Кузовний центр Автомобільний дім VW Одеса 1999

Це один з найбільш знаменних проектів Автомеханіки Це один з найбільш знаменних проектів Автомеханіки.
В кінці 90-х років, коли розроблявся і реалізовувався даний масштабний проект, в Україні ще не було таких великих сучасних фарбувально-рихтувальних комплексів, - навіть у провідних імпортерів в Києві.
У той час ідеологія створення ділянок фарбування зводилася тільки до покупки фарбувально-сушильної камери, а підготовка під фарбування навіть на фірмовому сервісі мало чим відрізнялася від «гаражно-кооперативній» - шліфовка «по-мокрому».

Ідеолог і ТВОРЕЦЬ кузовного центру нового покоління - Костенко Віктор Васильович.
Стратегічне мислення, почуття часу, масштабність і сміливість - якості, які не так часто зустрічаються в повсякденному «робочому» контакті.
Працювати з таким партнером було вкрай цікаво і результат вразив навіть нас.

Кузовний центр в Автомобільному Домі вийшов дуже просторим, а для масштабів Одеського регіону він просто дуже величезний.

При проектуванні кузовного центру ми намагалися чесно «зекономити» гроші для партнера, який нам довірився і рекомендували «розгортатися» трохи скромніше, справедливо спираючись на свій досить вже непоганий напрацьований досвід на центральних станціях України.
Але Замовник дуже наполегливий і знає що він робить і як пізніше показало час, ми були не праві - саме велике сучасне кузовний сервіс дав можливість центру працювати на повну потужність і отримати швидке повернення великих інвестицій.

Потужний і неординарний підхід в проекті «Автомобільний дім Одеса» зайвий раз доводить, що чуття в бізнесі - одне з основних якостей справжнього керівника: вийшов в результаті один з найбільших сучасних кузовних центрів в Південному регіоні і завантажений він по повній програмі.
Перемагають переможці по-життя.
Хороший показовий досвід для всієї України.

Контакти та послуги СТО Автомобільний дім в Одесі на сайті: http://volkswagen.co.ua/

Новости