lifecell запустив оновлений тариф «Дзвінки всім», додатково включивши в пакет 2,5 ГБ мобільного інтернету за ті ж 50 грн / міс

Оператор мобільного зв'язку lifecell оголосив про запуск оновленого тарифного плану «Дзвінки всім», в який крім безлімітних дзвінків в мережі lifecell і 75 хвилин на інші мережі додали 2,5 ГБ мобільного інтернету, зберігши місячну абонплату 50 грн на місяць

Оператор мобільного зв'язку lifecell оголосив про запуск оновленого тарифного плану «Дзвінки всім», в який крім безлімітних дзвінків в мережі lifecell і 75 хвилин на інші мережі додали 2,5 ГБ мобільного інтернету, зберігши місячну абонплату 50 грн на місяць. При збереженні вартості пакета оновлення розширює включений перелік послуг і зачіпає умови надання денних пакетів послуг в разі несвоєчасної сплати 30-денного пакету.

Новий тарифний план «Дзвінки всім» доступний для підключення або міграції з 17 травня 2018 року. Після активації стартового пакета перший 30-денний пакет послуг входить в його вартість. А в разі повторного замовлення пакета послуг раніше ніж через 30 днів абонент заплатить 45 грн замість 50 грн.

А в разі повторного замовлення пакета послуг раніше ніж через 30 днів абонент заплатить 45 грн замість 50 грн

Тарифний план «Дзвінки всім» зручний перш за все для абонентів, які багато спілкуються саме за допомогою голосового зв'язку. Тому головні переваги цього тарифного плану - безлімітні дзвінки в мережі і 75 хвилин для дзвінків в інші мережі. При цьому оскільки lifecell має найбільшу проникнення смартфонів в мережі (70%), то для максимального задоволення потреб користувачів відтепер в пакет послуг також входить і мобільний Інтернет в розмірі 2,5 ГБ.

Зміни стосуються також випадків, коли на основному рахунку абонента недостатньо коштів для оплати 30-денного пакету послуг. Якщо коштів на рахунку більше 10 грн, то автоматично надається 2-денний пакет послуг за 10 грн. Якщо коштів на рахунку менше ніж 10 грн - абоненту надається пакет послуг, вартість якого дорівнює залишку всіх наявних коштів на рахунку і передбачає нарахування хвилин для дзвінків на номери lifecell з розрахунку 1 хвилина = 1 копійка. Наприклад, якщо у абонента не сплачено 30-денний пакет послуг, а залишок грошових коштів на основному рахунку становить 5 грн, то йому нараховується дводенний пакет послуг для здійснення дзвінків в мережі lifecell в кількості 500 хвилин.

Для абонентів, які підключилися до тарифного плану «Дзвінки всім» до 16.05.2018 включно, назва тарифу змінюється на «Дзвінки всім 2017» . Детальні умови тарифу можна знайти на офіційному сайті оператора .

джерело: lifecell

Новости