Куртки для повних зима і весною 2019 з фото модних курток для повних жінок

  1. Красиві куртки для повних дівчат і жінок на весною 2019
  2. Стильні куртки для повних на зиму 2019
  3. Стильні фасони шкіряних курток для повних жінок
  4. Стильні жіночі куртки для повних

Виглядати стильно і модно хочеться завжди.

Одна з базових речей, без, якої не обходиться жоден гардероб - куртка Одна з базових речей, без, якої не обходиться жоден гардероб - куртка. Для повних жінок дизайнери пропонують сьогодні безліч варіантів фасонів, матеріалів і стилів. Вибирати між практичністю і модою не доведеться, важливо лише розібратися які саме моделі сьогодні актуальні.

Красиві куртки для повних дівчат і жінок на весною 2019

Продемонструвати розкішну фігуру і створити відмінний спосіб ... Моделі з весняних колекцій цього року дозволять зробити це без особливих зусиль. У трендах - вільні і ефектні фасони, яскраві насичені відтінки і ефектні матеріали.

Куртки для повних на весну 2019 року відповідають відразу декільком модним тенденціям. Перша, і найбільш популярна - casual. Моделі простого прямого крою, довжиною до середини стегна - ідеальне рішення для фігури. Дизайнери постаралися дуже точно розставити стилістичні акценти - вертикальні планки, кулиски на талії, мініатюрні коміри-стійки, відмінно підкреслюють стиль. Але при цьому такі моделі найбільш ефектно виглядають в яскравому кольоровому виконанні.

Але при цьому такі моделі найбільш ефектно виглядають в яскравому кольоровому виконанні

Чорний, сірий і коричневий в цьому сезоні виявилися поза трендів. Їм на зміну прийшли глибокі тони бірюзового, синього і червоного. Не варто побоюватися, що яскраві кольори візуально «додадуть» розмір. Насичені відтінки червоного: рубіновий або гранатовий володіють не меншими можливостями надати фігурі стрункості, ніж чорний. Виберіть найбільш соковитий відтінок улюбленого кольору, і ви обов'язково опинитеся в тренді.

Виберіть найбільш соковитий відтінок улюбленого кольору, і ви обов'язково опинитеся в тренді

Не менш цікава тенденція ніж casual - весняні куртки для повних жінок в стилі раннього ретро, ​​а саме 80-х років минулого століття. Безумовна перевага таких моделей - вільний і трохи розкльошені крій, а так само широкі рукави з заниженою проймою. Такий фасон ідеально коригує пропорції фігури, надаючи їй витонченості.

Такий фасон ідеально коригує пропорції фігури, надаючи їй витонченості

На піку моди - фасони з рукавом «летюча миша» злегка завужені до низу. Це одна з найактуальніших моделей куртки для повних дівчат цього сезону. Але варто обов'язково звернути увагу на важливі деталі - мініатюрний комір, застібку на блискавку або кнопки і м'яку лінію плеча - без декору і подплечников.

Але варто обов'язково звернути увагу на важливі деталі - мініатюрний комір, застібку на блискавку або кнопки і м'яку лінію плеча - без декору і подплечников

Таке силуетне рішення має чудовий вигляд в самих різних колірних втіленнях, але найбільш точно витримують закони стилю однотонні і яскраві моделі. Щоб виглядати не тільки модно, але витончено - вибирайте глибокі відтінки модних кольорів - пріпиленний рожевий, сапфіровий або смарагдовий.

Зверніть увагу, як багатий колірний спектр курток для повних навесні-2019 на фото нижче:

Стильні куртки для повних на зиму 2019

Практичний міської стиль сьогодні буквально переживає нове народження. Прості і зручні фасони курток для повних на зіму- 2019 доповнює вельми вишуканий дизайнерський вибір матеріалів. Незмінним залишився принцип їх підбору: теплий і легкий штучне хутро і тканини з водовідштовхувальними просоченнями.

Ключові фасони цього сезону - різноманітні парки. Вони набагато елегантніше пуховиків, до того ж створюють зайвих обсягів і не псують, а прикрашають будь-яку фігуру. Парку повертається в тренди не в перший раз, але в цьому сезоні вона має свої відмінні риси.

Головне, досить вільний силует. Прямий крій, широкі рукави, об'ємний капюшон: такий фасон досить доповнити кулиской. Для власниць фігур «пісочний годинник» - на талії, а для всіх інших - по подолу.

Фасон універсальний - він добре вписується в повсякденні й класичні образи, а так само здатний підтримати романтичний, якщо доповнити таку модель довгою, жіночною спідницею.

Подивіться на фото, як куртки для повних підкреслюють достоїнства фігури:

Колекції цього сезону багаті на найрізноманітніші матеріали, але на особливу увагу заслуговує натуральна шерсть. Пальтові, як їх називають дизайнери, матеріали - хіти цього сезону. Твід, кашемір, верблюжа шерсть відмінно підтримують модну ідею. Такі жіночі куртки для повних представили провідні бренди, а значить, тенденція буде тільки розвиватися. Моделі зажадають додаткового утеплення, але досить буде тонкого синтепону або мембранного утеплювача, щоб відчувати себе комфортно.

Моделі зажадають додаткового утеплення, але досить буде тонкого синтепону або мембранного утеплювача, щоб відчувати себе комфортно

Альтернативою паркам нивою можуть служити зимові куртки для повних прямого або трохи розкльошені до подолу фасону на короткошерстих хутрі. В цьому випадку, особливо якщо ви хочете виглядати стрункіше варто уважно оцінити можливості матеріалу, а саме тканини, якої «покрита» така модель. Тільки матові (абсолютно без блиску!), Щільні, з просоченням захищає від вологи!

), Щільні, з просоченням захищає від вологи

Але ось у виборі улюблених квітів відмовляти собі не варто. У колекціях представлені зимові куртки для повних жінок як в яскравій квіткової гамі, так і у вишуканій пастелі. Але не варто боятися, що ні візуально додадуть розмір.

Але не варто боятися, що ні візуально додадуть розмір

Простий крій, вільна посадка, лаконічний декор - це не тільки модно, але і всупереч всім стереотипам такі моделі зроблять стрункішою і що, важливо елегантніше, будь-яку дівчину.

Подивіться на фото нижче, такі куртки для повних на зиму 2019 - основа модного гардероба:

Стильні фасони шкіряних курток для повних жінок

Натуральна шкіра - один з найулюбленіших матеріалів у сьогоднішніх дизайнерів. Шляхетний і дорогий зовнішній вигляд чудово поєднується з простими і елегантними фасонами.

Які саме шкіряні куртки для повних актуальні в поточному сезоні? В першу чергу, класичні моделі прямого крою з мінімальним декором. Такий фасон дозволяє не тільки виглядати стрункіше, але і оптимально підходить до нарядів в будь-якому стилі. Є кілька важливих деталей, які дозволять посилити ефектність моделі і її універсальність. Вертикальні відстрочки, рельєфні шви і легка приталеність дозволять відмінно продемонструвати достоїнства фігури.

В тренді красиві куртки для повних жінок класичного жакетний типу. Однобортні або застібаються на блискавку, до речі, краще всього, якщо вона буде яскравою і металевої - цей простий прийом створює додаткову вертикаль і відмінно стрункішою фігуру. Втім, тим же ефектом володіють фасони в байкерському стилі, а саме «косухи» асиметричний крій і виразна фурнітура відмінно коректують пропорції.

В сьогоднішніх колекціях такі моделі представлені, не як ультра молодіжні, а в статусі міської класики, який дозволяє створити безліч модних образів.

Сезон багатий на яскраві кольори і складні відтінки. Традиційний чорний - теж в моді, але набагато спокусливий і елегантний виглядають моделі активних і яскравих кольорів. Всі тони червоного, від коралового, до вишневого, глибокий синій, бірюзовий ... Ці кольори відмінно поєднуються з дуже простими фасонами і вносячи в образи ту саму частку шику, якої так не вистачає в повсякденних вбраннях.

Але при цьому не варто забувати, що шкіряні куртки для повних жінок - це особливий вибір. Перш за все, самого матеріалу, шкіра повинна бути максимально пластичної і тонкої - так найкраще відтворюється потрібний силует. Відмовтеся від відверто глянцевих або з виробленням під рептилію моделей.

Вибирайте матові, благородних і насичених відтінків шкіри, крім того що це абсолютний тренд, саме такі матеріали дозволяють створити ідеальну посадку моделі по фігурі.

Подивіться на шкіряні куртки на повних жінок на фото нижче - розкішно і просто виглядає будь-яка модель:

Подивіться на шкіряні куртки на повних жінок на фото нижче - розкішно і просто виглядає будь-яка модель:

Стильні жіночі куртки для повних

На щастя, дизайнери адаптують найактуальніші тренди під запити пишних красунь. Тому вибирати їх варто виключно на власний смак. Стильні куртки для повних - невід'ємна деталь гардеробу в стилі casual, він сам по собі стає все більш витонченим і рафіновані.

Тому не варто зупинятися на демонстративно простих моделях, кращий варіант вибору: детально продуманий фасон і дорогий якісний матеріал. Поряд зі шкірою і шерстю в трендах для холодних сезонів - замша і нубук.

Весняно-літні матеріали, чудово відображають дизайнерські ідеї - льон і щільний бавовна з просоченням. Постарайтеся уникати блискучих тканин, таких як традиційна плащівка. Легкі і пластичні матеріали дозволяють чудово обіграти найстильніші моделі курток для повних жінок.

Напівприталені фасони без відвертого акценту на талію в будь-яких поєднаннях будуть виглядати незрівнянно. Зверніть увагу на те, як яскраво представлений декор в колекціях цього сезону. Завжди ефектно виглядають металеві застібки «блискавки», заклепки і шипи, трохи брутальний стиль такого декору, насправді, відмінно відтіняє жіночність.

У моді - куртки для повних трохи розкльошені силуетів з об'ємними капюшонами. Вони відмінно вписуються в образи практично у всіх стилях - від продуманого ділового, до романтичного.

Дуже елегантно виглядають об'ємні рюші і волани, розташовані на верхньому зрізі капюшона або манжетах. Чіткості силуету прийде і проста відстрочка. Якщо ви хочете виглядати стрункіше вибирайте вертикальну - діагональна, а тим більше горизонтальна зроблять силует об'ємніший.

Стильно, в поданні сьогоднішніх трендів, значить не тільки модно. Підбирайте фасон куртки для повних ідеально підходить до вже сформованому гардеробу і обов'язково - по фігурі. Не варто ховатися за широкими і занадто об'ємними фасонами.

Укорочені і приталені моделі виявлять всі достоїнства фігури. Власницям пишних стегон варто ретельно підбирати довжину, короткі моделі зроблять таку фігуру витонченіше. А ось додати стрункості при великому бюсті дозволять моделі з мініатюрними комірами, а ще краще без них, з яскраво вираженою вертикальною застібкою.

Які саме шкіряні куртки для повних актуальні в поточному сезоні?

Новости