Лізинг вантажних автомобілів

  1. Комерційні автомобілі в лізинг:
  2. Вантажний автомобіль в лізинг для фізичних осіб
  3. Лізинг комерційних автомобілів для юридичних осіб

Лізинг вантажних автомобілів дозволяє істотно збільшити ефективність діяльності, зміцнити конкурентоспроможність і ринкові позиції господарюючих суб'єктів без виведення з обороту їх власних фінансових ресурсів. Лізинговий договір дозволить розширити і модернізувати автомобільний парк підприємства, економити на щомісячних виплатах, отримувати доходи від експлуатації комерційного автотранспорту з моменту його поставки, зменшувати величину бази оподаткування з податку на прибуток, забезпечувати відшкодування ПДВ. Мінімальний початковий внесок дозволить взяти в лізинг більшу кількість машин або більш функціональні і дорогі моделі, ніж передбачалося спочатку.

Комерційні автомобілі в лізинг:

Калькулятор розрахунку лізингу:

Як взяти в лізинг вантажний автомобіль

Компанія Major Leasing надає комерційний транспорт в лізинг на найвигідніших в Москві умовах. Дія цього фінансового інструменту поширюється на вантажні моделі російського і зарубіжного виробництва. Усі пропоновані нами лізингові програми створені з урахуванням потреб індивідуальних підприємців, а також господарюючих суб'єктів різних галузей промисловості. Для забезпечення зручності лізингоодержувачів ми спростили операції по оцінці їх платоспроможності і скоротили список документації, необхідної для оформлення лізингу. Нашим клієнтам досить заповнити експрес-заявку, щоб отримати вигідну пропозицію.

Вантажний автомобіль в лізинг для фізичних осіб

Підприємці - фізичні особи, які спеціалізуються на комерційних перевезеннях вантажів і людей, мають можливість скористатися послугою лізингу від Major Leasing. Це дозволить їм стати власниками високопродуктивних автотранспортних засобів на умовах довгострокової оренди з можливістю купити автомобілі після закінчення лізингового договору. Для даної категорії клієнтів ми розробили унікальні програми - «Максимальна вигода», «АВТОКЛАСИКА», «Легкий платіж», «Лізинг старих автомашин« Major Expert »,« Експрес ». Всі вони дозволяють купувати автомобілі за вигідними цінами, а також зберігати оборотні кошти для потреб профільного бізнесу або вигідно інвестувати їх.

Лізинг комерційних автомобілів для юридичних осіб

Лізингові програми Major Leasing, призначені для юридичних осіб, - це вигідна можливість поповнити автопарк підприємства новою технікою. Великий асортимент комерційного транспорту дозволить вибрати модель, яка буде сприяти посиленню ринкових позицій господарюючого суб'єкта. Невисокі стартові вкладення в вантажні лізингові автомобілі дозволять зберегти фінансові ресурси в обороті. Завдяки варьированию термінів дії договорів і типів графіків виплат, юридичні особи мають можливість регулювати щомісячні обсяги лізингових платежів.

Умови для фізичних осіб Лізинг вантажних автомобілів дозволяє істотно збільшити ефективність діяльності, зміцнити конкурентоспроможність і ринкові позиції господарюючих суб'єктів без виведення з обороту їх власних фінансових ресурсів Умови для юридичних осіб

Новости