Ліквідаційний баланс зразок заповнення 2016

  1. Проміжний ліквідаційний баланс: зразок заповнення 2016
  2. Ліквідаційний баланс: скачати безкоштовно зразок заповнення 2016
  3. Ліквідаційний баланс в бюджетних установах

Ми підготували наочний ліквідаційний баланс (зразок заповнення 2016 нижче). Якщо компанію ліквідують, то необхідно скласти ліквідаційний баланс. Причому двічі - до розрахунків з кредиторами і після цього. Підсумковий варіант здають в реєструючий орган разом з іншими документами, на підставі яких юридична особа виключають з ЕГРЮЛ.

Цей вид звітності має свої особливості, не дивлячись на те, що форма балансу застосовується звичайна. Дуже важливо дотримати їх, адже за даними ліквідаційного балансу 2016 проводять розрахунки з кредиторами.

Важливе в статті:

  • Як скласти ліквідаційний баланс зразок заповнення 2016
  • Вимоги до складання ліквідаційного балансу
  • Що таке проміжний ліквідаційний баланс

Проміжний ліквідаційний баланс: зразок заповнення 2016

Проміжний ліквідаційний баланс (зразок заповнення 2016) складають після прийняття рішення про ліквідацію та пред'явлення вимог кредиторами. Перед складанням важливо провести інвентаризацію активів і зобов'язань компанії.

Він складається за звичайною формою, але зробіть відповідну позначку (лист ФНС Росії від 07.08.12 № СА-4-7 / 13101).

12 № СА-4-7 / 13101)

Крім інформації, яка міститься в звичайному балансі в проміжному потрібно вказати склад майна компанії, перерахувати вимоги кредиторів і результати розгляду вимог ліквідаційною комісією. Причому в балансі відображають тільки ті вимоги кредиторів, які заявлені в строк. «Запізнилися» кредитори зможуть отримати заборгованість після погашення своєчасно поданих заявок (п. 5 ст. 64 ГК РФ).

Завантажити зразок заповнення проміжного ліквідаційного балансу 2016 >>>

Цей баланс показує реальне наявність активів для покриття зобов'язань на момент прийняття рішення про ліквідацію, а також дозволяє оцінити ймовірність банкрутства.

Стверджувати цей баланс будуть власники (п. 2 ст. 63 ЦК України).

Після складання цього документа в реєструючий орган надсилають повідомлення про ліквідацію за формою Р15001.

А ви знаєте, як організувати роботу, щоб спірні моменти не привели до податкових наслідків? Дуже просто. Всі секрети успішної роботи знаходяться в журналі «Російський податковий кур'єр». До кінця вигідною акції залишилося всього кілька днів!

Ліквідаційний баланс: скачати безкоштовно зразок заповнення 2016

Ліквідаційний баланс у 2016 році складають після розрахунків з кредиторами. У ньому відображають час, що залишився майно, яке переходить власникам (п. 5, 7 ст. 63 ГК РФ).

Якщо в такому балансі є кредиторська заборгованість - незадоволені вимоги кредиторів, то мова йде про банкрутство компанії.

На його підставі реєструючий орган вносить в ЕГРЮЛ запис про ліквідацію компанії.

Ліквідаційний баланс зразок заповнення 2016 скачати безкоштовно >>>

Ліквідаційний баланс зразок заповнення 2016 скачати безкоштовно >>>

Ліквідаційний баланс в бюджетних установах

Ліквідаційний баланс бюджетні компанії складають за таким же принципом, що і комерційні організації. Нюансом є те, що власником виступає яка-небудь державна структура і застосовується форма балансу для бюджетних організацій (затв. Наказом Мінфіну Росії від 25.03.11 № 33н).

Крім того, після складання проміжного ліквідаційного балансу і розрахунків з кредиторами решту коштів необхідно перерахувати на рахунок казначейства.

Новости