La2: Система наставництва

  1. Система наставництва - відмінний спосіб прокачування в Lineage II! Персонажі 1-го рівня і вище можуть...
  2. Наставник отримує:
  3. Учень отримує:
  4. Хто може бути наставником і учнем?
  5. Як отримати Mentee Certificate
  6. Укладення договору про наставництво
  7. Mentee Marks (Позначки учня)
  8. завершення навчання

Система наставництва - відмінний спосіб прокачування в Lineage II!


Персонажі 1-го рівня і вище можуть укласти договір про наставництво (Mentoring contract) з переродженою (Awakened) персонажем на тому ж сервері. Які уклали договір персонажі отримують потужні Баффі, що підвищують отримання досвіду, коли наставник (Mentor) і учень (Mentee) знаходяться в грі в один час.
На цій сторінці описані всі особливості системи наставництва. Ви також можете знайти цю інформацію в грі, поговоривши з Mentor Guide (Помічником Наставника) в будь-якому великому місті.

Потужні Баффі 85+ рівня, які краще будь-яких інших до переродження!


Як наставник, так і учень автоматично отримують потужний Баффі, коли обидва персонажі знаходяться в грі.

Наставник отримує:


Будь ласка, зверніть увагу на те, що цей Баффі застосовується тільки раз, хоча у одного наставника може бути до трьох учнів одночасно.

Учень отримує:

  • Mentor's Guidance (Руна Наставника): ви отримуєте на 200% більше досвіду і SP.
  • Mentor's Horn Melody Lv 1 (Поема Рогу Наставника): підвищує Фіз. АТК. на 17%, фіз. Зах. на 15%, Маг. АТК. на 79% і Маг. Зах. на 30%.
  • Mentor's Drum Melody Lv 1 (Поема Барабана Наставника): підвищує Макс. МР на 20%, швидкість відновлення НР на 20%, Шанс Маг. Крит. АТК. на 2, Шанс Крит. АТК. під час звичайних фізичних атак на 20%, фіз. АТК. на 10%, фіз. Зах. на 20%, Скор. АТК. на 20%, Маг. АТК. на 20%, Маг. Зах. на 20%, Скор. Магії на 20%, опір негативних ефектів на 10%, і фіз. Зах. під час ухилення від критичного удару. Знижує швидкість на 15%, а також потужність критичних ударів при звичайних атаках учасників групи зі зброєю ближнього бою зростає, якщо вони отримують більше шкоди, ніж при звичайному ударі.
  • Mentor's Lute Melody Lv 1 (Поема Лютні Наставника): підвищує Швидкість. АТК. на 34% і Швидкість. Магії на 31%. З ймовірністю 9% накладається Vampiric Rage (Лють Вампіра).
  • Mentor's Organ Melody Lv 1 (Поема Органу Наставника): підвищує Макс. HР на 37%, Макс. МР на 37%, Макс. CР на 37%, швидкість відновлення НР на 20%.
  • Mentor's Guitar Melody Lv 1 (Поема Гітари Наставника): підвищує Шанс Фіз. Крит. АТК. на 32%, фіз. Крит. Втрати на 35%, і Шанс Маг. Крит. АТК. на 20. Зменшує споживання МР при використанні фізичних умінь на 20%, магічних - на 10%, поліпшених умінь (enchant) на 20%.
  • Mentor's Harp Melody Lv 1 (Поема арфи Наставника): підвищує фізичну точність на 5, фізичне і магічне ухилення на 5, швидкість пересування на 34. Знижує отриманий критичний шкоди на 30%.


Будь ласка, зверніть увагу на те, що учні можуть отримати ці Баффі, граючи основним класом. Вони не діють на підклас.

Хто може бути наставником і учнем?


Щоб стати наставником, персонаж повинен переродитися. Учнями можуть бути персонажі до 86-го рівня, у яких є Mentee Certificate (Сертифікат учня). Учень не може бути наставником.
Одночасно у наставника може бути не більше трьох учнів. Учня може навчати тільки один наставник.

Як отримати Mentee Certificate


Зараз Mentee Certificate можна отримати тільки в складі комплекту предметів 40-го рівня при проходженні Path to Awakening (Шлях до переродження). Але в майбутньому ми можемо запропонувати інший спосіб його отримання.

  1. Прокачайте персонажа до 40-го рівня.
  2. Потім зайдіть на сторінку Path to Awakening ( http://truly-free.lineage2.com/path ). Для цього не обов'язково виходити з гри.
  3. Виберіть сервер і персонажа, який досяг 40-го рівня.
  4. Внизу сторінки натисніть на посилання Claim Reward (Вимагати нагороду) поруч з написом «Level 40». Будь ласка, зверніть увагу на те, що персонажі, які досягли 40-го рівня до запуску Goddess of Destruction, не можуть отримати комплект предметів 40-го рівня при проходженні Path to Awakening.
  5. У грі своїм персонажем підійдіть до Dimensional Merchant в будь-якому великому місті. Вони відзначені на карті міста, щоб їх було легше знайти.
  6. Поговоріть з Dimensional Merchant і виберіть Retrieve a Dimensional Item (Отримати предмет з інших світів).
  7. З'явиться список предметів, які ви вибрали на Path to Awakening. Клацніть по Mentee Certificate, щоб його отримати.

Укладення договору про наставництво


Керівництво для учня. Почати процедуру укладення договору може тільки майбутній наставник. Персонажі, які хочуть стати учнями, можуть заявити про це в ігровому чаті, розпитати учасників клану або розмістити оголошення на форумах. Коли ви знайдете того, хто може бути наставником, попросіть його зробити висновок з вами договір. Коли він відправить вам пропозицію про наставництво, у вас з'явиться відповідне вікно. Щоб укласти договір, натисніть на кнопку «Accept».


Керівництво для наставника. Договір можна укласти, якщо обидва персонажі знаходяться в грі. Щоб укласти договір, майбутнього наставнику необхідно зробити наступне:

  1. Відкрити System Menu (Системне меню), потім Friend Manager (Список друзів) і перейти на вкладку Mentoring (Наставництво).
  2. Натиснути на кнопку «+», щоб додати учня.
  3. Ввести ім'я персонажа, який може бути учнем (до 86 рівня з Mentee Certificate) в поле Character Name (Ім'я персонажа) і натиснути Add to list (Додати до списку). Цьому персонажу буде відправлено пропозицію про наставництво.
  4. Коли персонаж приймає цю пропозицію, формально він стає вашим учнем, а ви - його наставником. Так як ви знаходитесь в грі одночасно, обидва персонажі відразу ж отримують бонусні Баффі від укладення договору про наставництво.


Як наставник, так і учень можуть розірвати договір коли завгодно. Після анулювання договору наставник не може укладати угоди з новими учнями протягом семи днів. Учень не отримує штраф за розірвання договору і може відразу ж прийняти нову пропозицію про наставництво.
Будь ласка, зверніть увагу на те, що вкладка Mentoring вікна Friend Manager відображається тільки для персонажів, які можуть ставати наставниками, а також для учнів з чинним договором про наставництво.

Mentee Marks (Позначки учня)


Наставники можуть допомагати учням підвищувати рівень і на певних етапах отримувати за це нагороду. На 40-му рівні, 50-м і кожному наступному наставники отримують поштою різну кількість Mentee Marks. Наставники можуть витратити їх на покупку різноманітних речей у Mentor Guide (Помічника Наставника). Ось неповний перелік доступних предметів:

  • Hair Accessory Life Stone (Камінь Життя Головних Аксесуарів)
  • Soul Crystal Changing Stones (Камені Зміни Властивості Кристала Душі) від рангу A до R95
  • Attribute Changing Crystals (Кристали Зміни Стихії) від рангу S до R99
  • Камені Enchant Armor і Enchant Weapon, які підвищують шанс успішного зачаровиванія предмета
  • Super 60 і Super 150 Attribute Stones всіх елементів
  • Сувої Enchant Weapon і Enchant Armor всіх рангів
  • Superior Giant's Codex (Таємне Писання про переродження)
  • Elixir of Blessing (Еліксир Благословення)
  • Mentor's mystery box (Таємничий Скриня Наставника)

завершення навчання


Учень завершує навчання за договором про наставництво, досягнувши 86-го рівня. Такий договір вважається виконаним. Колишній учень може стати наставником через п'ять днів після переродження (Awakening). Завершили навчання учні можуть обміняти свої Mentee Certificates на 40 Diplomas (Свідоцтв) у Mentor Guide в будь-якому великому місті. Diplomas можна витратити на покупку предметів рангу R у цього ж NPC.

Хто може бути наставником і учнем?

Новости