Лікування алкогольної залежності

Вживання алкоголю - особиста справа кожного, але на жаль, межа, яка відокремлює помірне вживання алкоголю від алкогольної залежності, досить умовна. Негативними наслідками зловживання алкоголем можуть бути підірване здоров'я, поламана кар'єра, проблеми в родині, затяжна депресія ... Якщо Ви або хтось із Ваших знайомих твердо вирішили кардинально змінити своє життя на краще і порвати з алкоголем, але відчуваєте, що одного бажання кинути пити недостатньо , наш кваліфікований нарколог проконсультує по будь-яких питань, пов'язаних з лікуванням алкоголізму і допоможе підібрати оптимальний метод позбавлення від алкогольної залежності.

В даний час лікарями - наркологами ТОВ «Аксон МП» застосовується вже давно підтвердив свою ефективність традиційний вид кодування В даний час лікарями - наркологами ТОВ «Аксон МП» застосовується вже давно підтвердив свою ефективність традиційний вид кодування.

Основою даного методу є психотерапевтична робота лікаря і медикаментозна підтримка, яка допомагає подолати тягу до спиртного.

В ході кодування лікар і медперсонал постійно перебувають поруч з пацієнтом, контролюють його стан і ризик розвитку будь-яких ускладнень в ході процедури мінімальний. Після кодування людина повністю зберігає працездатність і може повернутися до нормального режиму життя.

Записатися на прийом до нарколога можна по телефону в Саратові 77-86-68. (понеділок-п'ятниця з 9-00 до 17-00)

Кілька причин звернутися до нас:

  • Ефективність. Методика застосовується тривалий час і довела свою високу ефективність.
  • Безпека для здоров'я. Процедура проводиться досвідченим лікарем. Всі послуги надаються відповідно до ліцензії. ( завантажити ліцензія , ліцензія 2 , ліцензія 3 )
  • Доступна ціна. Вартість звичайного (традиційного) кодування становить 4 900 рублів, включаючи вартість первинної консультації фахівця.
  • Зручне місце розташування. Наш лікувальний центр розташований в тихому приватному секторі, віддаленому від районів з масовим скупченням людей. У Вас не виникнуть проблеми зі стоянкою автотранспорту.

Новости