Ляльки Штеффі Еві Лав (Steffi & Evi Love) | Купити ляльки Штеффі Еві Лав в Києві, Україні в інтернет-магазині Papuas.ua | Ціна і відгуки.

  1. Яка вона, модниця Steffi
  2. Чому може навчити гра з красунею Стеффі

Компанія Mattel своїм випуском ляльок з дорослою зовнішністю викликала справжній фурор на ринку іграшок

Компанія Mattel своїм випуском ляльок з дорослою зовнішністю викликала справжній фурор на ринку іграшок. У той час багато виробників, які раніше спеціалізувалися на пупса, почали виготовляти дешевих аналогів Барбі. Саме так і з'явилася у вільному продажу лялька Штефи, яка змогла не тільки швидко завоювати любов дівчаток і колекціонерів у всьому світі, а й утримати свої позиції на ринку протягом декількох десятиліть.

Яка вона, модниця Steffi

Штеффі має приємні людські риси обличчя і хорошу фігуру. Ця лялька має свій оригінальний стиль, завдяки якому вона виглядає завжди на висоті - і в суспільстві, і в домашній обстановці. Виробники передбачили той факт, що у довгоногої красуні багато різних захоплень. Таким чином, в ляльковому гардеробі є одяг для Штеффі для всіх випадків: для походу в магазин, світської вечірки, занять гірськолижним спортом або верховою їздою. Навіть в дощову погоду ляльці буде затишно в водонепроникному плащику і елегантних гумових чобітках, а взимку її зігріє хутряна куртка.
Ляльки Steffi Love люблять змінюватися. Тому не дивно, що ми можемо купити ляльки Штеффі в образі зворушливою принцеси, боязкою метелики, сміливою вершниці, величної русалки або турботливою домогосподарки.

Чому може навчити гра з красунею Стеффі

Незважаючи на своє прагнення бути завжди неповторною і яскравою, все ж головною цінністю для красуні є її чоловік і діти. Після весілля виявляється, що лялька Штеффі вагітна. Лялька, яка виношує дитину, не просто так завжди привертала до себе багато уваги, адже животик при бажанні можна відкрити і дістати звідти крихітного немовляти. Добре, що до появи малюка Штеффі повністю готова, у неї вже був досвід догляду за малюками (ще до заміжжя дівчині довелося працювати нянею).
Сім'я Штеффі дуже відповідально ставиться до появи первістка, подружня пара набувають коляску, ліжечко, стільчик для годування та інші необхідні аксесуари (ванночку, ваги для крихти). Граючи з ляльками, які уособлюють собою ідеальну сім'ю, дівчинка складе своє уявлення про те, як саме повинні складатися у неї в майбутньому відносини з чоловіком. А так як у ляльки Штеффі з дітьми є чарівний будиночок і їй, як справжній господині, доводиться постійно стежити за чистотою в кімнатах, маленька власниця і сама вчиться наводити порядок, організовувати побут, створювати сімейний затишок.
Втім, навіть будучи мамою маленької дитини, Штеффі не упускає можливості прогулятися або сходити за покупками. Благо, зручна коляска або рюкзак-кенгуру для малюка дозволяють як і раніше вести активний спосіб життя.
Довгонога Штеффі привертає до себе своєю природною, натуральною красою. А добрий, чуйний характер цієї ляльки робить її найбажанішим подарунком для кожної дівчинки.
Ви можете купити ляльки Steffi Love з доставкою по всій Україні: Київ, Львів, Харків, Умань , Дніпропетровськ, Одеса, Луцьк, Запоріжжя, Кривий Ріг, Біла Церква, Миколаїв, Первомайськ, Сміла, Полтава, Чернігів, Стрий, Житомир, Хмельницький, Чернівці, Новомосковськ, Рівне, Дніпродзержинськ, Шостка, Кіровоград, Ізмаїл, Кременчук, Дрогобич, Тернопіль , Васильків , Мелітополь, Кам'янець-Подільський та інші міста.

Новости