Легкий бриз: як носити аромати літа

Літо нарешті вступило в свої права, на зміну гарячого еспресо прийшов колд-брю, а з черепашки виразно чується шум моря. Які аромати носити в цю спекотну пору і що робити, щоб вони трималися від світанку до заходу сонця, розбирався наш б'юті-відділ.

Підемо від зворотнього: які парфуми точно не варто носити влітку, так це важкі східні композиції і солодкі "компоти" з десяти сортів ягід. І перші, і другі будуть "душити" оточуючих тебе людей. Особливо в погано провітрюваних приміщеннях і в громадському транспорті. Якщо ти не переслідуєш цієї мети, прибережи такі аромати для холодних вечорів, а поки переходь на більш легкі бленди.

Які аромати ідеальні для спеки

Цілком можливо, що у твого улюбленого парфуму вже є полегшені версії - такі зазвичай маркують як Eau de Toilette (EDT, туалетна вода) і Eau Fraiche (свіжа вода). Якщо ж ні, саме час підшукати в магазині щось нове.

Крім канонічних цитрусових ароматів, які просто створені для цієї пори року, варто придивитися до акватичні композиціям. Солоні, ніби бризки морської води, вони відмінно доповнять укладку в стилі beach waves і освіжать шкіру навіть в найспекотніший день. Якщо море, тропічні фрукти та інші літні атрибути лише розохочують твоє бажання виїхати у відпустку, зверни увагу на "зелені" і белоцветочние аромати. Ключові слова, які варто шукати в описі: латаття, м'ята, бамбук, жасмин і вербена.

Вибір б'юті-відділу: 4 композиції для твого літа

1. Sorbetto Rosso з нотами кавуна і акватичні акордами, Escada

2. Aqua Kenzo Pour Femme з нотами малинового листа і мандарина, Kenzo

3. Eternity Air for Women з нотами озону і грейпфрута, Calvin Klein

4. Eau de Givenchy EDT з нотами бергамота і апельсинового кольору, Givenchy

[Ще 8 ароматів шукай за посиланням ].

продовжуємо звучання

Щоб продовжити стійкість ароматів, наноси їх на пульсуючі точки - зап'ястя, ямочку під шиєю, ліктьові і колінні згини. На зволоженою шкірі парфуми тримаються в два-три рази довше, ніж на сухій, тому не забувай використовувати лосьйон або крем для тіла.

Запобіжні заходи

Перед прогулянкою в топі з відкритими плечима парфумами краще не зловживати. А перед походом на пляж і зовсім від них утриматися. Справа в тому, що всі аромати містять спирт і підвищують фоточутливість шкіри. Щоб не заробити сонячний опік, спробуй мист для тіла - парфюмований спрей-серпанок на водній основі. Багато з них не містять спирту, а якщо і містять, то в невеликій концентрації.

Ще один варіант, який допоможе поєднати приємне (аромат) з корисним (доглядом за шкірою), - це парфумовані лосьйони і сухі масла для тіла. Багато брендів випускають їх на додаток до успішних аромазапускам.

нові місця

Якщо ти зовсім не можеш вийти на пляж "голої", скропи парфумом капелюх, накидку або навіть купальник. На тривалий ефект можеш не розраховувати, але якийсь час улюблений запах точно буде з тобою.

Новости