Лофти з мангалами, грилем або барбекю

Можливість приготування страв на вугіллі або на вогні в 8 замовленнях з 10 стає вирішальним фактором при виборі лофт для вечірки, особливо влітку. Любителям гриля, шашлику, гаряченькі бургерів, а також більш екзотичної їжі , Пропонуємо вивчити газові, електричні та класичні вугільні мангали в лофт .

МСК

МСК

Лофт зі своєю територією

Великий простір всередині і облаштована майданчик зовні, підходить для великої компанії. Можлива практично будь-яка вулична кулінарна активність, оскільки є і мангал, і барбекю. І те, і інше знаходиться на вулиці. Приготування можливо на вугіллі, або дровах. Є навіс для Магнай і альтанка поруч з ним для гостей. Можна поїдати свежепожарение смакоту прямо біля мангала, а можна переміститься всередину затишного простору.
Адміністратор Іван: «Вугілля або дрова клієнт привозить свої. При необхідності можна скористатися послугами мангальщика. Вартість його роботи 2000р за приготування 15 кг м'яса. Гості можуть і самі посмажити їжу. Використання мангала входить у вартість оренди, оплачувати окремо його не потрібно ». Можливо, в літню пору вуличний простір буде здаватися окремо від закритого приміщення, за бажанням клієнта.

Можливо, в літню пору вуличний простір буде здаватися окремо від закритого приміщення, за бажанням клієнта

Лофт зі сценою і своєю територією

Майданчик дуже простора, ділиться на зони, і включає все, що потрібно для комфортного перебування від 15 до 60 осіб. Є світло, музика, проектор - всередині, а зовні парковка і мангал на вугіллі. Мангал розташований у дворі, поруч з лофтом. Окремо оплачувати його оренду не потрібно. Адміністратор Дмитро: «Гості можуть самі готувати на нашому мангалі, а також можуть найняти у нас кухаря, вартість його послуг за 7000 рублів за 7 годин роботи». Майданчик поруч з мангалом спеціально не обладнана, але є можливість перемістити все необхідне для вечірки з лофт у двір.

Лофт з каміном і мансардою

Дворівневий лофт з каміном сам по собі прекрасний. Але смажити шашлик в каміні не вийде. Зате можна скористатися мангалом, який знаходиться у внутрішньому дворі, на тій же території. Мангал на вугіллі. Вугілля можна принести з собою. Адміністратор лофт Ірина: «Зона поруч з мангалом облаштована, але повністю перенести туди вечірку не вийде. На цій території можна приготувати м'ясо, а потім потрібно повернутися назад в наш лофт ». Оренда мангалу обійдеться гостям додатково в 300 рублів в будні і 500 рублів у вихідні дні. Є кухар-мангальщик. Він може попередньо замаринувати м'ясо замовника, підготувати овочі, гриби, інші продукти для приготування на мангалі потім приготувати і подати. (Продукти надаються клієнтом). Вартість його послуг, разом з попередньою підготовкою продуктів - 3000 рублів. Але гості можуть і самі займатися цим. Тоді вони оплачують оренду, приносять продукти, своє вугілля і спробою.

Тоді вони оплачують оренду, приносять продукти, своє вугілля і спробою

Затишний лофт з внутрішнім двориком

Дуже симпатичне простір, може вмістити досить велику компанію. Відмінно підійде для тих, хто любить готувати і розпоряджатися цим сам, оскільки є облаштована кухня і місткий холодильник. Для любителів смаженого - цілих два мангала. Обидва вони електричні, тому можуть базуватися як всередині лофт, так і у дворі, як буде зручніше для гостей. У комплекті з мангалами 10 шампурів. Окремо платити за оренду мангалів не потрібно. Мангальщика в лофт немає, так що приготуванням потрібно буде займатися самостійно або запрошувати кухаря з боку.

Білий лофт в Сокольниках

Чудовий світлий, атмосферний лофт. Його особливість в тому, що простір розташоване на території міського парку і свято можна поєднати з прогулянкою. Є тут і можливість приготування продуктів на решітці. Адміністратор Ольга: «Унас є електрогриль Steba. Наше приміщення знаходиться у парку, де заборонено розведення багать і використання мангалів на дровах. І електрогриль - єдино можливе рішення. Гриль виноситься на вулицю і встановлюється перед вікнами лофт на дерев'яному настилі. При цьому, подовжувач включаємо в розетку усередині приміщення через двері або вікно. Кухарі немає, зазвичай гості готують самі ». Оренда електрогриль 2 000 рублів на весь захід. Прилад зберігається в підсобному приміщенні, і черговий готовий винести його гостям на вимогу.

Лофт в казковому саду

Простір з дуже незвичайною геометрією всередині і зовсім чарівною майданчиком зовні. Окремо розташована будівля розташована в цьому яблуневому саду, де в тіні дерев можна не тільки подихати повітрям, але і приготувати що-небудь шалено смачне. Власники лофт приготували для гостей великий, складений з двох, металевий мангал на вугіллі. Для його розміщення пропонуються на вибір кілька затишних куточків в саду. Сам мангал надається безкоштовно, але для ледачих або для гурманів є можливість запросити мангальщика (2500 рублів) або кухаря, який не тільки допоможе з шашликом, а й організовує повне кулінарне супровід (така послуга обійдеться від 5000 рублів).

СПб

СПб

Лофт на березі Фінської затоки

Сучасна майданчик на березі річки, відмінне рішення для пікніка, особливо для тих, хто цінує активне проведення часу. Гостям пропонують Wakeboard, wakesurf. А в якості частування клієнти можуть приготувати що-небудь на мангалі. Він знаходиться тут же в безпосередній близькості від основного приміщення. До мангалу додається все необхідне, щоб не тільки приготувати, але і з'їсти приготоване - вугілля, решітки столи, ножі. Чи не додається тільки мангальщик, так що потрібно заздалегідь потурбуватися питанням, хто буде відповідати за розпал та підготовку продуктів.

Новости