Луки тижня: Розбираємо образи наших читачок - Wonderzine

розділ Looks з образами користувачів займає важливу частину на нашому сайті і існує з підстави Look At Me. Крім того, стритстайла сьогодні, будучи невід'ємною частиною індустрії моди, повертається до коріння - буденним вуличним зйомок людей, які можуть стати хорошим прикладом по частині поєднання речей. До того ж нас завжди привертали реальні люди з крутим персональним стилем, їх гардероби і ставлення до одягу. Ми багато пишемо про це як про один із способів самовираження і вирішили подивитися, як наші читачки адаптують сучасні тенденції в моді.

Тепер раз на тиждень ми будемо вибирати два образи читачок і на їх прикладі розповідати, як краще носити ті чи інші речі. Ми вважаємо, що за кожним самобутнім нарядом стоїть особистість зі своїми смаками та інтересами - так що ні в якому разі не запрошуємо вас судити по зовнішності . А ось наші поради і коментарі, сподіваємося, будуть корисні.

19 років, Торонто

19 років, Торонто

Олеся Іва
редактор розділу
«Стиль»

Образ Валерії викликає, швидше, позитивні емоції. Такий набір одягу можна зустріти в будь-якому європейському місті. Шкіра, чорне, Кріперс або інші грубі черевики, широкополі капелюхи - ці речі міцно асоціюються з вуличним і фестивальним стилями. З іншого боку, вони давно не з'являлися на подіумах. До останнього часу готичні і рок-речі можна було зустріти хіба що в колекціях Rick Owens, Saint Laurent або тих же KTZ. Навіть якщо взяти Ріка Оуенса, дизайнера, який свого часу популяризовавшего чорний безформний тотал-лук - в останній колекції він використовує пастельні кольори, м'яку замшу і відкриває ноги.

Однак готика повернеться до нас наступної осені та взимку в новому прочитанні. Про це свідчать колекції, днями показані на Нью-Йоркському тижні моди. Ті ж Кріперс і заклепки Marc by Marc Jacobs поєднують з речами з яскравими принтами або чорним оксамитом , Шкіряні штани - з чоловічим пальто. У KTZ - шкіряні тотал-луки , У Rodarte - класика 70-х : Шкіряні штани, міні-спідниці і укорочені куртки. Thom Browne і Alexander Wang зробили дві повністю чорних колекції, там можна знайти десятки варіантів поєднання чорних речей самих різних фактур. Виходячи з цього я б порадила Валерії подивитися покази з новою готикою і спробувати щось з ідей стайлінгу цього року.

23 років, Краснодар

23 років, Краснодар

Олеся Іва
редактор розділу
«Стиль»

Карина також показує практично повністю чорний образ, але тут я б хотіла написати про кейп. Кейп стали повертатися в моду в кінці 2014-го. Поки у нас погано знають, як поводитися з цією річчю. Та й інформації дійсно небагато. Не кажучи вже про те, як в Росії складно знайти красивий кейп. Що собою являє гарний кейп? Він повинен бути гранично лаконічним, чистого кольору і зшитий з дорогої вовни, на якій би не збиралися катишки. В принципі, відповідний можна пошукати в колекції Topshop.

Говорячи про сполучення, AWAKE показують кейп рожевого кольору з двома рядами гудзиків, поєднуючи його з короткими шортами і прозорою блузою, а Carven - бежевий кейп який, треба сказати, вкрай вдало виглядає з білим топом і черевиками в чоловічому стилі. Céline поєднують кейп з брюками-кюлотамі і взуттям на підборах, але цей варіант, скоріше, підійде для солідного образу. M.Patmos надягають кейп з сукнею-светром і грубими черевиками на кшталт Timberland. Public School також зупиняються на грубих черевиках і короткій спідниці. Карл Лагерфельд показує кейп в поєднанні зі светром і замшевими ботфортами на шнурівці і плоскій підошві.

Треба розуміти, що чорний кейп дорослих, тому краще Карині надіти його з чимось більш молодіжним, ніж ботфорти. Наприклад, кілька вдалих варіантів поєднання чорного Кейпа можна знайти в лукбуке Neil Barrett : Тут є і коротка спідниця, і грубі черевики
Dr. Martens, та шкіряну міні-плаття. Свою версію демонструє для Style.com і Карлі Клосс. вона носить кейп з білим топом, чорним брюками і балетками. Агресивний макіяж, велика кількість чорного кольору і ботфорти, на жаль, зовсім не поєднуються з інфантильним клатчем в вигляді білого ведмедика.

Агресивний макіяж, велика кількість чорного кольору і ботфорти, на жаль, зовсім не поєднуються з інфантильним клатчем в вигляді білого ведмедика

Що собою являє гарний кейп?

Новости