Куртки для підлітків

  1. Модна куртка для підлітків
  2. Критерії вибору куртки для підлітків

Підлітковий вік є досить складним, так як у дівчат починається становлення особистості і з'являється власний смак, який часто не збігається з уподобаннями батьків. Саме тому вибирати одяг, а зокрема підліткові куртки, для дівчаток часом дуже складно. Потрібно знайти ідеальну модель, яка буде практичною і зручною і одночасно відповідати перевагам зростаючого дитини.

Модна куртка для підлітків

Сьогодні в магазинах представлено безліч моделей осінніх курток для підлітків дівчаток. Найбільшим попитом користуються такі вироби:

  1. Демісезонні куртки для підлітків. Мабуть, найпоширеніша модель. Це пов'язано з універсальністю речі, адже її можна використовувати і восени і взимку, що звільняє від покупки додаткової верхнього одягу. Підліткова демісезонна куртка оснащена спеціальною підкладкою, яка відстібається при настанні теплої погоди.
  2. Куртки аляски для підлітків. Спочатку цю модель почали використовувати на Крайній Півночі, так як всі її якості сприяли максимальному обігріву і комфорту. Усередині куртка аляска має відстібається хутряну підкладку, а в районі коміра є глибокий капюшон, який затягується на тасьми.
  3. Модні підліткові дуті куртки . Це варіант є ідеальним поєднанням ціна-якість. Усередині куртка має прошарок з натурального пуху або синтепону, який забезпечує відмінну теплоізоляцію. Легкий пуховик НЕ буде сковувати рухи активного підлітка і буде довго носитися.
  4. Модні джинсові куртки для підлітків дівчаток. Дані вироби підійдуть для прохолодного літнього вечора. Джінсовку декорується стразами, яскравими нашивками і вставками з контрастної тканини. Курточку можна носити з коханою футболкою, сукнею і тонким пуловером.

Як бачите, вибір курток дуже великий, тому одягнути молоду дівчину не складе труднощів.

Критерії вибору куртки для підлітків

При покупці підліткової куртки дуже важливо враховувати ряд критеріїв, які допоможуть у виборі. Найголовніше - це натуральність. Бажано щоб куртка була гіпоалергенної і не включала дратівливих елементів (незручні застібки, неприємна підкладка). Крім цього курточка повинна бути досить довгою і теплою. Швидше за все підліток захоче підібрати максимально яскраву і модну курточку, яка буде виділяти його з натовпу. Ваше завдання простежити за функціональними якостями (вологостійкість, легкість, зручність).

Новости