Ліцензійний ключ вже використовується

  1. Відмова від відповідальності
  2. коли можна застосувати
  3. як попередити
  4. Автономна система 3CX Phone System
  5. 3CX Cloud Server

Posted on: September 12th, 2014

Відмова від відповідальності

Редагування реєстру хост-системи може призвести до збою всієї системи при неправильному використанні. Якщо ви не впевнені в тому, як виконувати описані далі кроки, зверніться в службу підтримки компанії 3CX за подальшими роз'ясненнями. Перед виконанням будь-яких змін потрібно створення резервної копії всього реєстру.

коли можна застосувати

коли можна застосувати

Якщо при спробі активації (повторної активації) ліцензійного ключа, відображається повідомлення «License Key Is In Use Already 27 68» (Ліцензійний ключ вже використовується).

як попередити

Це повідомлення про помилку відображається в наступних випадках.

  1. Як хост-системи 3CX Phone System використовується віртуальна машина всередині системи Hyper-V. Дотримуйтесь даної процедури.
  2. Образ хост-системи відновлений на новому / іншого хоста.
  3. Після перетворення P2V (фізичної машини в віртуальну), виконання якого не рекомендується.

Автономна система 3CX Phone System

  1. Відкрийте редактор реєстру Windows (regedit.exe) і знайдіть наступний шлях:
    • Якщо система 3CX Phone System розгорнута на 32-розрядної версії Windows, відкрийте наступну запис реєстру: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE3CXPhoneSystem
    • Якщо система 3CX Phone System розгорнута на 64-розрядної версії Windows, відкрийте наступну запис реєстру: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432Node3CXPhoneSystem
  2. Видаліть всі СИНИЕ записи в цьому шляху. Якщо ім'я розділу відображається не синім кольором, НЕ ЧІПАЙТЕ ЦЕЙ РОЗДІЛ! Синім кольором відображаються наступні розділи:
    • Розділ, що містить код продукту, наприклад: "3CXPSPROF". Примітка: тут може відображатися кілька кодів продукту - видаліть їх все.
    • Розділ, що містить довгий рядок, наприклад: "oxpqcvcsaydnkmmxmrmzgxbvplhlkxhp".
    • Розділ з ім'ям "Signature".

Розділ з ім'ям Signature

Після видалення розділів відкрийте консоль управління 3CX і активуйте ліцензію.

3CX Cloud Server

На хмарному сервері реєстр необхідно змінити для кожного клієнта, розміщеного на цьому сервері. Потім знадобиться повторно активувати всі клієнти, в тому числі той, який безпосередньо пов'язаний з проблемою.

  1. Відкрийте редактор реєстру Windows (regedit.exe) і знайдіть шлях: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432Node3CXPhoneSystem
  2. У цьому шляху видаліть всі записи СИНЕГО кольору. Якщо ім'я розділу відображається не синім кольором, НЕ ЧІПАЙТЕ ЦЕЙ РОЗДІЛ! Синім кольором відображаються всі клієнти, які містять довгий рядок, наприклад: "oxpqcvcsaydnkmmxmrmzgxbvplhlkxhp".
  3. Для кожної шляху до папки клієнта, розташованого в HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432Node3CX "TENANT NAME" ( "TENANT NAME" - це ім'я самого клієнта).
  4. У цьому шляху видаліть всі записи СИНЕГО кольору. Якщо ім'я розділу відображається не синім кольором, НЕ ЧІПАЙТЕ ЦЕЙ РОЗДІЛ! Синім кольором відображаються наступні розділи:

Після видалення розділів відкрийте консоль управління 3CX і активуйте ліцензію.

Related Posts

Новости