«Люкс» копії в нічну зміну. Частина перша - СумкіСаратов. CityGu.Ru. Інтелектуально-розважальний портал | CityGu.Ru. Саратов. Інтернет-путівник по місту. Кінотеатри Саратова, афіша Саратова, Саратов місця, клуби Саратова, ресторани Саратова, бари Саратова, відпочинок в Саратові

  1. Про «люксові копії», часто говорять «те ж саме, але шиють в нічну зміну». У кожному жарті є частка...

Про «люксові копії», часто говорять «те ж саме, але шиють в нічну зміну». У кожному жарті є частка жарту, але це не той випадок. Не варто вірити в те, що Hermes, Chanel, Louis Vuitton, Christian Dior, Ferragamo, Versace, Prada, Fendi, Giorgio Armani, Ermenegildo Zegna випускають «економ варіант бренду». Хоч як би намагалися переконати в цьому численні сторінки інстаграм, якими зараз кишить інтернет.
Бажання виглядати стильно і дорого, бути в тренді і дає дорогу для виробників підробок.
Такого засилля «люксових копій» як на території колишнього СРСР можна зустріти, хіба що в Китаї, який і випускає ці копії.

Дорога сумочка, туфлі з останньої колекції, шарфик, який з першого погляду здається непоказним - іноді можуть сказати дуже багато про власницю. Але для цього необхідне дотримання сукупності факторів. Наприклад, коли дама виходить з особистого автомобіля. Буває всяке, але тролейбус і сумочка Prada речі мало сумісні.
Однак сучасні реалії дивні, і багато хто вже звик до того, що дівчата виходять з метро з сумочкою Chanel на плечах. І напевно багато хто сподівається на те, що люди повірять в її «правдивість».

Я не перший рік веду бізнес, пов'язаний з модою і шопінгом. Завжди запитую у наших клієнтів про мотиви покупки того чи іншого бренду, це допомагає краще пізнати потреби, загальні тенденції. Відстежую нововведення в інстаграм і дуже часто бачу як російські «зірки» кіно і телебачення «діляться радістю про покупках» в шоурумах, зайшовши на сторінку яких розумієш що це за «люксові копії». Все це наштовхнуло мене на думку висвітлити таке питання як: «Чому купують фейк, коли за ту ж суму, а іноді і дешевше можна отримати оригінали досить відомих брендів ?!».

Отже:
«Мати сумку, взуття, шарфик (і далі за списком ...) відомого люксового бренду престижно».

Абсолютно згодна, за умови, що це оригінал. Все-таки багато хто погодиться: немає сенсу роз'їжджати на маршрутці з сумкою LouisVuitton вартістю близько $ 1000.. Цей елемент гардероба показує певний статус і достаток людини, який може дозволити собі цю покупку без шкоди власного бюджету.

«Мені просто подобається, як виглядає річ, бренд не має значення я спокійно ставлюся до підробок»
Ну раз так, то чому підробка під Chanel 2.55 а не справжня сумочка Rebecca Minkoff -Mini Quilted Love Cross body Bag, стиль схожий: квілт, шкіра, цепочкасвплетеннимвнеекожанимшнурком. Не варто обманювати себе, все-таки хочеться саме Chanel2.55 щоб відчути себе причетною до світу високої моди. Можна бути причетною до світу високої моди, можна бути стильною. А можна промахнутися по всіх параметрах.

А можна промахнутися по всіх параметрах

На мій погляд, це відбувається, тому що той самий Middle рівень, який був би цікавий модницям, практично невідомий, наприклад в Росії. Продавцям «люксових копій» вигідно продавати такий товар. Як показує статистика, прибуток з підробок набагато вище, ніж з товарів Middlelevel. Сумки купуються в Китаї і в залежності від якості - ставиться ціна.

Наведу приклад: Hermes (одна з найпопулярніших сумок для випускають «нічний люкс»), ціни на сумку коливаються від $ 12 000 до $ 35 000 на залежності від матеріалів які використовують при пошитті сумки. Ціна «люксової копії» для клієнтів шоурумів $ 120 (з урахуванням курсу долара 56), закупівельна ціна з урахуванням всіх витрат $ 15 - 25. Непоганий бізнес виходить!

Безліч популярних дизайнерів Нью Йорка, Лос Анжелеса такі як: ToryBurch , Rebecca Minkoff , Aimee Kestenberg , DKNY , CK , Michael Kors випускають чудові речі, які будуть просто мега стильно виглядатимуть, а їхній власник зможе хизуватися власною обізнаністю про останні модні світові тенденції.

Починаю рубрику «Альтернатива»

Нижче порівняння Luxury (червона ціна) брендів (найбільш популярні моделі які підробляють) і брендів Middle Level (зелена / синя) дизайнерів.

Отже, мотиви, які спонукають людей на покупку фейк:
1. Для тих кому «ну просто подобається стиль,« квілт »нині в моді же».

Для тих кому «ну просто подобається стиль,« квілт »нині в моді же»

«Зручно брати в дорогу, практично до будь-якого вбрання».

«Зручно брати в дорогу, практично до будь-якого вбрання»

«Хочеться чого ні будь яскравого і незвичайного ...»

»

«Зручно в ній носити ноутбук - і виглядає стильно»

«Зручно в ній носити ноутбук - і виглядає стильно»

«Не можу знайти класичну сумку, яка підходить для будь-якого наряду» Правда ?!

«Не можу знайти класичну сумку, яка підходить для будь-якого наряду» Правда

Вибір справа непроста, а вибір між тим щоб «здаватися причетною до світу високої моди» купуючи підробки відомих брендів і насправді розбиратися в ній, орієнтуючись в першу чергу на можливості свого гаманця - непростий подвійно, коли стільки спокус.

Є приказка «Скупий платить двічі». Напевно, все-таки варто замислитися - скільки «люксів» буде придбано за той же період часу скільки могла прослужити шкіряна сумочка від дизайнерів Middle рівня ?!

І пам'ятайте, що ваш самообман зробить Фейк справжньою сумочкою Шанель!

Ви завжди зможете знайти сумочку відповідну саме вам!

Текст: Олена К., огляд модних новинок UStocker.net

« Дмитро Кубанкін: ми забуваємо наше коріння Have you got a minute? »

Все це наштовхнуло мене на думку висвітлити таке питання як: «Чому купують фейк, коли за ту ж суму, а іноді і дешевше можна отримати оригінали досить відомих брендів ?
Напевно, все-таки варто замислитися - скільки «люксів» буде придбано за той же період часу скільки могла прослужити шкіряна сумочка від дизайнерів Middle рівня ?

Новости