Кур'єрські служби, Севастополь

Розділ "Кур'єрські служби" допоможе Вам у пошуку служб доставки в місті Севастополі. Потрібно доставити важкий і крихкий вантаж в цілості й схоронності? Потрібне термінове отримання важливого листа адресатом в іншому місті? Вам потрібно переслати невірно відправлену посилку за адресою? Ці та інші види послуг надають організації з доставки, кур'єрські служби, адреси та телефони яких Ви можете відшукати в нашому розділі. Розділ Кур'єрські служби допоможе Вам у пошуку служб доставки в місті Севастополі

Знайдено: 39 Знайдено: 39   Компанія СДЕК здійснює експрес-доставку документів і вантажів по всій території Росії і світу Компанія "СДЕК" здійснює експрес-доставку документів і вантажів по всій території Росії і світу. Швидко, якісно, ​​надійно.

Рейтинг: 308

Лідер в області ЕКСПРЕС доставки документів і вантажів по Росії і за кордон. ТЕРМІНОВА доставка документів і вантажів.

Рейтинг: 250

Доставка пошти, конвертів, пакетів по Україні та світу. Виконання доручень в іншому місті. Доставка малогабаритних вантажів по Криму. Доставка поздоровлень. Директ-мейл, Партіонний розсилка по Севастополю і Україні.

Рейтинг: 235

SevEx - міжнародна кур'єрська служба в місті Севастополь.

Рейтинг: 225

Експрес доставка кореспонденції і посилок по Криму і Севастополю✉ 📦 Кур'єрська служба доставки Криму і Севастополя. Пункти видачі замовлень "Ваша доставка" ТОВ "Висота 74" Приєднуйтесь до нас! "Кур'єрська служба Криму" Ваша Доставка "

Рейтинг: 220

Вітаємо Вас на сайті ГПСЗ і пропонуємо наступні послуги: -курьерскіе послуги з території України, країн СНД і далекого зарубіжжя; -пересилкі міжнародних відправлень EMS; -таможенно-брокерські послуги; -Охорона послуги.

Рейтинг: 215

Група компаній «ЖелДорЕкспедіція» - найбільший транспортний оператор на ринку доставки збірних вантажів по Росії і всьому світу, а також експрес - доставки.

Рейтинг: 215

Компанія SPSR Express була заснована в 2001 році і за короткий термін стала лідером російського ринку експрес-перевезень.

Рейтинг: 215

Компанія SPSR Express була заснована в 2001 році і за короткий термін стала лідером російського ринку експрес-перевезень.

Рейтинг: 215

Надаємо кур'єрські послуги з доставки посилок, листів, ділової кореспонденції та вантажів по Криму, а так само по всій Росії, на Україну і за кордон.

Рейтинг: 210

Кур'єрська служба доставки "Кур'єр Бізнес Експрес" відома як - "КУБЕКС" - хто ми такі? Група компаній "Кур'єр Бізнес Експрес" - це не просто кур'єрська служба доставки, яка функціонує у всіх містах Росії.

Рейтинг: 210

Послуги з доставки кореспонденції - це одна з найбільш затребуваних послуг на сьогоднішній день. Наша компанія здійснює оперативну доставку і пересилку документів, листів, посилок і бандеролей, а так само іншої кореспонденції по всій території Росії, СНД і світу.

Рейтинг: 205

Служба доставки «Хороші новини» є однією з небагатьох регіональних компаній з Криму. Спочатку ми працювали більше 15 років в ніші розповсюдження преси в Криму.

Рейтинг: 205

Вантажоперевезення, доставка вантажів, квартирні переїзди, складські послуги, доставка документів, послуги вантажників, доставка вантажів до супермаркетів, доставка замовлень з інтернет-магазинів, страхування вантажів

Рейтинг: 205

Пропонуємо унікальну альтернативу поштою та кур'єрські послуги. Інноваційність послуг що надаються компанією PickPoint полягає в створенні інфраструктури для передачі товарів шляхом установки спеціальних терміналів в місцях з великим трафіком.

Рейтинг: 200

Потрібно доставити важкий і крихкий вантаж в цілості й схоронності?
Потрібне термінове отримання важливого листа адресатом в іншому місті?
Вам потрібно переслати невірно відправлену посилку за адресою?

Новости