Літаючий «риб'яче око» для iPhone

Фото: slashgear.com

На краудфандінговой платформі Kickstarter з'явився проект розробників спеціального фоточехла SHIFTCAM 2.0 з оптикою для iPhone.

Пристрій являє собою звичайний легкий чохол з нішею, куди можна буде вставляти набори лінз. Ці набори дозволяють запросто перемикатися між 12 режимами зйомки. Лінзи призначені як для основної камери, так і для фронтальної. У наборі кілька лінз, які дозволяють знімати в різних режимах: наприклад, «макро», «риб'яче око» (широкий кут огляду, як в екшн-камерах) або «телеоб'єктив».

Розробка чохлів для яблучних гаджетів - популярна тема для стартапів. Так, є команда Mous Team, яка в кінці минулого року зібрала понад $ 2 млн на створення чохла, який вбереже дорогий смартфон при падінні з 13-метрової висоти.

Чохол Yellow Jacket перетворює iPhone в шокер. Розробники впевнені, що електрод напругою 650 тисяч вольт зупинить навіть «дорослого агресивного чоловіка».

Стартап Vibes Modular займається створенням модульного чохла, який розширює можливості смартфонів. Розробники змогли вбудувати в нього Bluetooth-динамік, мікрофон, екстрааккумулятор. У майбутньому вони планують наділити його здатністю літати і проектувати зображення.

Новости