MAC Cosmetics (Мак Косметікс) - косметика з США. Відгуки. Де купити в Україні, адреси магазинів

  1. Історія заснування бренду декоративної косметики MAC Cosmetics (Мак Косметікс)
  2. Відгуки про декоративну косметику MAC Cosmetics (Мак Косметікс):
  3. Де купити косметику MAC Cosmetics (Мак Косметікс), адреси магазинів в Україні:

MAC Cosmetics (Мак Косметікс) - бренд декоративної косметики з США

MAC Cosmetics (Мак Косметікс) - бренд декоративної косметики з США.

В даний час брендом володіє компанія Estee Lauder , До складу якої також входять бренди Aramis , Origins , Aveda , Rodan and Fields, Clinique , Bumble and bumble , Darphin , La Mer , Tommy Hilfiger , Prescriptives , Kate Spade Beauty, Jo Malone , Bobbi Brown , Kiton , Tom Ford Beauty , Ojon , Flirt! , American Beauty , Michael Kors Beauty і Donna Karan .

Історія заснування бренду декоративної косметики MAC Cosmetics (Мак Косметікс)

Косметичний бренд MAC Cosmetics був заснований в 1997 в Торонто, Канада. Творцями виступила пара талановитих людей, Френк Тоскана візажист-фотограф і Френк Анджело керуючий салонами краси. Назва MAC Cosmetics розшифровується як Make-up Art Cosmetics, в перекладі з англійської означає «Макіяж Мистецтво Косметика».

Відразу після заснування компанії, в універмазі Сімпсон був відкритий перший магазин. Бред швидко набирав популярності, і буквально через трохи часу його придбала вже відома в усьому світі компанія Estee Lauder. Це підштовхнуло молодий бренд до більш стрімкого розвитку, а незабаром, і до визнання в більш ніж 50-ти країнах по всьому світу.

На сьогоднішній день під брендом MAC Cosmetics випускається декоративна косметика, лаки для нігтів, кисті для косметики, косметичні аксесуари і парфумерія. Косметичний бренд MAC Cosmetics - це професійна косметика, яка має широку кольорову гаму, відмінну якість і стриманий дизайн упаковки.

Цікаві факти:

Довгий час знаменита поп-діва Мадонна користувалася червоною помадою бренду MAC Cosmetics, образ яскравої блондинки з насиченими червоними губами увійшов в історію тодішньої моди.

Відгуки про декоративну косметику MAC Cosmetics (Мак Косметікс):

Бренд MAC Cosmetics належить компанії Estee Lauder, яка раніше заперечувала, що тестує косметику на тваринах , Але за останніми даними з'ясувалося - компанія перейшла на сторону великих корпорацій, і більш не є етичною. З цього можна зробити висновок, що косметичний бренд MAC Cosmetics теж тестується на тварин.

Тепер про якість. Тут все ну ДУЖЕ неоднозначно, як-то виходить приблизно 50 на 50 позитивних і негативних відгуків. Як то не в'яжеться з тим, що косметика «професійна». Зрозуміти чому така дика різниця в думках абсолютно неможливо. Єдине що можна порадити, якщо таки зважся на покупку косметики MAC Cosmetics прочитайте відгуки саме про той продукт, який вирішили купувати.
Для орієнтації в середньому за блиск для губ Вам доведеться віддати 200-300 гривень.

Де купити косметику MAC Cosmetics (Мак Косметікс), адреси магазинів в Україні:

На офіційному сайті бренду можна ознайомитися з асортиментом і різноманітністю продукції, до речі, там є і російськомовна версія. В Україні є кілька фірмових магазинів MAC Cosmetics.

Адреси магазинів MAC Cosmetics (Мак Косметікс), в Україні:

Київ, ТЦ Глобус , перша лінія.
Донецьк, ТК Пасаж, вул. Карла Маркса, 50.

Офіційний сайт: http://www.maccosmetics.com

Новости