Курси кухарів

  1. Тривалість: 1,5 місяці, заняття 2-3 рази на тиждень.
  2. Знижки організаціям - 10% від п'яти чоловік.
  3. Курси кухарів, кухарів-кулінарів, кухарів-кондитерів
  4. Категорії професії кухаря

Тривалість: 1,5 місяці, заняття 2-3 рази на тиждень

Тривалість: 1,5 місяці, заняття 2-3 рази на тиждень.

Групи: ранкова (10-14), денна (14-18), вечірня (18-22), вихідного дня.

У групі: 5 осіб. Викладач в групі один.

ВАРТІСТЬ: 14900 руб.

Знижки організаціям - 10% від п'яти чоловік.

На курсах кухарів ми готуємо гідних кухарів-кулінарів і кухарів-кондитерів, чудово знають професію «Кухар». У курс навчання входить теорія і практика. У теорії у Вас буде введення в професію, Вам розкажуть технології приготування страв (холодний і гарячий цех), а на практиці під керівництвом досвідченого шеф-кухаря Ви будете вчитися готувати самі. Практика проходить в хороших кафе і ресторанах, де є можливість подальшого працевлаштування.

Курси кухарів, кухарів-кулінарів, кухарів-кондитерів

Курси кухарів зараз дуже популярні, так як кількість кафе і ресторанів збільшується з кожним днем. Правда, не всі з них такі хороші, як хотілося б. Гарна, смачна і правильно приготована кухня - запорука успіху будь-якого такого закладу, а, значить, і нагорода Ваших заслуг.

Ми розповімо, покажемо і навчимо, але якість приготованих страв буде залежати тільки від Вас. Від Вашого бажання, працьовитості і старанності залежатиме популярність того чи іншого ресторану. Кажуть, якщо у кухаря навіть просто поганий настрій, то їжа може увібрати його енергетику, і смак страв вже залишає бажати кращого. Звичайно, це Ваша справа вірити таким чуткам чи ні, але ми радимо приходити на навчання із задоволенням, а на роботу з радістю. Мислите позитивно і все вийде!

Як вибрати курси кухарів? Чому ми вважаємо свої курси кращими?

Ми постаралися коротко відповісти на ці питання:

  1. Наші викладачі - практикуючі фахівці. Наш курс викладається за авторською методикою, Ви не знайдете цієї інформації в інтернеті або посібниках.
  2. Маленькі групи, що дозволяє максимально приділити часу кожного учня.
  3. Практика в хороших ресторанах і кафе.
  4. Подальше працевлаштування.
  5. Низька ціна навчання і додаткові знижки.
  6. Гнучкий розклад (ранок, день, вечір, вихідний день, графік 2/2, ІНДИВІДУАЛЬНО)

Категорії професії кухаря

Шеф-кухар - вища ланка в професії. Він становить заявки на необхідні продукти, забезпечує їх своєчасне отримання зі складу, контролює терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації. Вивчаючи попит покупців, формує асортимент страв і кулінарних виробів, складає щоденне меню. Контролює технологію приготування їжі та дотримання працівниками санітарних вимог і правил гігієни. Організовує облік та складання звітності про діяльність підприємства.

Кухар-кондитер - спеціалізується на виготовленні кондитерських виробів, для чого необхідні: вишуканий смак, фантазія і винахідливість.

Кухар-технолог - організовує процес приготування продуктів. Визначає якість сировини, розраховує його кількість для отримання порцій готових продуктів, калорійність добового раціону. Розробляє рецепти нових фірмових страв і становить на них технологічні карти. Оформляє необхідну документацію, інструктує кухарів.

Кухар-кулінар - проводить розрахунок сировини і виходу готової продукції, здійснює приготування страв, виконує проціджування, заміс, подрібнення, формування, фарширування, начинку виробів, регулює температурний режим, визначає готовність страв, виробів з контрольно-вимірювальних приладів, а також за зовнішнім виглядом , запахом, кольором, смаком, виробляє художнє оформлення страв і кондитерських виробів, ділить їх на порції.

Необхідні вміння та навички:

  • перевіряти органолептичними способом якість і відповідність основних продуктів і додаткових інгредієнтів до технологічним вимогам;
  • вибирати виробничий інвентар і обладнання для підготовки сировини і приготування страв і гарнірів;
  • готувати і оформляти страви;
  • використовувати різні типи технологій приготування і оформлення страв;
  • оцінювати якість готових страв;
  • охолоджувати, заморожувати, розморожувати і розігрівати окремі компоненти;
  • вибирати способи зберігання з дотриманням температурного режиму.

Пам'ятайте, що майстрами в професії стають з роками, але старт, його якість, дуже важливі. На курсах кухарів від компанії Престиж, ви зможете отримати необхідну базу, для того щоб стати майстром.

В кінці навчання ми видаємо диплом і сертифікат.

Ми чекаємо Вас на наших курсах.

Як вибрати курси кухарів?
Чому ми вважаємо свої курси кращими?

Новости