Lamoda (Ламода) промокодом

  1. Це цікаво
  2. Як заощадити на покупках з сайтом picodi.com?

LaModa.ua (Ламода)

Мода з доставкою

Чи існує інтернет-магазин з ідеальною репутацією? Так, це інтернет-магазин lamoda. Всі види одягу і взуття, не тільки для жінок, але і для чоловіків і навіть дітей можна знайти на сайті компанії. Інтернет-ресурс Ламода має відразу кілька переваг перед багатьма іншими інтернет-магазинами. Серед них можливість безкоштовної доставки при сумі замовлення від 500 гривень, оплата тільки після отримання та огляду товару, а також можливість повернення, обміну і повної компенсації витрат. Регулярні знижки роблять цей онлайн-магазин ще популярнішим серед покупців.

Коли мова заходить про інтернет-покупках, до сих пір багато недовірливо за краще обходити їх стороною. А раптом я заплачу, а мені привезуть те, що не подобається? А раптом мені зовсім нічого не привезуть, а просто зникнуть? Ще десятки подібних питань виникає в головах людей від згадки про інтернет-магазині. А що якщо у магазина ідеальна репутація і зовсім немає негативних відгуків? Що якщо під час доставки ви зможете оглянути товар і навіть приміряти його? І нарешті, що якщо тільки після цього вам потрібно буде його оплатити? Стан справ змінилося, чи не так?

Інтернет-магазин Ламода гарантує роботу з вами саме в такому порядку: товар можна отримати, оглянути, приміряти і тільки потім оплатити! Такі умови можна зустріти далеко не в кожному онлайн-бутику України. І це одна з багатьох причин, яка зробила магазин Ламода популярним і затребуваним. Є ще цілий ряд переваг, які має робота з цим онлайн-ресурсом, але ми розглянемо їх нижче, а поки ближче познайомимося з самою компанією.

Це цікаво

  • Lamoda - це українська компанія, яка була заснована європейською компанією-інвестором Rocket Internet. Сьогодні інвесторами інтернет-магазину також є такі компанії, як Tengelman Group (контролює великі європейські мережі супермаркетів OBI, Plus), Holtzbrinck Ventures, Access Industries і група PPR, що володіє такими брендами, як Yves Saint Laurent, Volcom, Gucci і Puma.
  • Довгий час Ламода утримує перше місце серед всіх інтернет-магазинів України, які займаються продажем одягу та взуття.
  • В інтернет-магазині можна знайти понад 1000 брендів: від всесвітньо відомих (на кшталт Tom Tailor, Adidas, SAVAGE, Mango) до нових, тільки що з'явилися, але представляють увазі клієнтів якісні товари. Також в онлайн-бутику можна знайти бренди, які співпрацюють виключно з Ламода.
  • Асортимент интенет-магазину налічує понад 2 000 000 товарів, кожен з яких має всі необхідні сертифікати, тому що компанія співпрацює тільки з офіційними представництвами брендів. Ніяких дешевих підробок!
  • Будь-який товар, придбаний в «Ламода», можна повернути протягом 14 днів з моменту покупки. Саме бажання клієнта повернути товар вже є поважною причиною, тому вам не доведеться виправдовуватися і просити консультанта прийняти товар назад, як в інших інтернет-магазинах.
  • Не пропустіть шанс придбати модний одяг, взуття та аксесуари в Ламода по супер-знижкам в Чорну п'ятницю і кіберпонеділок. Ексклюзивні промокодом ви знайдете на наших спеціальних сторінках Black Friday 2019 і Cyber Monday .

Плавно ми перейшли до теми переваг, якими можуть володіти покупки в інтернет-магазині Ламода. Що ж зробило цей онлайн-ресурс таким популярним і таким затребуваним?

  1. Величезний асортимент одягу та взуття для жінок, чоловіків і дітей, який можна знайти тут, є найширшим на всьому українському інтернет-просторі.
  2. Гіперлояльная політика компанії по відношенню до клієнтів інтернет-магазину. Такі привабливі умови замовлення та доставки продукції складно знайти в інших українських інтернет-магазинах.
  3. Велика кількість актуальних акцій і спеціальних пропозицій, які роблять процес покупки ще більш захоплюючим. Фахівці інтернет-бутіка регулярно створюють нові пропозиції, серед яких знайти щось для себе зможуть як постійні клієнти компанії, так і вперше потрапили на сайт відвідувачі.
  4. Дуже швидкий і простий процес реєстрації і створення нового замовлення. Завдяки інтуїтивно зрозумілій навігації потрібний товар на сайті можна знайти протягом кількох секунд.
  5. «Ламода» однією з перших запровадила додатки для Android і iOS, які дозволяють робити покупки з мобільних пристроїв. Завдяки цьому можна балувати себе обновками в будь-який час і в будь-якому місці, де є доступ до мережі Інтернет.
  6. Можливість отримати товар з безкоштовною доставкою при досягненні покупки досить невеликий для такої послуги суми.

Як заощадити на покупках з сайтом picodi.com?

Для того, щоб покупки на lamoda.ua стали ще більш привабливими для вас, ми створили сайт /, який дозволяє економити не тільки гроші, але і ваше безцінне час. Завдяки тому, що всі акції, спецпропозиції і промокодом українських інтернет-магазинів ми зібрали в одному місці, вам тепер не доведеться витрачати час на пошуки потрібної акції. Ми все зробили за вас. Отже, давайте розберемо покроково, як працювати з сайтом picodi.com.

Насамперед заходимо на сам сайт. Вже на головній сторінці можна побачити величезну кількість пропозицій від різних інтернет-магазинів, але нам потрібен саме Ламода. У рядок пошуку вводимо назву Ламода і підтверджуємо пошук. Далі вибираємо пропозицію, яке найбільше підходить.

Якщо ви ще ніколи не користувалися нашими промокодом, то у вас є відмінна можливість спробувати з «Ламода».

  1. Переконайтеся, що пропозиція актуальна і ви дотрималися всіх умови отримання промокодом. Для цього потрібно натиснути кнопку «Показати більше» в промокодом. Скопіюйте отриманий промокод.
  2. Перейдіть на сайт компанії, щоб знайти потрібний товар.
  3. Після створення замовлення введіть код в поле «Промо-код» і натисніть кнопку «Застосувати».
  4. Отримайте задоволення від знижки, яку дарує Ламода спільно з нашим сайтом picodi.com.
  5. Поділіться з друзями інформацією про те, як можна отримувати знижки та дізнаватися про акції під кращих інтернет-магазинах України першими!

Поділіться з друзями інформацією про те, як можна отримувати знижки та дізнаватися про акції під кращих інтернет-магазинах України першими

А що робити тим, хто не знайшов знижку на потрібний товар? В першу чергу, не впадати у відчай! На нашому сайті можна знайти величезну кількість акційних пропозицій, які діють в таких інтернет-магазинах, як ОТТО , Grand.ua, Net-a-porter, Asos і багатьох інших. Просто виберіть категорію, до якої належить потрібний вам товар - і вибирайте найбільш приваблива пропозиція.

Com?
А раптом я заплачу, а мені привезуть те, що не подобається?
А раптом мені зовсім нічого не привезуть, а просто зникнуть?
А що якщо у магазина ідеальна репутація і зовсім немає негативних відгуків?
Що якщо під час доставки ви зможете оглянути товар і навіть приміряти його?
І нарешті, що якщо тільки після цього вам потрібно буде його оплатити?
Стан справ змінилося, чи не так?
Що ж зробило цей онлайн-ресурс таким популярним і таким затребуваним?
Com?

Новости