Куртка з хутром: 10 елементів ідеального образу

  1. Які куртки з хутром бувають?
  2. Довжина курток може бути також різна
  3. Куртка з хутром: з чим поєднувати?
  4. З чим не варто носити куртки з хутром?
  5. Куртки з хутром що не поєднуються з романтичними сукнями, які пошиті з легких тканин.

Сучасні модниці вже важко уявляють, як можна обійтися без куртки з хутром. Зручні, теплі, красиві - цей вид одягу об'єднується в собі максимальне число вимог будь-якої жінки. Ви без проблем підберете для себе недорогу куртку з хутром на будь-який сезон. А поєднувати таку річ вашого гардеробу буде дуже легко: вона підходить практично до будь-якого стилю.

Які куртки з хутром бувають?

Матеріал куртки може найрізноманітніший, однак від нього залежить, і ціна на куртку з хутром.
Величезною популярністю користуються курки на синтепоні, дуті куртки з хутром, ціна на яку доступна всім. Такі зимові куртки з хутром у нас найбільш популярні.

У магазинах ви можете побачити джинсову куртку з хутром, причому її утеплена версію. Хутро може бути розташований, як тільки на комірі, так імітувати собою жилетку. Такі куртки подовженого фасону з вовняної підкладкою досить теплі.

Дуже популярні шкіряні куртки з хутром, які дійсні практичні і врятують вас в холоди. Як правило хутро, в цьому випадку розташовується на коміри і / або манжетах. Подивіться, як по-різному можуть виглядати куртки з хутром (фото).

Чудово, якщо хутро на куртці буде відстібатися. Це означає, що таку куртку можна буде носити і в дощі, які у нас не рідкість, попередньо отстегнув комір. Якщо ж комір НЕ відстібається, то доведеться строго відслідковувати прогноз погоди, щоб куртка з хутром втратила презентабельності після першого ж дощового дня.

Сучасні модниці вже важко уявляють, як можна обійтися без куртки з хутром

Модна куртка з хутром - фото новинки, з чим носити куртку Модна куртка з хутром - фото новинки, з чим носити куртку   Модна куртка з хутром - фото новинки, з чим носити куртку Модна куртка з хутром - фото новинки, з чим носити куртку

Модна куртка з хутром - фото новинки, з чим носити куртку   Модна куртка з хутром - фото новинки, з чим носити куртку

Фото модного жіночого куртки з хутром

Довжина курток може бути також різна

Дуже функціональні подовжені моделі курток, які мають длінноворсний хутро. Такі жіночі зимові куртки з хутром найтепліші.

Ви можете вибрати коротку курточку, який має об'ємний хутряний комір.
Якщо ви віддаєте перевагу шкіру, то придивіться до куртки косухе, яку прикрашає хутро овчини.
Вибираючи для себе зимовий варіант одягу, не забудьте про куртки з хутром на капюшоні. Вони дозволять навіть в холоди легко обійтися без головного убору.

Якщо говорити про сам хутрі, то можна придивитися до найбільш економічним варіантів: овчині, лисиці, кролику, куниці. Найбільш екзотичними вважається хутро єнота і лами, а якщо ваш бюджет не обмежений, то ви можете доглянути собі куртку з хутром чорнобурки або соболя.

Найбільш екзотичними вважається хутро єнота і лами, а якщо ваш бюджет не обмежений, то ви можете доглянути собі куртку з хутром чорнобурки або соболя

Фото модного жіночого куртки з хутром Фото модного жіночого куртки з хутром   Фото модного жіночого куртки з хутром   Фото модного жіночого куртки з хутром   Фото модного жіночого куртки з хутром Фото модного жіночого куртки з хутром Фото модного жіночого куртки з хутром Фото модного жіночого куртки з хутром

Куртка з хутром: з чим поєднувати?

Не залежно від того, з якого матеріалу зроблена куртка з хутром, вона чудово підійде тим, хто віддає перевагу casual, а це значить, носите її з вузькими штанами, доповнивши образ високими чобітьми.

До куртці з хутром підходять об'ємні сумки, як чисто шкіряні та хутряні, так і прикрашені шматочками хутра, фактура і відтінок яких перегукуються з хутром на куртці. Невеликі сумки через плече також добре виглядають.

Особи романтичні куртку з хутром можуть доповнити теплим в'язаним або трикотажним платтям. Футболка обов'язково має бути до коліна або в підлогу. Міні варіанти в даному випадку непрактичні і виглядають зухвало. Не забудьте про теплі колготки і замшеві чоботи. Короткі куртки відмінно зморив з брюками з твіду і вовни, з джинсами прямими або вузькими.

Доповнюйте куртки з хутром теплими светрами різних кольорів. Шкіряні подовжені куртки з хутром будуть відмінно поєднуватися з офісними костюмами. Куртка з джинси складе комплект теплим шортів, водолазці і ботильйони.

Куртка з хутром - фото новинки сезону Куртка з хутром - фото новинки сезону   Куртка з хутром - фото новинки сезону   Модна куртка з хутром - фото новинки сезону   Модна куртка з хутром - фото новинки сезону   Модна куртка з хутром - фото новинки сезону   Фото модного жіночого куртки з хутром   Фото модного жіночого куртки з хутром   Фото модного жіночого куртки з хутром Куртка з хутром - фото новинки сезону Модна куртка з хутром - фото новинки сезону Модна куртка з хутром - фото новинки сезону Модна куртка з хутром - фото новинки сезону Фото модного жіночого куртки з хутром Фото модного жіночого куртки з хутром Фото модного жіночого куртки з хутром

З чим не варто носити куртки з хутром?

Дуті, стьобані куртки з хутром не варто носити з офісним одягом.
Якщо куртка з хутром жіноча зроблена їх шкіри, намагайтеся уникати супутніх дешевих матеріалів: сумка і взуття тільки зі шкіри.

Куртки з хутром що не поєднуються з романтичними сукнями, які пошиті з легких тканин.

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

Які куртки з хутром бувають?
З чим не варто носити куртки з хутром?
Які куртки з хутром бувають?

Новости