Легкі весняно-літні аромати Angel і Alien від Thierry Mugler

  1. Thierry Mugler Angel: Справжню насолоду свіжістю
  2. Thierry Mugler Alien: Мерехтіння свіжості

Весна і літо - сезон натхнення для творців іскристих і легких ароматів Весна і літо - сезон натхнення для творців іскристих і легких ароматів.

Thierry Mugler знову заворожує публіку, відкриваючи світ свіжих ароматів у властивій тільки йому інноваційної та креативної манері. Він розробляє нові версії двох своїх культових ароматів і випускає обмежену серію Aqua Chic.

Вперше за всю історію парфумерії до складу ароматів входить більше 30% рослинної води, яка отримана традиційним методом екстракції.

Відтворені аромати Angel і Alien - свіжі, елегантні та унікальні творіння, що переповнюють емоціями.

До речі, недавно знайшла магазин косметики полуничка з пристойними знижками на косметику і парфумерію. Зараз там якраз розпродаж нових ароматів, а також подарунки від Strawberrynet.

Thierry Mugler Angel: Справжню насолоду свіжістю

Щоб наділити саме чуттєве зі своїх творінь свіжістю, Мюглер вибрав легку і ніжну волошкову воду. Вона асоціюється з кольором, який в процесі створення Angel убив наповал всі канони світу парфумерії. Його розкриття відбувається в серці аромату, де він зливається з екстрактом Калабріанского лимона і нотами рожевого перцю.

Унікальне поєднання, що пом'якшує насичену базу ваніль-пачулі і перетворює Angel в легкий східний квітковий аромат повний свіжості.

Thierry Mugler Alien: Мерехтіння свіжості

Що вийшов зі світу безтурботності і сонця, аромат Alien вабить своєю притягальною чуттєвістю. Щоб наділити оригінальний аромат новою гостротою Мюглер заповнив серце Alien імбирної водою, де вона розкривається і зливається з тонізуючим акордом фрезії і вербени, освіжаючи деревно-амброві базу Alien.

Хвиля свіжості і яскравих емоцій дарує нове життя Alien Aqua Chic, такому свіжому квітково-амбровий аромат. Це особливе творіння розкриває секрет хвилюючою і сяючою краси, дивує і переповнює емоціями.

Новости