Лікарі розповіли, що брати в пологовий будинок для малюка

  1. Лікарі розповіли, що брати в пологовий будинок для малюка
  2. Що брати в пологовий будинок для малюка відео

що брати в пологовий будинок   Ваша вагітність добігає кінця, і ви в очікуванні народження своєї дитини що брати в пологовий будинок


Ваша вагітність добігає кінця, і ви в очікуванні народження своєї дитини. Уже в цей період варто задуматися про те, що необхідно з собою взяти для дитини в перші дні його життя. Потрібно зібратися передчасно, все речі скласти в пакети (так в пологових будинках забороняється приносити сумки, також варто підписати пакети, щоб не помилитися) і бути готовими до цього дня. Про найбільш необхідні речі можна розпитати вашого лікаря, який прийматиме пологи, однак він може втратити певні дрібниці.


Весь одяг дитини, яку ви повинні взяти в пологовій будинок, краще розсортувати на три пакети. Перший пакет повинен складатися з речей необхідних на пологах: одна тонка шапочка, одноразовий підгузник, 2 пелюшки (одна тонка, інша тепла), 2 сорочечки (одна тонка, інша тепла), дитячі шкарпетки і тонкі дитячі рукавички (якщо сорочечки відсутні). Варто і врахувати, якщо ви будете народжувати через кесарів розтин, то обов'язково візьміть дитині пляшечку для годування. Також не забудьте запитати свого лікаря про затиску для пуповини (деякі лікарні його не мають, але якщо купуєте, то тоді беріть тільки білого кольору).

Лікарі розповіли, що брати в пологовий будинок для малюка

що брати в пологовий будинок що брати в пологовий будинок


У другій пакет ви повинні покласти речі, необхідні дитини на час перебування в пологовому будинку, це 2-3 сорочечки, 2-3 теплих кофтини, 2-3 рушники (середніх розмірів), тонкий комбінезон або повзунки з кофтиною, пелюшки (5 тонких, 2 жаргонних), підгузники для новонароджених (дві упаковки), ковдрочку або покривало, вологі серветки (варто взяти велику пачку) і ножиці із закругленими краями, можна взяти ще й слюнявчик. Не забувайте і про присипці, дитячому милі, дитячому маслі (варто знайти найбільш натуральніше) і пустушку (про всяк випадок таку річ необхідно мати, попередньо її прокип'ятіть). Дитячу косметику вибирайте від виробників, що добре зарекомендували себе, і які мають позитивні відгуки. Використовуйте мило, масло і присипку з перших днів життя малюка. Вони допоможуть уникнути попрілостей і почервоніння на шкірі малюка. Також в даний пакет необхідно сформувати собі ще додатково міні аптечку, яка повинна включати вату, піпетку, зеленку, ватяні палички. Можна взяти спеціальні дитячі ватяні палички з обмежувачем, з якими не страшно чистити вушка і носик дитині.

Що брати в пологовий будинок для малюка відео


Варто також врахувати, що одноразові підгузники не варто купувати в великому обсязі, тому що у дитини може бути негативна реакція шкіри на ту чи іншу марку, тому підбирати варто розумно. Кількість підгузник розраховуйте не більше двох пачок (в перший день у вас може піти до 10 підгузників в день).


У третій пакет, який повинен бути приготований в пологовий будинок, покладіть речі для малюка на виписку, це повинно бути: підгузник, шапочка (залежить від пори року), сорочечка, кофточка, повзунки, шкарпетки та рукавички. Також не забудьте і про конверт для новонародженого.


Не забувайте, вся дитячий одяг, яку ви тільки придбали, повинна бути випрати, і пропрасований з двох (обов'язково) з двох сторін. Причому найкраще це необхідно перепрати, не використовуючи порошки, в такому випадку для вас підійде господарське мило, яке є найбільш природним.


Однак неможливо все продумати до дріб'язку, тому вам, як молодій матусі, потрібно до всього ставитися з позитивом. Не взяли? Те можна купити в аптеці або ж передадуть з дому. Потрібно пам'ятати, що народження нового життя - це дуже радісне і хвилююче подія не тільки для вас, але і до всієї вашої сім'ї. З народженням дитини все зміниться, і нехай ті зміни будуть на краще.


Не взяли?

Новости