LG подарує час для відпочинку

Алмати 1 серпня 2018 року - компанія LG Electronics (LG) оголошує про промо-акції для покупців техніки для дому - холодильників лінійки InstaView Door - in - Door і ISKRA T, а також пральних машин TwinWash і Spa Steam Combo. Учасники акції отримають сертифікати на відвідування СПА-центру, а також можуть взяти участь в розіграші техніки LG - холодильника InstaView Door - in - Door, пральної машини TwinWash, робота-пилососа LG HOM-BOT, мікрохвильової печі, LG NeoChef. Акція проходить в Астані, Алмати і Шимкенті. Наявність сертифікатів і отримання їх після реєстрації покупки на сайті www.lgpromo.kz .

Для участі в промо-акції необхідно:

1. Придбати одну з моделей техніки LG, яка бере участь в акції * (холодильники лінійки InstaView Door-in-Door і ISKRA T, пральні машини TwinWash і Spa Steam Combo), в магазинах електроніки Technodom, Sulpak, Evrika в Астані, Алмати або Шимкенті.

2. Зареєструвати чек покупки на сайті www. lgpromo. kz

* Моделі, які беруть участь в акції: холодильник LG InstaView Door - in - Door (GR-X24FTKSB, GC-Q247CABV), пральна машина LG TwinWash (TW 7000 DS + TW 351 W, FH 6 G 1 BCH 6 N + TW 206 W, FH 4 G 1 JCH 2 N + TW 202 W), холодильник LG ISKRA T (GA-B499TGTS, GA-B499TGDF, GA-B499TGRF, GA-B499TGBM), пральна машина LG Spa Steam (F4J6VG8S, F4J6TG1W, F2H7HG2S, F2J6NM1W).

Промо-акція проходить з 1 серпня по 30 вересня 2018 року. Учасники промо-акції отримають сертифікат на двох на відвідування СПА-центру (Wellness Club Luxor в м.Алмати, СПА центр готелю Rixos President Astana в м.Астана, СПА центр готелю Rixos Khadisha Shymkent в м Шимкент). Сертифікат при покупці холодильника LG InstaView або пральної машини LG TwinWash дає можливість відвідування одного з перерахованих СПА центрів (тренажерний зал, басейн, хамам, масаж на 60 хвилин). Сертифікат при покупці холодильника лінійки ISKRA T або пральної машини Spa Steam Combo включає дає можливість відвідування одного з перерахованих СПА центрів (тренажерний зал, басейн, хамам). Кількість сертифікатів обмежена. Наявність сертифікатів необхідно уточнювати на сайті www. lgpromo. kz . В рамках промо-акції також відбудеться розіграш техніки LG серед учасників, які зареєстрували чеки покупки на сайті www. lgpromo. kz .

Призовий фонд розіграшу в рамках промо-акції:

Холодильник LG InstaView

1

Пральна машина LG TwinWash

1

Пилосос LG HOM-BOT SQUARE

1

Мікрохвильова піч LG NeoChef

1

Правила (далі - «Правила») проведення промо-акції «LG подарує час для відпочинку» далі - «Промо-акція»

1. Найменування Промо-акції: «LG подарує час для відпочинку» (далі - «Промо-акція»).

2. Територія проведення Промо-акції

2.1. Промо-акція проводиться на території міст Астана, Алмати, Шимкент Республіки Казахстан.

3. Організатор Промо-акції

3.1. Торгова марка «Торгова марка« LG Electronics »АТ« Ел Джі Електронікс Алмати Казахстан ».

4. Термін проведення Промо-акції

4.1. Заявки на участь приймаються з 1 серпня 2018 року по 30 вересня 2018 року.

4.2. Вибір Переможця «Промо-акції» проводиться 8 жовтня 2018 року. Визначення переможців відбудеться 8 жовтня 2018 року. Результати Промо-акції будуть оголошені на сторінках LG Electronics Kazakhstan в Instagram, Facebook, Вконтакте, на сайті www. lgpromo. kz .

5. Умови участі та проведення Промо-акції та алгоритм визначення Переможця Промо-акції (Механіка проведення Промо-акції)

5.1. Учасниками Промо-акції можуть стати дієздатні громадяни РК постійно проживають на території РК (далі - «Учасники»), які погодилися з Правилами проведення Промо-акції, опублікованими на сайті www. lgpromo. kz , І виконали надане їм для участі завдання (п.5.4. Даних правил).

5.2. Переможцями стануть Учасники, правильно виконали всі умови Промо-акції та обрані в фінальному етапі методом випадкових чисел.

5.3. У Промо-акції забороняється брати участь працівникам і представникам Організатора, афільованим з ними особам, членам сімей таких працівників і представників, а також робітникам і представникам будь-яких інших осіб, що мають відношення до організацій і / або проведення Промо-акції, а також членам їх сімей.

5.4. Механіка Промо-акції:

· 1. Придбати одну з моделей техніки LG, яка бере участь в акції * (холодильники лінійки InstaView Door-in-Door і ISKRA T, пральні машини TwinWash і Spa Steam Combo), в магазинах електроніки Technodom, Sulpak, Evrika в Астані, Алмати або Шимкенті .

· Зареєструвати чек покупки на сайті www. lgpromo. kz

** Моделі, які беруть участь в акції: холодильник LG InstaView Door - in - Door (GR-X24FTKSB, GC-Q247CABV), пральна машина LG TwinWash (TW 7000 DS + TW 351 W, FH 6 G 1 BCH 6 N + TW 206 W , FH 4 G 1 JCH 2 N + TW 202 W), холодильник LG ISKRA T (GA-B499TGTS, GA-B499TGDF, GA-B499TGRF, GA-B499TGBM), пральна машина LG Spa Steam (F4J6VG8S, F4J6TG1W, F2H7HG2S, F2J6NM1W) .

6. Призовий фонд Промо-акції

- Сертифікати на двох на відвідування СПА-центру Wellness Club Luxor в м.Алмати - 65 (шістдесят п'ять) шт *.

- Сертифікати на двох на відвідування СПА-центру готелю Rixos President Astana в м.Астана - 54 (п'ятдесят чотири) шт *.

- Сертифікати на двох на відвідування СПА-центру Rixos Khadisha Shymkent в м Шимкент - 20 (двадцять) шт *.

* Кількість сертифікатів може бути змінено за рішенням Організатора. Наявність сертифікатів необхідно уточнювати на сайті www. lgpromo. kz . Сертифікат п ри покупці холодильника LG InstaView або пральної машини LG TwinWash дає можливість відвідування одного з перерахованих СПА центрів в (тренажерний зал, басейн, хамам, масаж на 60 хвилин). Сертифікат при покупці холодильника лінійки ISKRA T або пральної машини Spa Steam Combo включає дає можливість відвідування одного з перерахованих СПА центрів (тренажерний зал, басейн, хамам). Сертифікати дійсні до 31 грудня 2018 року включно.

- Холодильник LG InstaView Door-in-Door - 1 (одна) шт.

- Пральна машина LG TwinWash - 1 (одна) шт.

- Робот-пилосос LG HOM-BOT SQUARE - 1 (одна) шт.

- Мікрохвильова піч LG NeoChef - 1 (одна) шт.

6.1. Учасники, правильно виконали умови промо-акції, отримують сертифікати в СПА-центри відповідно до містом проживання. За підсумками проведення Промо-акції методом випадкового вибору будуть визначені Учасники-переможці, яким вручається один з наступних призів: холодильник LG InstaView (розіграш серед покупців LG TwinWash), пральна машина LG TwinWash (розіграш серед покупців LG InstaView), робот-пилосос LG HOM -BOT (розіграш серед покупців LG ISKRA T), мікрохвильова піч LG NeoChef (розіграш серед покупців LG Spa Steam).

6.2. Призи не можуть бути вручені Організатором третім особам, Приз вручається Переможцю, виключно його виграв в рамках цієї Промо-акції. У разі, якщо Учасник Промо-акції повідомив Організатору про неможливість надати посвідчення особи / паспорт або не відповів на повідомлення і / або дзвінок по контактними даними, вказаними Учасником при реєстрації на сайті www.lgpromo.kz, протягом 7 (семи) днів після відправки повідомлення, то Організатор Промо-акції має право вручити відповідний Приз іншому Учаснику за результатами повторного визначення переможців.

6.2.1. Призи не можуть бути обміняні або замінені іншим еквівалентом на прохання Переможця у Організатора, в тому числі грошовим.

6.4. Місце видачі призу / порядок видачі призу, а також перелік документів, які підлягають пред'явленню при отриманні призу, визначається Організатором додатково, про що повідомляється безпосередньо Учаснику Промо-акції, визнаному Переможцем.

6.5. Організатор самостійно сплачує до податкового органу податок на доходи фізичних осіб, відповідно до законодавства РК.

7. Порядок і спосіб інформування Учасників про Правила Промо-акції, Перемозі у Промо-акції

7.1. Інформування Учасників Промо-акції та потенційних Учасників Промо-акції про терміни і умови його проведення, про випадки дострокового припинення проведення Промо-акції, а також будь-яких інших змін, що стосуються Промо-акції, буде відбуватися шляхом розміщення відповідної інформації на сайті www.lgpromo. kz, а також сторінках LG Electronics Kazakhstan в Instagram, Facebook або Вконтакте.

7.2. Інформування Переможця буде відбуватися за допомогою написання повідомлення / дзвінка по контактними даними Учасника, вказаним ним при реєстрації на сайті www.lgpromo.kz

8. Права та обов'язки Учасника та Організатора Промо-акції:

8.1. Права Учасників:

8.1.1. Брати участь в Промо-акції в порядку, визначеному цими Правилами, отримувати інформацію про зміни в Правилах;

8.1.2. Брати участь в Промо-акції та, в разі визнання Переможцем, отримати Приз згідно призового фонду, зазначеному в п.6 цих Правил;

8.2. Обов'язки Учасника:

8.2.1. Виконати дії, зазначені в п.5 цих Правил;

8.2.2. Учасники Промо-акції погоджуються з наданням Організатору Промо-акції своїх конфіденційних і / або персональних даних, необхідних відповідно до даних Правил, а також обробкою цих даних для цілей проведення Промо-акції;

8.2.4. Кожен Учасник гарантує, що не порушує прав Учасників або будь-якої третьої сторони (в тому числі, авторських і суміжних прав, а також прав на засоби індивідуалізації). У разі виявлення фактів порушення прав третіх осіб, Учасник в повній мірі бере на себе відповідальність, пов'язану з таким порушенням відповідно до чинного законодавства РК.

8.2.5. Учасник Промо-акції несе цивільно-правову, адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення авторських та інших прав третіх осіб згідно з чинним законодавством РК.

8.3. Обов'язки Організатора:

8.3.1. Визначити Переможця Промо-акції відповідно до п.5 цих Правил і в терміни, встановлені в п.4 цих Правил;

8.3.2. Вручити Приз, зазначений в п.6 цих Правил, Переможцю відповідно до п.9 цих Правил і в терміни, встановленими в п. 4.

8.4. Права Організатора:

8.4.1. Відмовити в участі в Промо-акції, якщо будуть порушені умови п.5 цих Правил;

8.4.2. Організатор на свій власний розсуд може визнати недійсними будь-які дії Учасників Промо-акції, а також в односторонньому позасудовому порядку відмовити в подальшій участі в Промо-акції будь-якій особі, щодо якої у Організатора виникли обґрунтовані підозри в тому, що він підробляє або отримує вигоду з будь-підробки даних, необхідних для участі в Промо-акції, або ж для отримання нагороди, або ж діє, порушуючи дані Правила, діє деструктивним чином або здійснює дії з наміри ем докучати, ображати, погрожувати або завдавати занепокоєння Організатору, Учасникам і будь-якого іншій особі, яка може бути пов'язано з промоакцій;

8.4.3. Організатор залишає за собою право не вступати в письмові переговори або інші контакти з учасниками Промо-акції окрім як у випадках, зазначених у цих Правилах, або на підставі вимог чинного законодавства РК;

8.4.4. Організатор має право вносити зміни в Правила Промо-акції в ході його проведення, уточнювати завдання, вводити нові завдання для цілей визначення переможців, збільшувати терміни і т.п. Всі зміни вступають в силу з моменту їх опублікування на сайті www.lgpromo.kz і / або сторінках LG Electronics Kazakhstan в Instagram, Facebook або Вконтакте.

8.4.5. У всіх двозначних ситуаціях фінальне рішення приймається на розсуд Організатора.

9. Порядок і терміни отримання Подарунків

9.1. Організатор додатково інформує Учасника про те, що він / вона стали Переможцем Промо-акції за допомогою написання повідомлення на обліковий запис Учасника, з якої була викладена фотографія.

9.2. Інформація про податки:

9.2.1. Організатор бере на себе зобов'язання про виплату Індивідуального прибуткового податку для фізичних осіб при видачі призу.

10. Інші умови

10.1. Недотримання, несвоєчасне виконання Учасниками цих Правил; отримання від Учасників неповних, некоректних відомостей і прав третіх осіб, необхідних для участі в Промо-акції та отримання Призу; за збої, пов'язані з реєстрацією Учасників, за збої в роботі стільникового зв'язку, мережі Інтернет викликані діями / бездіяльністю організацій, що забезпечують їх роботу.

10.2. Факт участі в Промо-акції має на увазі, що Учасник Промо-акції висловлює свою безумовну згоду на передачу Організатору Промо-акції виняткових прав в повному обсязі на об'єкти авторського права (роботи, надані для участі в Промо-акції згідно цих Правил) і згодні з тим , що їх імена, прізвища, голоси, відео і фотозображення, інтерв'ю та інші матеріали про них можуть бути використані в рекламних та / або інших комерційних цілях, спрямованих на просування на ринку продукції марки «LG Electronics», в якій би то не було формі , як на території Республіки Казахстан, так і за кордоном протягом необмеженого терміну і без виплати будь-яких винагород. Учасники Промо-акції погоджуються давати рекламні інтерв'ю про участь в Промо-акції в будь-яких засобах масової інформації, брати участь в відео-, фотозйомок, в тому числі для виготовлення і поширення рекламних друкованих матеріалів про продукцію LG Electronics », без виплати будь-яких винагород ;

10.3. Факт участі в Промо-акції означає, що Учасник Промо-акції дає свою згоду на обробку своїх персональних даних. Йдеться про такі дані як: прізвище, ім'я, по батькові, повну адресу проживання, індекс, контактний телефон. Перераховані в даному пункті дані повинні бути надані не пізніше 7 (семи) днів з моменту вимоги (повідомлення) Учасника Організатором, а саме Учасник дає згоду на збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, поширення, блокування , знищення Організатором персональних даних виключно для цілей проведення Промо-акції, публікації результатів Промо-акції, видачі Призів і рекламних цілей відповідно до вимог чинного законодавства РК. Дана згода діє протягом 2 (двох) років з дати направлення заявки для участі в Промо-акції Учасником. Учасник має право відкликати згоду на обробку своїх персональних даних шляхом подання відповідного повідомлення Організатору в письмовій формі відповідно до законодавства РК;

10.4. Участь в Промо-акції є підтвердженням того, що Учасники погоджуються з цими Правилами;

10.5. Невиконання будь-якого з необхідних умов, зазначених у цих Правилах, означає безумовна відмова Переможця від отримання Призу. В цьому випадку Переможець втрачає право на отримання Подарунку, а Організатор використовує Приз за своїм розсудом.

Новости