Ляльки Евер афтер Хай - Чайна вечірка


Hat-Tastic Party ( чайна вечірка ) - це назва нової колекції ляльок Евер афтер хай. Так само цю серію можна назвати: капелюхи-сривательная вечірка, Хет вечірка. Цей яскравий захід було організовано малятком Меделін Хеттер в честь повернення чарівництва Гаю Країни Чудес, що стало можливим завдяки її допомозі і якусь дещицю безумства. На чайної вечірці все обов'язково повинні бути в капелюшках, звичайно ж розпивати смачний чай і обговорити всі шкільні новини.

Головний організатор шкільних чайних вечірок - це Меделін Хеттер , І це зовсім не дивно. Меделін - дочка Капелюшника з казки «Аліса в країні чудес», пристрасного любителя чаювання! Саме вона і стала головною лялькою в цій колекції і тільки з нею в наборі йдуть всі необхідні предмети і меблі для подібних посиденьок (набір дуже великий і цікавий). Чудовий набір для чаювання, включає: дерево для прикрас, стіл, лавку, стілець, 3 чайних набору, чайник, набір для вершків і цукру, люстру, солодощі і кільце.

В якості гостей, які вбралися в тематичні аутфіти Ви дізнаєтеся Браєр Б'юті, Серизи Худ, Еппл Вайт, а так само Сідар Вуд.

На чайну вечірку Браєр Б'юті вибрала гарне плаття з коханим принтів у вигляді терну і троянд. Елегантний образ доповнюють мініатюрна капелюшок і сумочка. Як і належить, для чайної вечірки, Браєр приготувала свій іменний сервіз - чайничок і чашечку.

На цей раз чарівна брюнетка Серизи Худ наділу карколомний наряд в чорно-рожевих тонах, взяла з собою улюблену чашечку для чаю, не забувши про маленьку елегантну сумочку. Звичайно, не обійшлося без симпатичною капелюшки на голові, адже попереду «капелюшну-сривательная вечірка»! Крім того, свою знамениту білу пасмо Серизи Худ офарбила з рожевий - в тон до всього наряду.

Еппл Вайт вирішила забезпечити собі образ винятковою елегантності. Сукня з тематичним принтом, миленькі контрастні рукавички. Обруч з бантиком і завитки-локони підкреслюють стильну зачіску. Героїні дуже йдуть білі туфельки на золочених каблуках, а також сумочка та особливо перлове намисто.

Сідар Вуд на чайну церемонію накрутила локони, які надають зачісці об'єму і лиску. Ну, а пара фіолетових пасом спереду завершує її. Одягла милу рожеву капелюшок на обідку. Футболка Сідар виконано в її улюбленому стилі - з орнаментом дерева, а спідничка прикрашена красивими візерунками з чашок. На ногах у Сідар носочки в сітку і туфельки на високих підборах, а також подбала про яскравому макіяжі. І не забула прихопити з собою іменний чайний сервіз.

Новости