«Квартирне питання» від 16 червня 2012р

19.06.2012

"Жіноча кухня з чоловічим характером", дизайнер Баженова Наталя

Кухня, на якій в цей раз КВАРТИРНЕ ПИТАННЯ здійснював своє диво, належить дуже цікавій людині. Це відомий кінооператор Володимир Шевцик. На своїй кухні Володимир Карлович господарює не один, а разом з сином і його нареченою.

Дизайнер Баженова Наталя ось уже понад 7 років створює проекти ресторанів, клубів, приватних квартир, в тому числі чотири проекти для «Квартирного питання».

Дана переробка мала оригінальну назву: «Жіноча кухня з чоловічим характером». Цікавий дизайн був доповнений вишуканим посудом і стильними та функціональними аксесуарами. Все - від тарілок до ножів і келихів - все за останньою європейською модою.

Сервірований класичним німецьким порцеляною BAUSCHER , Чудовим кришталевим склом SCHOTT ZWIESEL і дизайнерськими столовими приборами ROBERT WELCH , Обідній стіл вразив господарів своєю лаконічністю і стилем. Дуже вдало виглядали і кільця для серветок від SELTMANN . Щоб підкреслити чоловічий характер кухні, на обідньому столі не було звичної текстильної скатертини. З її обов'язками прекрасно впоралися вінілові підстановочні серветки від CHILEWICH .

Робоча зона також не обійшлася без посуду та аксесуарів від VAZARO. На газовій плиті царствено розташувався вок з керамічним покриттям від CRISTEL . Стильний набір кухонних аксесуарів від ROBERT WELCH не тільки функціональний, але і володіє якоюсь харизмою, яка властива кухні. Обробна дошка з бука від WUESTHOF довгі роки буде служити господарям вірою і правдою. Млини для солі і перцю від PEUGEOT ідеально вписалися в інтер'єр кухні. Незамінним помічником в господарстві, безсумнівно, стане планетарний міксер від KITCHEN AID кольору зеленого яблука - справжня мрія кожного кухаря. Його чудовий колір не зможе залишити байдужим нікого. А багатофункціональність зробить роботу на кухні досить легким і приємним. Свіже колірне рішення було підтримано силіконовими формами від SILIKOMART і заварювальним порцеляновим чайником від CRISTEL .

Свіже колірне рішення було підтримано силіконовими формами від   SILIKOMART   і заварювальним порцеляновим чайником від   CRISTEL

В цілому кухня стала відображенням як жіночого начала в будинку, так і сформовану за багато років чоловічу енергетику, що стало дуже важливим компромісом у цій переробці!

В цілому кухня стала відображенням як жіночого начала в будинку, так і сформовану за багато років чоловічу енергетику, що стало дуже важливим компромісом у цій переробці

Новости