LetyShops: розширення для Яндекс браузера, Google Chrome і інших (як скачати, встановити і користуватися)

  1. Що таке LetyShops і розширення для браузера?
  2. Як встановити?
  3. Як користуватися?

У цій статті ви дізнаєтеся, як легко і швидко можна отримувати повернення коштів від покупок за допомогою спеціального розширення для браузера від Кешбек сервісу LetyShops (ЛетіШопс).

У цій статті ви дізнаєтеся, як легко і швидко можна отримувати повернення коштів від покупок за допомогою спеціального розширення для браузера від Кешбек сервісу LetyShops (ЛетіШопс)

У перекладі з англійської слово «cashback» буквально означає «повернення грошей». Ресурси, практикуючі цей метод, дозволяють покупцям економити на покупках досить значні суми. Кожному любителю інтернет-шопінгу обов'язково потрібно знати, як і де отримувати Кешбек. Одним з найбільш популярних сервісів в російськомовному сегменті є LetyShops.

Що таке LetyShops і розширення для браузера?

LetyShops стартував в 2014 році. Сьогодні їм користуються тисячі покупців, які зуміли гідно оцінити його можливості. Суть його роботи полягає в тому, що він повертає користувачеві частина грошей, витрачених на придбання товару / послуги в інтернеті.

Щоб розібратися з тим, звідки бере гроші LetyShops, досить зрозуміти, що він укладає з магазинами партнерську угоду. Обов'язком сервісу є залучення клієнтів, а обов'язком магазинів - виплата певного відсотка з кожного здійсненого замовлення. Після велика частина цих коштів нараховується покупцеві у вигляді Кешбек.

Ось в якому порядку необхідно вам діяти:

  • Реєстрація. Проста і безкоштовна, вона не викликає ускладнень ні у новачка, ні у досвідченого користувача Мережі.
  • Вибір товару і покупка. Важливо, щоб товар був куплений через Кешбек сервіс. Зробити це можна двома способами: безпосередньо через сайт і за допомогою розширення для браузера (тут мова піде саме про другий спосіб).
  • Отримання грошей.

Перший варіант передбачає обов'язковий перехід на сайт LetyShops, а з нього - в потрібний інтернет магазин. Даний варіант має суттєвий недолік: при замовленні можна просто забути про LetyShops. Для вирішення цієї проблеми було створено розширення, яке робить процес більш простим і зручним.

Як встановити?

Сьогодні скачати розширення LetyShops можна для декількох найпопулярніших браузерів і цей список поступово збільшується. Щоб зробити установку для Google Chrome, необхідно перейти в «Налаштування», потім - в розділ «Розширення». У вікні, слід клікнути по словами «Інші розширення» і ввести назву сервісу в рядку пошуку. Останній крок - клік на кнопку «Встановити». Те ж саме можна зробити і для яндекс.браузер, але в цьому випадку в налаштуваннях варто шукати розділ «Додатки».

Або ж просто пройдіть по цієї засланні.

Як користуватися?

У перший час багато користувачів не розуміють, як користуватися даним інструментом. Щоб зробити покупку через LetyShops, необхідно переконатися що, обраний магазин співпрацює з Кешбек сервісом - в правому верхньому кутку монітора з'явиться іконка з пташкою, яка повідомить вас про можливість отримання Кешбек.

Якщо при вході в магазин іконка має червоний колір, то це означає, що її потрібно активувати.

Якщо при вході в магазин іконка має червоний колір, то це означає, що її потрібно активувати

Коли користувач зробить активацію, іконка змінить свій колір на зелений.

Коли користувач зробить активацію, іконка змінить свій колір на зелений

Це означає, що магазин готовий до роботи з покупцем і нарахування повернення на особистий рахунок клієнта. Якщо при оформленні замовлення система виявить проблеми з Кешбек, користувач отримає пропозицію про повторну активації.

Нерідко люди забувають про Кешбек при здійсненні покупок, а після шкодують про втрачену можливість заощадити. Розширення LetyShops дозволить вам отримувати гроші за кожну зроблену покупку.

Що таке LetyShops і розширення для браузера?
Як встановити?
Як користуватися?
Що таке LetyShops і розширення для браузера?
Як встановити?
Як користуватися?

Новости