Лабораторні ваги. Опис їх роботи і пристрої

Лабораторні ваги характеризуються за допомогою двох основних характеристик: вантажопідйомності і чутливості Лабораторні ваги характеризуються за допомогою двох основних характеристик: вантажопідйомності і чутливості. Вантажопідйомність ваг - це максимальна допустима навантаження на ваги, зазначена виробником, що не викликає деформацію балки. Чутливість - це відхилення рівня ваг від положення рівноваги або вiдтворення результату на екрані під впливом певної одиниці вимірювання маси. Точність визначення маси випливає з чутливості ваг.

Якщо ви хочете купити точні лабораторні ваги, то відвідайте інтернет-магазин компанії УкрВеси, пройшовши за посиланням https://ukrvesi.com.ua/g3994178-vesy-laboratornye , Де ви обов'язково підберете необхідне вам обладнання для вимірювання маси.

Ваги електронні лабораторні. На що звернути увагу?

Найбільш поширеними в даний час пристроями в лабораторії є електронні ваги. При покупці вимірювального приладу необхідно перевірити наступні деталі:

- Переконатися в тому, що конструкція зовнішньої оболонки стійка і, що при додаванні речовин і натискання клавіш не виникає вібрацій або деформацій. Фірмове обладнання має алюмінієві або сталеві підстави.

- Робоча температура, зазначена на табличці, повинна відповідати діапазону температур, при яких ваги працюватимуть. Хорошої якості пристрою мають так звану корекцію температури, т. Е. Програмну можливість усунення помилок, що виникають при змінах температури.

- Внутрішнє калібрування забезпечує правильне вимірювання в процесі роботи, без необхідності будь-якої перевірки ваг. Не має значення, чи була проведена зміна місця розташування ваг і температури. Слід пам'ятати, що ваги електронні, лабораторні без внутрішньої калібрування повинна бути відрегульована при кожному русі.

- Ваги повинні мати легалізацію. Це означає, що обладнання пройшло ряд випробувань, а результат вимірювання є надійним і знаходиться в допустимих межах помилок.

- Час вимірювання залежить від якості ваг, правильного результату потрібно чекати приблизно від 1 секунди до 7-9 секунд, в залежності від умов і класу приладу.

- Тип вимірювального механізму є найістотнішим чинником. Привід магнето електричний в даний час найпопулярніший, характеризує його багаторічна, безвідмовна робота і зручність проведення ремонту. Крім того, часто використовуються тензодатчики, моноблоки і камертон.

- Відтворюваність результатів характеризується аналогічною помилкою вимірювання для всіх досліджень.

У сайті ukrvesi.com.ua представлений широкий вибір вимірювальних приладів, укомплектованих в залежності від вимог і фінансових можливостей. Ціна нового приладу середнього класу коливається між 500-1000 доларів. На сайтах інтернет-аукціонів лабораторні ваги можна купити дешевше, тим не менш, перед підтвердженням транзакції коштує пристрій ретельно перевірити в належних умовах.

На що звернути увагу?

Новости