Лак для нігтів з блискітками-фото. Купіть лак з блискітками

  1. Як наносити лак для нігтів з блискітками Фото і ідея від Yagala
  2. Лаки для нігтів з блискітками Confetti
  3. Лак для нігтів з блискітками в дизайні нігтів
  4. Прозорий лак для нігтів з блискітками EL Corazon®
  5. Лак для нігтів з блискітками серії Fire Works EL Corazon®
  6. Прозорий лак для нігтів з блискітками "Мереживо і паєтки" EL Corazon® Kaleidoscope

Під поняттям лак для нігтів з блискітками мають на увазі лаки містять   блискучі гліттери

Під поняттям "лак для нігтів з блискітками" мають на увазі лаки містять блискучі гліттери. Найпершою серією лаків для нігтів з блискітками в EL Corazon® була Glitter Shine (№141-№183). Більшість лаків колекції Glitter Shine має кольорову базу в поєднанні з дрібними глиттерами. Особливим попитом користувалися № 141 - мульти-блискітки в прозорій основі; № 170 - золотий лак з блискітками; № 142 - чорна база з червоними глиттерами. Лаки для нігтів з блискітками надають нігтям святковий і екстравагантний вигляд, а також дають Вам можливість зробити фантазійний манікюр. Якщо у лаку напівпрозора база, то його можна наносити поверх іншого лаку. Для видалення гліттерних лаків з нігтів рекомендується використовувати рідину для зняття лаку з блискітками. Ви і самі можете зробити лак для нігтів з блискітками. Для цього Вам треба купити гліттери для нігтів. Додаєте їх в Ваш улюблений лак, міксуйте на свій розсуд і вибирайте потрібну концентрацію для отримання оригінального феєричного манікюру. На даній сторінці представлений огляд лаків для нігтів з блискітками від компанії EL Corazon®. Ви побачите фото професійних фотографів і прочитаєте короткий опис колекцій. А якщо захочете купити лак для нігтів з блискітками, то на головній сторінці сайту представлений повний список точок продажу EL Corazon®.

Лак для нігтів з блискітками   Лак для нігтів з блискітками
Лак для нігтів з блискітками

Лак для нігтів з блискітками

Як наносити лак для нігтів з блискітками
Фото і ідея від Yagala

На даному фото показані варіанти як можна наносити лак з блискітками на нігті. Найпростіший спосіб надати манікюру святкового вигляду - покрити ніготь повністю або частково лаком з блискітками за допомогою звичайного пензлика з флакона. Також можна скористатися і іншим способом. Крапельку лаку помістіть на яку-небудь поверхню і, далі вмочуючи в неї кисть для нейл-арту, наносите точково або малюйте нею блискучі візерунки на нігтики. Якщо концентрація лаку з блискітками недостатньо висока для Вас або хочеться многоцветности, то змішайте краплю лаку з глітером для нігтів. такий дизайн нігтів відмінно підійде для зимового манікюру!

Лаки для нігтів з блискітками Confetti

Відвідувачам сайту, які планують купити лак для нігтів оптом, буде корисно дізнатися, що серія Confetti входить в основну колекцію і користується постійним попитом незалежно від сезону і легковажної моди. Лаки для нігтів з блискітками серії Confetti мають дуже високу концентрацію глиттеров. Досить нанести всього 1 шар, щоб отримати чудовий манікюр з блискітками.


Купити лак для нігтів з блискітками Confetti Ви можете прямо зараз в офіційному інтернет-магазині за ціною 170 руб.

Лак для нігтів з блискітками в дизайні нігтів

Лак для нігтів з блискітками найчастіше використовують в якості верхнього покриття, а на даному фото представлена цікава ідея градиентного манікюру-2017 , Де він знайшов застосування замість кольорового покриття в поєднанні блакитним неоновим лаком для нігтів .
Лак для нігтів з блискітками найчастіше використовують в якості верхнього покриття, а на даному фото представлена цікава   ідея градиентного манікюру-2017   , Де він знайшов застосування замість кольорового покриття в поєднанні   блакитним неоновим лаком для нігтів
Захист кутикули від лаку в дизайні нігтів - переглянути відео

Прозорий лак для нігтів
з блискітками EL Corazon®

У міру розвитку лакової індустрії виробники розробляють все нові і нові гліттери для нігтів. Лаки з блискітками користуються величезною популярністю. До 2015 року величезна колекція по нігтьовому сервісу EL Corazon® містить вже кілька серій лаків для нігтів з блискітками, а також дві серії декоративних топів: EL Corazon® Art Top Coat складається з 25 видів №421 / 1 - №421 / 25 і Kaleidoscope Забава , яка включає 29 видів №Z-01-№Z-29. Разом 54 види прозорих лаків з глиттерами, а скільки можна придумати поєднань завдаючи прозорий топ на кольорову підкладку!?! Компанія EL Corazon® надає Вам фантастичні можливості для створення манікюру з блискітками.
У міру розвитку лакової індустрії виробники розробляють все нові і нові гліттери для нігтів
Прозора основа лаку з блискітками дає Вам можливість комбінувати його з іншими лаками і використовувати різні способи нанесення на нігті. Сендвіч-манікюр - так називається стиль коли лак з великими блискітками наноситься під лак з желейної текстурою. На фото нижче показані різні варіанти поєднання з желейні лаком.

EL Corazon® Art Top Coat - переглянути каталог

EL Corazon® Kaleidoscope Забава - переглянути каталог
EL Corazon® Kaleidoscope Забава - переглянути каталог

EL Corazon® Kaleidoscope Забава - переглянути каталог

Лак для нігтів з блискітками
серії Fire Works EL Corazon®

У колекцію лаків для нігтів з блискітками Fire Works від EL Corazon® входить дев'ять видів № fw-01-№ fw-09. Лак для нігтів з блискітками серії Fire Works складається з кольорової желейною бази і прямокутної голографічного стружки. Винятком є ​​№ fw-01, в якому база прозора, а значить лак можна наносити поверх будь-який інший підкладки. Таким чином, отримуючи лак для нігтів з блискітками з будь-якого вподобаного Вам кольору. Чим більше шарів Ви наносите, тим більше концентрація блискіток! Тільки не перестарайтеся, оскільки у лаку Fire Works і так досить висока концентрація.
У колекцію лаків для нігтів з блискітками Fire Works від EL Corazon® входить дев'ять видів № fw-01-№ fw-09
EL Corazon® Fire Works - переглянути каталог

Купити лак для нігтів з блискітками Fire Works Ви можете в офіційному інтернет-магазині за ціною 144 руб.

Купити лак для нігтів з блискітками Fire Works Ви можете в офіційному інтернет-магазині за ціною 144 руб

Прозорий лак для нігтів з блискітками
"Мереживо і паєтки" EL Corazon® Kaleidoscope

Серія прозорих лаків для нігтів з блискітками "Мереживо і паєтки" була розроблена і надійшла в продаж в середині 2013 року. До неї увійшли 12 видів лаків №01-№12. Вони складаються з дрібних глиттеров (шестикутної або прямокутної форми), які при нанесенні на нігті нагадують мереживо і великих блискіток, які викликають асоціацію з паєтками. гліттер знаходяться в прозорій основі. Лак для нігтів з блискітками "Мереживо і паєтки" цікаво виглядає соло, але його можна наносити і на підкладку, отримуючи різноманітні варіанти святкового манікюру.

Купити прозорий лак для нігтів з блискітками "Мереживо і паєтки" Ви можете прямо зараз в офіційному інтернет-магазині за ціною 170 руб.


EL Corazon® Kaleidoscope "Мереживо і паєтки" - переглянути каталог


А що цікавого на сайті по нігтьовому сервісу?

Новости