Логотипи брендів одягу

  1. Логотипи відомих брендів одягу

Кожен іменитий бренд має особистий логотип, який запам'ятовується з першого погляду. Над розробкою фірмових знаків зазвичай працює команда фахівців і креативних дизайнерів, однак є випадки, коли бренд оголошував конкурс на кращу роботу і брав ескізи від дизайнерів-початківців і простих споживачів.

В основу створення лейбла брендів одягу зазвичай лягає назва марки, або певне зображення, що несе в собі інформаційний посил.

Логотипи відомих брендів одягу

На даний момент всі світові бренди одягу мають власні логотипи. Але найбільш впізнавані логотипи модних брендів одягу мають наступні марки:

  1. Gucci. Логотип бренду придумав старший син засновника марки Гуччі Гуччі. На знаку зображується дві переплетені великі літери G. Ці літери символізують не лише ім'я дизайнера, але і стилізоване зображення стремено, так як спочатку кар'єри Гуччі торгував аксесуарами для кінного спорту.
  2. Hermes. На логотипі зображено коня з возом. Це пов'язано з тим, що спочатку фірма займалася виготовленням упряжі для коней. Згодом з'явився стиль від Гермес - обробка речей «сідельним швом».
  3. Levis . Знаменитий американський бренд зобразив на своєму логотипі двох коней, які намагаються порвати джинси. Крім того, фірмовою відмінністю джинсів Левіс стала червона нитка не зовнішньому бічному шві.
  4. Louis Vuitton. Марка використовує монограму LV, яка виконується в різних колірних рішеннях. Даний бренд зробив свій логотип на просто фірмовим знаком, а й головною прикрасою своїх виробів.
  5. Lancome. Знаменитий на весь світ малюнок милою кішечки під назвою Hello Kitty прідамал дизайнер Yuko Shimizu. Примітно, що за цю ідею він не отримав жодної винагороди, так як достроково покинув компанію.

Неможливо надати повний список логотипів брендів одягу, так як кожна відома марка обов'язково має по одному логотипу. Відомі також стали логотипи світових брендів жіночого одягу Chanel (дві схрещені підкови), Givenchy (друкована буква G розташована по квадрату), Versace (голова фатальний медузи Горгони) і ін.

Новости