Лак на тиждень VINYLUX | Салон краси Ангел

  1. Переваги лаку VINYLUX
  2. Механізм дії лаків VINYLUX
  3. Для кого призначений покриття VINYLUX?

Нова розробка CND - покриття для нігтів VINYLUX це унікальний синтез найсучасніших і просунутих технологій, що існують в світі краси. Уявіть собі лак, який наноситься легко і без проблем, швидко сохне, не залишаючи розлучень і не змащуючи, і носиться на нігтях тиждень, стаючи з кожним днем ​​тільки міцніше. Раніше це здавалося неможливим, але тепер такий лак дійсно існує.

Переваги лаку VINYLUX

Завдяки унікальній технології, розробленої фахівцями лабораторій CND, покриття VINYLUX має цілу низку переваг:

  • наносити лак легко і зручно, він не розтікається і не змащується, а значить, тепер ви зможете робити манікюр, як у салоні, так і вдома;
  • лак не вимагає нанесення базового покриття - воно вже входить в його склад. Ви економите час і отримуєте якісний манікюр набагато швидше, ніж раніше;
  • для висихання лаку немає необхідності використовувати ультрафіолетову лампу - покриття саме затвердіє на нігтях всього за 10 хвилин;
  • унікальний склад лаку дозволяє йому збільшувати свою міцність під впливом сонячних променів, і покриття на ваших нігтях буде ставати все міцніше без жодних зусиль;
  • для зняття лаку не потрібно спеціальних складів - видалити його ви зможете самостійно за допомогою вашого звичайного засобу;
  • колірна палітра лаків VINYLUX включає в себе більше 60 відтінків, частина з яких повністю збігається з квітами Shellac. Але і це ще не все - лаки можна змішувати, створюючи нові відтінки, що робить різноманіття колірних рішень від VINYLUX воістину безмежним.

Механізм дії лаків VINYLUX

Унікальні можливості покриття для нігтів VINYLUX обумовлені складом лаку. Компоненти лаку можна розділити на дві основні групи: перші відповідають за зчеплення основи з кератином природного нігтя, другі - за колірну палітру і можливість перемішування пігментів різного відтінку. У покриття, що наноситься поверх лаку, входить ще одна група речовин, яка відповідає за подальше затвердіння кольоровий основи.


Компоненти, що відповідають за зчеплення лаку з нігтем, діють за принципом двостороннього скотча: вони одночасно зчіплюються в кератином, що знаходяться в нігтьової пластини, і молекулами колірного пігменту. Але при цьому сам пігмент не стикається з нігтем, так як формула лаку дозволяє відокремлювати речовини, що утворюють базу, від речовин, які формують колір покриття.


Молекули колірного пігменту в лаках VINYLUX мають досить великий розмір, що дуже важливо для якісного і безпечного покриття, яка не завдає шкоди структурі нігтя і не проникає в нього. Для того щоб отримати новий колір немає необхідності послідовно наносити шари різного відтінку на ніготь, потовщуючи тим самим покриття і збільшуючи навантаження на нігтьову пластину. Досить просто змішати два кольори у флаконі, і новий, неповторний відтінок готовий.



Третя група компонентів, що відповідає за міцність лаку, включає до свого складу фотоініціатори. Речовини подібного типу зазвичай входять до складу покриттів, призначених для закріплення за допомогою ультрафіолетової лампи. Але творці VINYLUX пішли ще далі, і вдосконалили формулу таким чином, що фотоініціатори реагують на звичайний сонячне світло. Манікюр в процесі носіння стає все більш міцним, а ймовірність появи подряпин завдяки такому складу мінімальна.


Другим важливим властивістю фітоініціаторов є їх здатність протистояти появі жовтого відтінку на поверхні лаку. Верхнє покриття, що наноситься поверх лаку, що не містить нітроцелюлози, яка призводить до появи неприємної жовтизни, тому ваш манікюр протягом усього тижня буде виглядати просто чудово.

Для кого призначений покриття VINYLUX?

Головним адресатом нової розробки концерну CND стали сучасні жінки, які стежать за модою і намагаються завжди бути в центрі подій. Зазвичай для них характерно змінювати кольори лаку відповідно до одягом, ситуацією і навіть часом доби. Довготривалі покриття для таких жінок не завжди зручні, тому вони вважають за краще фарбувати нігті не тільки в салоні під час манікюру, але і вдома. Засоби VINYLUX дають їм таку можливість, адже вони успішно поєднують в собі якість професійного лаку і зручність домашньої косметики. Ви можете скористатися послугою покриття нігтів лаками VINYLUX в салоні краси, а можете придбати вподобаний вам відтінок і використовувати його самостійно.


За допомогою системи VINYLUX ви завжди зможете створити приголомшливий манікюр в будь-який момент!


Перейти в розділ "Манікюр * Педикюр"


← Повернутися назад

Для кого призначений покриття VINYLUX?

Новости