Ляльки Реборн (Reborn): силіконова або мягконабивная? :: Дитячі товари :: Для будинку :: Для батьків :: Все про дітей

  1. М'яконабивна лялька Reborn
  2. Вініл-силіконова лялька Reborn

Гра в дочки-матері ніколи не втратить своєї актуальності, адже в кожній дівчинці з дитинства закладено материнський інстинкт. Подарувавши ляльку Reborn (Реборн) своїй доні, ви зможете виховати в ній такі важливі почуття як відповідальність, турботу і любов.

Основна відмінність Реборн від інших ляльок - це її реалістичність і максимальна схожість зі справжнім немовлям. Батькам не варто лякатися високу ціну, адже дітей перш за все цікавить гра, а значить, їм потрібна недорога ігрова лялька Reborn.

Якщо ви придивляєтеся до асортименту ляльок Реборн, то напевно зустрічали два варіанти виконання тулуба - вини-силіконовий або мягконабівной. У цій статті ми розглянемо переваги і недоліки кожного з матеріалів.

М'яконабивна лялька Reborn

  1. Класична лялька reborn мають мягконабивне тіло (тобто, ручки, ніжки і голова зроблені з вініл-силікону, а тільце бавовняне, набите спеціальним матеріалом). Обумовлено це тим, що м'яконабивна Реборн приємно лягають в руки, створюючи повне відчуття немовляти на руках
  2. М'яконабивна ляльку легше переодягати.
  3. Голова, руки і ноги крутяться, а а за рахунок текстильного тіла руки і ноги можна піднімати і опускати майже в будь-якому напрямку.
  4. Ляльку з м'яконабивна тулубом купати не можна.
  5. Анатомічні ознаки відсутні. Якщо дитині набридне грати з лялькою-дівчинкою, то це легко можна виправити - переодягши іграшку в одяг для хлопчика.

Вініл-силіконова лялька Reborn

  1. У силіконових Реборн досить жорстке тіло, за рахунок цього «немовля» в руках відчувається як лялька, незважаючи на візуальну схожість зі справжнім малюком.
  2. Голова, ручки і ніжки у них крутяться тільки по своїй осі.
  3. У вініл-силіконових ляльок є безсумнівний плюс, який порадує маленьких дівчаток - таких Реборн можна купати. Якщо в процесі купання в ляльку потрапляє вода, кінцівку можна від'єднати і вилити воду, після чого вставити назад
  4. У ляльок реборн присутні всі статеві ознаки хлопчика або дівчинки.
  5. Як показує практика, з переодяганням ляльки проблем не виникає.

Головне в ляльці Reborn - це радість, яку вони дарують дітям. Не купуйте дорогу колекційну модель, до якої буде страшно доторкатися. Краще купити недорого Реборн, з яким дівчинка зможе грати, спати і гуляти, не боячись щось з ним зробити.

Підготувала Мар'яна Чорновіл


Новости