Ліза Боярська вийшла заміж у джинсах і капцях


Актриса скромно розписалася в пітерському загсі

Сьогодні рано вранці, нарешті, відбулася довгоочікувана весілля акторів Лізи Боярської і Максима Матвєєва (про те, що вона пройде саме 28 липня «ЕГ» написала першої, подробиці тут ). Заради того, щоб церемонію провели в порожньому Палаці одружень до його відкриття, з співробітниками загсу домовлявся сам Михайло Боярський, так як молоді не хотіли, щоб їх переслідували журналісти і шанувальники.

Максим Матвєєв та Ліза Боярська

У Палац одружень на Фурштадской вулиці пара вирушила разом на чорному орендованому «Мерседесі» в компанії тата нареченої. Мама, Лариса Луппіан, поїхала слідом вже на своїй "Тойоті". Ніяких інших родичів і гостей помічено не було. Закохані вирішили відсвяткувати весілля без будь-якої помпи - так, вони навіть не подбали про вбрання і пішли під вінець в білих майках, джинсах і капцях.

Ліза Боярська поїхала в загс в джинсах і капцях. фото KP.RU

Після церемонії пара вибігла із загсу і відразу села в підігнані до внутрішнього двору машину. Молодята, схоже, зовсім не збиралися ділитися своєю радістю з усім світом. Щоб її не сфотографували, Ліза пригинатися, а в машині ховалася за папу і Максима, повідомляє "Комсомольська правда" .

Ліза з нареченим швидко зникли в автомобілі. фото KP.RU

Однак скромним одруженням молодята не обмежилися і влаштували більш урочисте відзначення весілля в колі сім'ї вже ближче до вечора. У Матвєєва сьогодні, до того ж, день народження, тому молоді все-таки посиділи за святковим столом. Близько п'ятої години до причалу навпроти будинку Михайла Боярського припливли два теплоходи, на яких розмістили гостей. Там зібралися чекали розкішно накриті столи. Незабаром на причалі з'явилися і молодята. В інтерв'ю «ЕГ» мама нареченої Лариса Луппіан зізналася, що Ліза купила собі на весілля розкішну сукню, яку вона збиралася надіти на торжество. Наряд нареченої був досить суворим, але дуже елегантним - біле плаття довжиною до коліна. Максим так само переодягнувся, змінивши джинси на темний костюм. А ось тато Михайло Боярський чомусь не сів на теплохід разом з гостями та молодятами. Подейкують, що таку конспірацію і таємничість Ліза і Максим влаштували неспроста - цілком ймовірно, що наречена в положенні, і це нібито не дуже радує "мушкетери". На користь цієї версії говорить і те, як поспішно розписалися закохані.

Одягнена в білу сукню Ліза разом з Максимом зустрічають на причалі теплоходи з гостями. Фото: KP.RU

Щасливі молодята. Фото: KP.RU

Вам може бути цікаво:


Редакція EG.RU

127287, Росія, Москва, Петровсько-Розумовський Старий проїзд, д. 1/23, стр.1

+7495 7894270

[email protected]

Новости