LOVE AROMA - інтернет-магазин ароматів для будинку, косметики та парфумерії в Москві

  1. Ласкаво просимо в інтернет-магазин «Love Aroma»! Інтернет-магазин LoveAroma.ru пропонує унікальні...
  2. Як замовити косметику, парфумерію і аромати для дому

Ласкаво просимо в інтернет-магазин «Love Aroma»!

Інтернет-магазин LoveAroma.ru пропонує унікальні аромати для будинку, відібрані і перевірені особисто нами, ефективну косметику по догляду і оригінальну парфумерію для чоловіків і жінок. Ви можете замовити товари як по одному, так і купити наборами. Ми постаралися зібрати унікальні колекції зарубіжних виробників, щоб запропонувати їх в Москві.

Інтернет-магазин працює із західними мануфактурними фабриками і світовими брендами, які заробили собі репутацію і славляться якістю продукції. У нас ви можете замовити:

  • Аромадіффузори Antica Farmacista (США), Collines de Provence (Франція), Teatro Fragranze Uniche (Італія), ONNO (Бельгія), Danhera (Італія), Chando (Китай);
  • ароматичні свічки Collines de Provence (Франція), ONNO (Бельгія), UCandles (Москва);
  • ароматичні спреї 50-150 мл від Antica Farmacista (США), Collines de Provence (Франція), Teatro Fragranze Uniche (Італія);
  • саше з ванільними, солодкими, квітковими, свіжими, будуарний ароматами;
  • косметику по догляду за тілом , особою , для чоловіків і дітей ;
  • парфумерію

Також ми пропонуємо купити товари наборами і регулярно влаштовуємо розпродажі.

Значення ароматів для людини

Нюхові рецептори вловлюють більше 10 тисяч ароматів, і кожен з них по-різному впливає на стан і настрій. Свіжі нотки допомагають розслабитися, цитрусові зосередитися, мускат стимулює працездатність, троянда стабілізує стан, розмарин покращує обмін речовин. Деякі запахи здатні вирішити побутові проблеми: наприклад, відлякати комарів (ваніль), позбутися від молі (лаванда).

Наш інтернет-магазин ароматів для будинку дозволить вам наповнити приміщення приємним запахом, у нас ви можете купити все, що для цього потрібно.

Як замовити косметику, парфумерію і аромати для дому

Ми приймаємо заявки на сайті, по електронній пошті [email protected] і по телефону +7 (495) 178-03-86. Ви можете вибрати будь-який спосіб залишити замовлення. Після цього ми відправляємо вам покупку, а при отриманні ви її оплачуєте! За Москві і області є кур'єрська доставка, в інші міста Росії відправляємо кур'єрськими службами.

Потрібна допомога у виборі? Телефонуйте! Із задоволенням проконсультуємо по продукції.

Потрібна допомога у виборі?

Новости