Курс біткоіни до долара на сьогодні: цифри, прогнози на 2017 і 2018

  1. Що відбувається з котируваннями біткоіни до долара сьогодні
  2. Прогноз курсу біткоіни до долара на 2017-2018 роки
  3. Курс біткоіни до долара впаде - правда чи ні
  4. Де знайти точний курс біткоіни до долара на сьогодні

курс біткоіни до долара на сьогодні

Життєвий цикл біткоіни до долара на сьогодні відображений на онлайн-графіку і у вигляді котирувань BTC / USD і USD / BTC. За 1 біткоіни тепер доведеться викласти трохи менше 10 000 доларів, а раніше він досяг понад 11 000 і почав своє рекордне падіння. За пару днів листопада 2017 року трапилися історичні події в світі криптовалюта. Біткоіни різко зріс на 2000 доларів, тобто на 20%, а потім також феноменально звалився за позначку в 10 000. Купити його могли вже тільки за 9500 +/- 20% дол. Чого очікувати далі і як дізнатися точний курс на сьогодні - розповімо далі.

Що відбувається з котируваннями біткоіни до долара сьогодні

Що відбувається з котируваннями біткоіни до долара сьогодні

На криптовалюта не просто роблять величезну ставку, але і очікують від неї феноменального росту. Наприклад, експерти, аналітики або звичайні користувачі прогнозує біткоіни в 2018 році курс, як мінімум, 15 000 доларів, а, як максимум, 20 000. Але кінець 2017 року показав абсолютно інші реалії, частково навіть песимістичні. На сьогодні має такі факти:

  • Курс біткоіни до долара становить трохи менше 10 000 доларів.
  • В кінці листопада 2017 року відбулося рекордне зліт битків на 2000 доларів. Вони коштували понад 11 000 доларів за 1 BTC.
  • Відразу після цього сталося падіння. Тепер ми маємо курс від 9,5 тисячі дол.

На сьогодні фахівці не мають однозначної відповіді, що ж буде далі. Але є «сигнали», які підкажуть, як поведуть себе котирування в 2017 і навіть в 2018 році. Про них і розповімо далі.

Прогноз курсу біткоіни до долара на 2017-2018 роки

Прогноз курсу біткоіни до долара на 2017-2018 роки

Не варто слухати тільки одних лише експертів, аналітиків і бізнесменів, адже думка людей завжди є суб'єктивним. Покладатися на одного або декількох користувачів, нехай навіть авторитетних, немає ніякого сенсу. Потрібно навчитися самому вловлювати тенденції і тоді курс біткоіни до долара на сьогодні, на наступний період буде більш-менш прогнозований. Як же це зробити зараз, якщо ще немає навичок і знань у фундаментальній і технічному аналізі. Виявляється, варто просто звернутися до світових новин щодо криптовалюта:

  1. На сьогодні ми бачимо обвал курсу біткоіни до долара, який спровокував його «злив». Користувачі злякалися падіння і почали потроху продавати битки.
  2. Паніка відбулася не тільки через самого падіння, але і через його причини. Нею стали технічні неполадки на декількох великих світових біржах криптовалюта. На кілька годин їх сайти перестали працювати, тобто пішли в оффлайн. Природно, учасники вирішили, що це-поганий знак і почали продавати битки. Тут же і сталося падіння курсу біткоіни до долара, що ми і маємо на сьогодні.
  3. На кінець 2017 і навіть на початок 2018 року очікується стрибок біткоіни. Справа в тому, що ряд великих американських і інших бірж відкриють для нього свої ф'ючерси. Точніше, відбудуться справжні вливання капіталу з боку трейдерів, інвесторів і бірж. Гроші будуть вкладати навіть банки. І це - не просто засоби звичайних користувачів, а капіталовкладення великих гравців, компаній і т.д. Всі чекають того, що ф'ючерси принесуть тільки зростання битків на кінець 2017 і початок 2018 року.

Виходить, що не все так погано з найпопулярнішою криптовалюта світу. Рівень її капіталізації може ще більше зрости. На сьогодні котирування трохи скачуть і навіть опускаються після рекордного зростання, але вони повинні стабілізуватися. Якщо ф'ючерси все-таки будуть відкриті, то за 1 біткоіни доведеться викласти вже точно більше десяти, а, можливо і двадцяти тисяч доларів.

Курс біткоіни до долара впаде - правда чи ні

Є й скептики, які вважають, що биток - це мильна бульбашка, яка ось-ось лопне, та ще й дуже голосно. Їх теж можна зрозуміти, адже крпітовалюти стала якимось знаряддям, способом підзаробити на спекуляціях, торгах, Майнінг. Її не сприймають, як електронні гроші, а це - основна функція біткоіни. Вони стали способом заробітку, і не більше того.

Деякі гравці навіть радіють тому, що є валюта, перерахування якої відбувається анонімно і в захищеній системі. Ніхто не може дізнатися, хто, скільки перевів грошей, або зламати блок з хешірованного інформацією. Більш того, розробники ще більше підсилюють анонімність, конфіденційність, швидкість обробки транзакцій. Для користувачів такі обставини доводяться тільки на руку, особливо якщо вони хочуть приховати свої доходи.

Курс біткоіни до долара впаде - правда чи ні

Періодично виникають і технічні проблеми з перерахуванням біткоіни за допомогою технології блокчейна. Так як користувачів системи і транзакцій стає більше, то в один блок потрібно помістити ще більше хешірованного інформації. Одного мегабайта блоку вже стало не вистачати, тому біткоіни стали перераховуватися набагато повільніше. Тому довелося ввести Bitcoin Cash (BCС) і навіть Gold.

Вони перераховуються в блоках з об'ємом в 8 мегабайт. Тому транзакції обробляються набагато швидше. Це не могло не відобразитися на курсі біткоіни до долара на сьогодні: він зріс, так як були примусові Форк, вигідні для всіх сторін. Причому нові битки голд і кеш нараховувалися абсолютно безкоштовно тим, у кого на гаманці були звичайні біткоіни. Зараз з'явився новий форк - діамантові BTC, курс яких на сьогодні потроху зростає.

Де знайти точний курс біткоіни до долара на сьогодні

Де знайти точний курс біткоіни до долара на сьогодні

Отже, якщо зайти в інтернет і почати його вивчати в пошуках точного курсу битка по відношенню до долара, то точної відповіді користувач так і не отримає. Чому? Точний курс на сьогодні є на світових біржах криптовалюта, які транслює «живі графіки» котирувань. Наприклад, на ньому видно зміни курсу біткоіни до долара на сьогодні буквально за кожну годину, а то й хвилину. Можна подивитися, як змінювалися котирування за день і купити / продати битки по точному курсу в даний момент.

Точність курсу біткоіни до долара на біржі

Звичайно ж, така точність потрібна трейдерам, спекулянтам, інвесторам та іншим гравцям, які заробляють великі гроші навіть на найменших коливаннях котирувань. Роль грають навіть цифри після коми, який стоять четвертими або п'ятими. Наприклад: 9 560, 45678 доларів за 1 BTC. Тут важлива навіть «7» і «8» після коми. Але звичайним користувачам немає діла до такої точності. Вони дивляться тільки на перші цифри курсу на сьогодні, тобто на 9 560 доларів. Тому котирування можна дивитися і на таких ресурсах:

  • Російськомовні біржі криптовалюта, де курс біткоіни до долара на сьогодні відображається і у вигляді списку котирувань в таблиці, і на графіку.
  • На обмінних сервісах, де обмінювати, купувати, продавати і виводити битки і іншу валюту можна онлайн. Курс там фіксований і може змінюватися тільки кілька разів в день, не більше того.
  • Онлайн-конвертори, калькулятори.
  • Форуми.

Залишається лише вибрати найзручніший для себе спосіб, щоб дізнатися курс біткоіни піт відношенню до долара на сьогодні. Якщо мова йде про котируваннях, то вони бувають тільки двох видів:

  1. BTC / USD. Чи означає, скільки біткоіни можна отримати, купити за 1 долар США.
  2. USD / BTC. Котирування відображає те, скільки доларів отримає користувач за 1 біткоіни.

курс біткоіни до долара на сьогодні є на біржах

На будь-якій біржі, обміннику, якщо потрібно купити битки, то звертаємо увагу на котирування BTC / USD. При продажу дивимося на значення USD / BTC. Краще користуватися свічковими або живими графіками при визначенні тенденцій зростання і падіння. Але і звичайний графік у вигляді кривої також покаже основні зміни, хоч і без деталізації.

Багато користувачів для покупки, продажу, виведення біктоінов на долари або навпаки, використовують обмінні сервіси і біржі. Варто розуміти, що курс там вказано ринковий, що не занижений. Всю картину трохи затьмарює те, що сервіс зажадає комісію за кожен виведення коштів. Вона не врахована в курсі, а вираховується з суми. Тому користувач отримує на свій гаманець, карту або рахунок трохи менше.

Щоб уникнути цих витрат багато хто користується послугами інших користувачів за прямим обміну кріптовлют на долари або її продажу. Але цей спосіб вважається ризикованим, адже немає гарантій, що інша людина онлайн все ж переведе кошти. В цілому, всі методи вважаються зручними, так як можна практично відразу обміняти біткоіни на долари або навпаки за поточним курсом. Він відразу ж фіксується в процесі проведення операції і не змінюється при перерахуванні битків або доларів.

Вступайте в нашу групу вКонтакте Чому?

Новости