Кур'єрська доставка

Ласкаво просимо на сайт компанії кур'єрської служби доставки
Бізнес Пошта ™!

Кур'єрська доставка - це організація транспортування вантажів і поштових відправлень кур'єрською службою доставки безпосередньо від клієнта до вантажоодержувача за принципом «з рук в руки» або «від дверей до дверей» Кур'єрська доставка - це організація транспортування вантажів і поштових відправлень кур'єрською службою доставки безпосередньо від клієнта до вантажоодержувача за принципом «з рук в руки» або «від дверей до дверей». Кур'єрська служба "Бізнес Пошта" ™ пропонує Вам повний комплекс кур'єрських послуг з доставки ділової кореспонденції і вантажів в усі країни світу, по території України і Києву.
Ми пропонуємо Вам якісно новий рівень обслуговування в області експрес-перевезень, що дозволяє підібрати потрібне поєднання ціни та швидкості, незалежно від того, де знаходиться місце призначення Вашої відправки.
Головна перевага кур'єрської доставки полягає в тому, що кур'єрські служби беруть на себе всі турботи і проблеми, пов'язані з організацією доставки вантажу в пункт призначення.
Вашій увазі надаються послуги кур'єрської служби "Бізнес Пошта" ™ по експрес доставці документів і вантажів по території України та м.Києву:

  • - експрес доставка на наступний робочий день до 12-00 годин
  • - стандарт доставка протягом наступного робочого дня
  • - можливість відправлення та доставки в неробочий час до 9 ранку або після 18.00
  • - можливість доставки в вихідний або святковий день
  • - можливість отримання підтвердження доставки, включаючи оригінал підпису одержувача.
  • - можливість вибору форми оплати відправлення (безготівковий розрахунок з ПДВ, готівковий розрахунок)
  • - можливість використання мережі Інтернет ( www.bizpost.com.ua )

- для отримання будь-якої необхідної інформації (обслуговуються міста, терміни доставки, які обслуговуються країни, вартість відправки)
- для контролю руху відправлення і отримання підтвердження доставки (on-line tracking);
- можливість друку номерний накладної на сайті компанії, що дозволяє значно економити Ваш час на оформлення відправки.
- виклик кур'єра безкоштовно, час візиту кур'єра Ви можете встановити самі.

Крім стандартних кур'єрських послуг, що забезпечують безпосередню транспортування вантажів і поштових відправлень, в даний час кур'єрські служби пропонують своїм клієнтам комплексне обслуговування, яке включає в себе оформлення супровідних документів. Сучасні технології транспортування вантажів дозволяють здійснити кур'єрську доставку Ваших відправлень «від дверей до дверей» практично в будь-яку точку земної кулі.
До ваших послуг можливість кур'єрської служби "Бізнес Пошта" ™ надавати найкращий сервіс по експрес-перевезення вантажів і документів по всьому світу.
Таким чином, кур'єрська доставка є надзвичайно зручною послугою, що надає клієнтові максимум можливостей. Переваги кур'єрської доставки полягають в універсальності, масштабності і гнучкості такого сервісу, що надається кур'єрськими службами. Зручність, простота і висока ефективність кур'єрських послуг є головними причинами зростання популярності кур'єрської доставки в світі.
Звертаючись в одну компанію - кур'єрська служба "Бізнес Пошта" ™, Ви отримуєте повний спектр послуг з доставки документів та вантажів.

Новости