валова, 27 або он-лайн на сайті.

Український бренд RITO представив лукбук осінь / зима 2015-16

Український бренд RITO представив лукбук осінь / зима 2015-16

Український бренд TAGO з кожним днем ​​набирає все більшої популярності. Талановита команда дизайнерів з сезону в сезон створює стильні речі, з огляду на останні fashion-тенденції і розвиваючи власні творчі ідеї. У бутиках TAGO ти з легкістю знайдеш варіанти на кожен день, відповідні офісного дресскод, стильні рішення для зустрічей з подругами і відпочинку, а також шикарні вечірні варіанти.

Магазини Таго знаходяться за адресами: Київ, вул. Антоновича 176 (ТЦ "OCEAN PLAZA"), Москва, вул. Велика Новодмітровская, 36 (MARKET на дизайн-заводі Flacon). Також з продукцією цієї марки ти можеш ознайомитися і придбати на сайті.

Український бренд ALVE, основною спеціалізацією якого є пошиття стильного і модного жіночого одягу. Родзинкою даного виробника можна назвати те, що в одній моделі сукні, комбінезона або блузи поєднуються різні стилі і дизайнерські рішення. У пошитті одягу виробника ALVE бере участь ціла команда професіоналів високого рівня - талановиті та креативні дизайнери, що йдуть в ногу з модою і світовими тенденціями, досвідчені швачки, акуратно виконують свою роботу, і фахівці, що відповідають за якість готової продукції.

З продукцією цієї марки ти можеш ознайомитися і придбати на сайті.

Торгова марка GHAZEL - український виробник модного жіночого одягу, офіційно зареєстрований бренд, заснований в 2005 році в Україні в місті Харкові. Основна концепція GHAZEL - запропонувати продукцію, яка поєднуватиме в собі креативний дизайн, високий рівень якості і доступну ціну. GHAZEL - жіночий одяг, середніх і великих розмірів - сукні ділові, вечірні та випускні, сарафани, костюми, спідниці, блузи, комбінезони, шорти і аксесуари до них.

Купити продукцію цієї марки ти можеш в фірмовому магазині за адресою: Харків, вул. Пушкінська, 43 (ТЦ Сана, магазин 17) або ж он-лайн на сайті.

Компанія Bicotone почала своє існування на українському ринку модного одягу в 1999 році, тобто більше 14 років тому. Зараз це один з лідируючих постачальників жіночого одягу. Моделі користуються попитом у жінок будь-яких професій і будь-якого соціального статусу. Вони залишаються актуальними незалежно від тенденцій мінливої ​​моди і є доступними за ціною (від 100 до 600 грн.).

Ознайомитися з асортиментом та придбати товар можна на сайті.

Інтернет магазин Evercode здійснює продаж стильної, комфортною і якісного жіночого одягу. Продукція відповідає самим модним тенденціям. Компанія Evercode успішно розвивається на українському ринку вже більше 15 років. Основна цілей українського бренду - доступність якісних і модних речей всіх цінових категорій клієнтів (від 500 до 1000 грн.) Спектр продукції, що виготовляється компанією Evercode досить широкий - це і ділові костюми, і літні сарафани та сукні, як повсякденні так і коктейльні, штани і блузи .

Origa - виробник стильного елегантного жіночого одягу в Харкові. Кожна модель - це поєднання чудової якості, оригінального крою, практичності і комфорту. В асортименті багатий вибір верхнього одягу: пальто, півпальто, пуховиків, курток, плащів, ветровок, а також різноманіття легкого одягу: костюмів, суконь, сарафанів та іншого. Діапазон розмірів від 40 до 58.

Виробник представляє продукцію оптом для роздрібного продажу в торгових точках України. Подивитися асортимент бренду ти можеш на сайті.

  1. фабрика "

Підставою для створення фабрики «Леся Українка» в 1971 році була багата історія української вишивки, яка дійшла до нашого часу, передаючись із покоління в покоління. Кожен сезон професійна група дизайнерів готова надати широкий асортимент нових моделей, вміло поєднують вимоги сучасної моди з підкресленою індивідуальністю істиною українки.

Товар продається оптом і в роздріб в фірмових салонах за адресами - Черкаси, Салон ім. Лесі Українки, вул. Лесі Українки 4, Київ, ТЦ "Городок", Московський пр-кт, 23 а, підземний ТЦ "Навігатор", пл. Слави, Бориспіль, ТЦ "Aeromall", вул. Київський Шлях, 2/6 або он-лайн на сайті.

Торгова марка Malininy - одеський виробник жіночої і чоловічої дизайнерського одягу. Марка має три лінії одягу і тому розрахована на широкий сегмент покупця. Купити одяг можна за адресою м Одеса, Адміральський проспект, 38 або ж он-лайн на сайті. Цінова політика - 400-800 грн.

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

Новости