Лікування Халюс Вальгус ( "кісточки на ногах") в Ізраїлі

  1. Основні відомості про захворювання
  2. Ціна на лікування захворювання в Ізраїлі
  3. Доктор Алекс Калганов
  4. Операція по усуненню «кісточки»
  5. Реабілітація після операції

Більшість людей у ​​всьому світі вважають, що   ізраїльська медицина   знаходиться на першому місці по лікуванню тільки онкологічних захворювань або проблем з серцем Більшість людей у ​​всьому світі вважають, що ізраїльська медицина знаходиться на першому місці по лікуванню тільки онкологічних захворювань або проблем з серцем. Але це далеко не так. Ізраїльські лікарі лікують не тільки найрізноманітніші онкологічні захворювання, вади розвитку серця, але і багато інших недуги, серед яких одне з перших місць займає Hallux Valgus (Халюс Вальгус).

Основні відомості про захворювання

Халюс Вальгус або вальгусна деформація першого пальця стопи - це захворювання, при якому великий палець стопи з тих чи інших причин починає відхилятися назовні. Найчастіше основними сприятливими факторами цього викривлення є:

  1. Плоскостопість.
  2. Слабкість зв'язкового апарату стопи.
  3. Неврологічні порушення.
  4. Вроджені вади розвитку.
  5. Носіння незручного взуття, на високих підборах або з вузьким носом.
  6. Носіння занадто короткої взуття.

У народі таке захворювання носить назву «кісточка на нозі» і страждають їм дуже багато людей - в більшості випадків це жінки.

Щоб вилікувати це захворювання, пацієнти вдаються до найрізноманітніших методів, як традиційної, так і нетрадиційної медицини, проте всі вони дають лише тимчасове полегшення, а потім хвороба починає прогресувати з новою силою. Але невже не можна позбутися від «кісточки на нозі» раз і назавжди? Виявляється, на протязі ось вже багатьох років ця проблема з успіхом лікується в ізраїльських клініках .

Ціна на лікування захворювання в Ізраїлі

клієнти « Манор Медікал Центр »Проходять лікування Халюс Вальгус на базі приватного лікувального закладу «Ассута» . Що ж буде включати в себе лікування недуги в цьому знаменитому лікувальному закладі і яка буде ціна послуг?

  • Консультація приватного практикуючого ортопеда. консультацію проводить доктор Алекс Калганов , Який спеціалізується на лікуванні саме вальгусной деформації стопи. Вартість консультації - 550 $.
  • Після консультації пацієнт обов'язково проходить рентгенологічні знімки вальгусной стопи. Це необхідно для того, щоб зрозуміти, щоб отримати повну картину проблемного місця. Ціна знімків становить 280 $.
  • Потім слід передопераційнапідготовка, яка включає в себе такі аналізи, як ЕКГ, рентгенологічне обстеження легень, аналіз крові. Після того, як результати будуть готові, проводиться консультація анестезіолога, який буде займатися наркозом. Ціна всього цього становить 570 $.
  • В день операції пацієнт госпіталізується, а після неї добу проводить в двомісній палаті клініки Ассута. Після закінчення доби пацієнт виписується. Вартість операції і перебування в лікарні становить 4 380 $.
  • І, нарешті, пацієнт оплачує всі витратні матеріали, які використовувалися в операційній і для першої перев'язки. Загальна ціна витратних матеріалів складає 2 200 $.

Особливість проведення операції під час лікування Халюс Вальгус в тому, що в лікарняних умовах пацієнт перебуває всього 1 добу. Після виписки потрібно перебувати в Ізраїлі ще 4-5 днів. Цей час потрібний для проведення перев'язок і спостереження за станом пацієнта. Що найважливіше - після процедури неприємні відчуття в області першого пальця стопи можуть зберігатися за все протягом 3 тижнів.

Так.
Запишіть Мене На Лікування!

Доктор Алекс Калганов

Цей лікар в Ізраїлі спеціалізується саме на лікуванні Hallux Valgus. Крім того, Алекс Калганов робить багато ортопедичних операцій і по заміні колінного і тазостегнового суглоба . Після закінчення навчання в одному з медичних інститутів в Росії він проходив стажування в такому знаменитому закладі Ізраїлю, як «Іхілов», а в області ендопротезування суглобів він проходив спеціалізацію в Королівському госпіталі в Англії.

Клінічний досвід роботи Алекса Калганова становить 20 років. Крім консультування в лікарні «Ассута», цей фахівець є консультантом департаменту ортопедичної спортивної медицини. Він же є завідувачем відділом охорони здоров'я в місті Нетанія. І є експертом однієї фірми CRM (Англія), яка не тільки виробляє, а й розробляє протези.

Складається в декількох великих організаціях, в тому числі Асоціації ортопедів Європи і Асоціації ортопедів Ізраїлю. Входить до складу Європейського товариства з ендопротезування суглобів.

Записатися на лікування до лікаря Алексу Калганову

Операція по усуненню «кісточки»

Як вже говорилося вище, весь процес лікування Hallux Valgus проходить на базі популярної лікарні в Ізраїлі «Ассута». Це один з передових медичних центрів в області лікування багатьох захворювань.

Сама процедура проводиться за технологією Modified Chevron Osteotomy (коригуюча остеотомія типу Chevron). Проводиться повне замикання суглоба, а потім проводиться корекція положення першого пальця стопи. При цьому втрата крові у людини мінімальна, а найчастіше її і зовсім вдається уникнути. Під час операції застосовуються спеціально призначені для лікування цього захворювання металоконструкції.

Реабілітація після операції

Сучасні технології, які сьогодні існують в світі ізраїльської медицини, дозволяють максимально скоротити відновний період. Та й період після операції протікає практично без больових відчуттів або ускладнень.

У перші 3 тижні після лікування пацієнтові рекомендується наступати оперированной ногою тільки на п'яту. При цьому ізраїльські ортопеди ніколи не займаються виправленням Hallux Valgus відразу на обох ногах. Друга ступня оперується приблизно через 3-6 місяців від моменту першої операції. А так як маніпуляції проводяться на обох ногах в різний час, то і немає необхідності використовувати інвалідне крісло для пересування.

Але невже не можна позбутися від «кісточки на нозі» раз і назавжди?
Що ж буде включати в себе лікування недуги в цьому знаменитому лікувальному закладі і яка буде ціна послуг?

Новости