Летимо в Грецію: авіаквитки Київ-Афіни-Київ за 76 євро

Афіни - величне місто, який зберігає в собі таємницю Греції. Він вабить туристів відмінною кухнею, захоплюючими пам'ятками і неповторною атмосферою. Афіни - величне місто, який зберігає в собі таємницю Греції

Краща європейська регіональна компанія Aegean Airlines повідомила про спеціальну пропозицію. Ви можете придбати квиток на рейси Київ - Афіни - Київ на грудень 2018 року по неймовірно привабливою вартості - 76 євро.

Ви можете придбати квиток на рейси Київ - Афіни - Київ на грудень 2018 року по неймовірно привабливою вартості - 76 євро

Зверніть увагу на те, що така ціна представлена ​​лише на сайті посередника Skyscanner.net. Дивно, але на офіційному сайті компанії квитки коштують трохи дорожче. З бронюванням і купівлею не варто зволікати. Швидше за все, це остання можливість придбати настільки дешеві квитки з української столиці в грецьку.

Швидше за все, це остання можливість придбати настільки дешеві квитки з української столиці в грецьку

Варто відзначити, що Aegean Airlines НЕ буде здійснювати польоти за даним напрямком аж до квітня наступного року. Тому варто відвідати Афіни саме в грудні. Ви можете відправитися в подорож тривалістю від 1 до 15 днів. На сайті представлені всілякі варіанти на рейси з 6 по 21 грудня - наприклад, з 6 по 7 або з 13 по 21 грудня.

Польоти здійснюються з Міжнародного аеропорту Бориспіль (Київ) в Міжнародний аеропорт Елефтеріос Венизелос (Афіни).

Найдешевші квитки можна придбати за спеціальним тарифом Go Light. Він передбачає можливість перевезення в літаку габаритної ручної поклажі, розмір якої не повинен перевищувати 56х45х25 сантиметрів, а вага - 8 кілограм. На борт також можна взяти невелику додаткову сумку або рюкзак, який можна розмістити під сидінням.

На борт також можна взяти невелику додаткову сумку або рюкзак, який можна розмістити під сидінням

портал "Знай.ua" писав про те, куди можна з'їздити з наметами недалеко від Києва

А також розповідав про те, що 5-місячна дитина відвідав майже всі штати Америки

Нагадаємо: кращі знімки пейзажів 2018

Новости