Лазерне видалення татуювань в Москві без шраму, ціна в студії «Тату Дракон»

З історії виведення татуювань ...

З історії виведення татуювань

У спробах виведення тату було випробувано безліч методів, всі задавалися питанням: Як видалити татуювання? Всі вони були засновані на одному єдиному принципі, в основі якого - видалення безпосередньо ділянок шкіри з татуюванням. Серед них - дермабразія, місцеве застосування кислот, криохирургия, інфрачервоне коагулювання. Всі ці методи об'єднує неминуча поява некрасивих шрамів і рубців на тілі, які можуть виявитися ще більш естетично неприйнятними, ніж сама тату.

Тепер, через більш сорока років, в науці трапився прорив: лазерна техніка зазнала найсильніші революційні зміни. Був накопичений величезний клінічний матеріал, а лазерні методи, в свою чергу, стали більш прогресивними і просунутими. Виведення тату лазерним методом став єдиним прийнятним способом для досягнення необхідного косметологічного ефекту. Видалення татуїровок лазером було випробувано вперше в 1960-му році, в рамках експерименту. Використовувався рубіновий лазер, що працює в режимі вільної генерації. Проте перші спроби були безуспішними. Відсутність розуміння повної картини процесів, що відбуваються в шкірі під впливом лазера, позбавила змоги визначитися з оптимальними настройками світла лазера.

Зараз лазерний метод виведення тату - це найбільш досконалий метод, як з точки зору технології, так і косметології. В руках професіонала гарантія - практично 100%: ніяких рубців! Прийшовши до нас всього лише на один сеанс видалення тату, ви відразу зрозумієте як все це працює.

Прийшовши до нас всього лише на один сеанс видалення тату, ви відразу зрозумієте як все це працює

В основі нашого методу лежить селективна фото кавітація, яка дозволяє реалізувати зведення тату без порушення зовнішнього шкірного покриву. Метод був розроблений в 2004 році, в США. Використовується неодимовий лазер, який на сьогоднішній день є самим універсальним і «швидким». Неодимові лазери MedLite C3 і MedLite C5 з модульованої добротністю і подвоєнням частоти по своїй багатофункціональності перевершують всі відомі лазерні апарати для дерматології і косметології.

Нині, в Росії неодимові лазери MedLite-3 і MedLite-5 є тільки в нашій студії. В салоні «Тату Дракон» знаходиться апарат для виведення тату, вартість якого порівнянна з вартістю Мерседеса S-класу!

Думаючи, де звести татуювання, майте на увазі, що апарати в інших студіях - китайські аналоги, які або погано, або зовсім не зможуть вивести тату або перманент. Крім того, вони можуть залишити на Вашій шкірі не естетичні шрами. В

У спробах виведення тату було випробувано безліч методів, всі задавалися питанням: Як видалити татуювання?

Новости