Літні канікули за кордоном

  1. Літні програми для дітей і підлітків від агентства The Academic Advisor
  2. Напрямки програм літніх канікул за кордоном на 2018 рік
  3. Де найкраще вибирати літні школи за кордоном?
  4. Чому батьки вибирають агентство The Academic Advisor
  5. 2. Віза - допомога в отриманні
  6. 3. Якість проживання і харчування
  7. 4. Форс-мажорні ситуації

Вибрати річну програму   Літні канікули - прекрасна пора

Вибрати річну програму

Літні канікули - прекрасна пора. Час розслабитися, відпочити, впритул зайнятися улюбленими захопленнями, подорожувати, завести нових друзів і з користю провести час!

Літні канікули за кордоном - особливо актуальні зараз. Для дітей, які ретельно займалися протягом всього навчального року - табір на літо за кордоном, може стати тим самим ковтком свіжого повітря, де можна «перезарядитися», як слід відпочити, подивитися світ, завести нові знайомства з хлопцями з інших країн і зрозуміти подобається чи їм навчання за кордоном.

Особливо актуальні курси за кордоном подібно характеру для підлітків. Які причини?

Літні школи за кордоном з недавнього часу почали переорієнтовуватися під студентів. Зараз зустрічаються різноманітні академічні програми навчання, в комбінації з заняттями спортом, мистецтвом, екскурсійними програмами або бізнес ухилом. Все залежить від побажань хлопців і їх інтересів.

Такі зміни були введені через зміни курсу вищої освіти. Університети країн Європи, Північної Америки та Океанії перш за все хочуть бачити мотивованих студентів, з лідерськими якостями, істинно зацікавленими в предметі вивчення і усвідомлено вибрав майбутню професію. Навчальні заклади розуміють, що молоді нізвідки почерпнути необхідну інформацію, набути практичних навичок або зануритися в сферу інтересу, саме тому літні табори за кордоном і стали виступати в ролі своєрідного плацдарму для підготовки молодих людей і дівчат до подальшого вищої освіти.

Літні програми для дітей і підлітків від агентства The Academic Advisor

Компанія «The Academic Advisor» - правильно організовує літній дитячий відпочинок за кордоном! Ми співпрацюємо з акредитованими, перевіреними школами та навчальними закладами - для нас комфорт, безпека і задоволення від програми юних клієнтів - найвищий пріоритет.

Напрямки програм літніх канікул за кордоном на 2018 рік

Новітні технології Глобальне лідерство Балет Юриспруденція Мода і дизайн Хіп-хоп Бізнес Школа кінематографа Фотографія Фінанси Театральне мистецтво Образотворче мистецтво Медицина Акторська майстерність Графіка Інженерія Економіка і менеджмент 3-D дизайн Футбольна академія Ораторське мистецтво Ілюстрація Верхова їзда Міжнародні відносини Розробка комп'ютерних ігор Водний і вітрильний Гольф Регбі архітектура роботехніки Письменницька майстерність Психологія Біологія Географія

Всі студенти займаються за обраним напрямом англійською мовою, в доповненні до профільного предмету учні в обов'язковому порядку відвідують курси академічної англійської мови, таким чином програми навчання більше ніж мовні табори і дозволяють дитині зануритися в цікаву для сферу.

ХОЧУ ВЧИТИСЯ

Де найкраще вибирати літні школи за кордоном?

Кращий рада батькам - вибирайте цікаву програму, відповідно до очікувань Вашої дитини. наприклад, канікули в Європі до недавнього часу були популярні серед студентів (Австрія, Німеччина, Іспанія), так як територіально вони розташовані до України ближче. Але близька локація - не повинна бути основним пріоритетом. Найголовніші пункти - зміст програми та побажання дитини.

США і Англія є беззаперечними лідерами за різноманітністю курсів на літо. У цих країнах найбільш розвинена інфраструктура з міжнародної освіти, навчання проходить на базі вищих навчальних закладів або коледжів, у вільний час хлопці можуть насолодитися знайомством з культурою відвідуваною країни, подружитися з хлопцями з різних куточків світу і отримати незабутній досвід.

Чому батьки вибирають агентство The Academic Advisor

1. Організація поїздки за кордон

Процедура перельоту і трансферу дитини контролюється з двох сторін (агентом і школою на всьому протязі і навіть у позаробочий час).

2. Віза - допомога в отриманні

Якщо ваш вибір припав на країну де потрібна віза, не варто думати, що це питання може бути непереборною перешкодою. Всі студенти, що відправилися в літні дитячі табори - отримали візи. Запорука успіху у відкритті візи - акредитований навчальний заклад, прозоре підтвердження фінансів, грамотно оформлений пакет додаткових документів.

3. Якість проживання і харчування

Перед початком бронювання, батьки бачать, де саме буде жити їхня дитина, яке оснащення і зручності мають кімнати, тому сюрпризів тут бути не може. Якщо у дитини є особливі побажання до харчування (наприклад, на щось алергія) ми про це знатимемо і завчасно попередимо школу.

4. Форс-мажорні ситуації

Коли мова йде про організацію дитячого літнього дозвілля, ми розуміємо, що зв'язок з нами для вирішення будь-яких (навіть самих дрібних питань) повинна бути постійна. Саме тому у кожної дитини є представник, до якого можна звернутися 24/7.

На завершення хочеться додати, що навчання влітку буде тільки в радість якщо вибрати «ту саму» річну програму, в чому ми з радістю вам допоможемо!

Чекаємо Вас у нас в офісі за адресою: м Одеса, Проспект Гагаріна 12-А, БЦ "Шевченківський", 11 поверх, офіс 1106.

Запис за телефонами: +38 (050) 336 14 99 ; +38 (093) 022 27 73 .

Які причини?

Новости