Легенда Gucci Flora: спадщина, що стало ароматом

Ідеться суть легендарного, нескінченно довгого оповідання про візерунку Флора, оновлена парфумерна колекція Gucci Flora покликана привернути нове покоління прихильниць. У серці цієї історії - головна героїня, що володіє дивовижною зв'язком з культовим візерунком.

Шарлотта Казірагі - особа лінії Gucci Flora. Її зв'язок з принтом Flora нерозривна, адже вперше легендарний дизайн був створений у 1966 році для Принцеси Монако, Грейс Келлі.

Шарлотта втілює собою те, чим є Flora для поколінь прихильниць Gucci. Класичний, культовий візерунок, передається з покоління в покоління, захоплюючи матерів і дочок.

Тепер культовий візерунок Флора пройшов повний цикл, адже Шарлотта Казірагі є ідеальним посланником однойменної парфумерної лінії. Підтримуючи особливий зв'язок з парфумерією Flora, Шарлотта Казірагі глибоко залучена в історію культового візерунка. Вона являє собою його легендарне минуле, одночасно з цим підкреслюючи свою приналежність до сучасного покоління. Її обличчя привносить свіжий подих в культову парфумерну лінію Flora, насичуючи її абсолютно сучасним звучанням.

Схожі матеріали:

Аромати Gucci Flora - це сучасне, нове покоління парфумерної колекції. Ніжний і пустотливий, оригінальний квітковий візерунок Флора розкривається у всій своїй розкоші на новій упаковці ароматів Gucci Flora. Граціозно виділяючись, привабливі аромати є спадщиною чарівного візерунка, який пройшов перевірку часом. Оповідачі загадкової, вічної історії, вони представляють собою покоління жінок, які потрапили під його чари.

Даючи квітам, представленим на візерунку Флора, парфумерну інтерпретацію, колекція Gucci Flora розквітає вісьмома винятковими ароматами. Кожен аромат поміщений в особливий флакон, варіацію класичного флакона Flora, з літерним логотипом Flora, чорним ковпачком і сплетеним з бамбука шнурком, зав'язаним бантиком.

Поетичні відтінки грайливого візерунка відображають елегантність і жіночність поміщених усередину ароматів: вони є уособленням краси та емоційності жінки в стилі Gucci. Парфуми Gucci Flora захопила уяву прихильниць Gucci ще з першого аромату лінійки, Туалетним води Flora by Gucci, представленої в 2009 році. Візерунок Flora перетворився на квітучий букет виняткових ароматів: Flora by Gucci Eau de Parfum, Flora by Gucci Eau Fraîche , Чарівних ароматів Колекції Gucci Flora Garden Collection, і.

Новости