магазин Adidas Олімп

  1. модні бренди
  2. Adidas на Красній Пресні
  3. Колекції спортивного екіпірування «Адідас»
адреса

Москва, Червона Пресня вул., д. 23, стр. 1 А

метро Вулиця 1905 року

телефон

+7 (495) 974-77-53, 8 (800) 250-77-53 сайт www.adidas.ru, www.adidas-group.com, www.adidas.com графік роботи пн-нд 10: 00- 22:00 кредитні карти

  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Maestro
  • Visa Electron
товари

жіночі та чоловічі спорттовари

модні бренди

спортивний одяг і взуття, модні новинки

Adidas на Красній Пресні

Спортивно-екіпірувальний центр «Адідас -« Олімп »вважається найбільшим з усіх московських магазинів Adidas . Тільки тут представлений найбільш повний асортимент спортивних товарів і колекцій цієї легендарної марки.

Відомо, що на логотипі торгового знака «Адідас» три смужки, а ось що у компанії існує і три підрозділи: adidas Sport Performance, adidas Sport Heritage і adidas Sport Style, знають не всі. Стратегія розподілу бренду на три підрозділи, є головною відмітною характеристикою марки. Це абсолютно унікальний спосіб вираження спорту у всіх його проявах: на спортивній арені, на вулиці, в спортивному одязі.

  • Sport Performance - це підрозділ повністю зосереджено на спортсмена, для якого перш за все важлива функціональність екіпіровки, а також її стиль.
  • Sport Heritage ORiginals - знаходить в минулому adidas ідеї і натхнення для створення ультрасучасних моделей. Це одяг і взуття, які абсолютно очевидно беруть початок в спорті, але призначені для використання в повсякденному житті. У Москві відкрито кілька концептуальних магазинів «Адідас-Originals» .
  • Sport Style - наймолодший підрозділ створено для стильних і стежать за останніми новинками та модними тенденціями споживачів, які прагнуть підкреслити своє ставлення до спорту, одягаючись в спортивному стилі, але в новій, яскраво вираженою інтерпретації.

«Адідас» - перший істинно спортивний бренд, заснований справжнім спортсменом, сенс життя якого полягав в тому, щоб створювати екіпіровку, що дозволяє атлетові покращувати свої спортивні результати. Компанія постійно рухається вперед, розробляючи інноваційні технології та покращуючи якість товарів і послуг.

Колекції спортивного екіпірування «Адідас»

«Адідас» і Стелла Маккартні представили четверту спільну колекцію спортивного екіпірування для жінок новою лінією «Зимові види спорту». Одяг лінії adidas by Stella McCartney виглядає жіночно і стильно. Ключові моделі колекції: комбінезон Performance Suit, стьобані куртки і брюки, а також одна з найбільш інноваційних моделей - чоботи Tashes з приголомшливою концепцією «два в одному» поєднує технологічні «місяцеходи» із затишними внутрішніми чобітьми-панчохами.

Ключові моделі колекції: комбінезон Performance Suit, стьобані куртки і брюки, а також одна з найбільш інноваційних моделей - чоботи Tashes з приголомшливою концепцією «два в одному» поєднує технологічні «місяцеходи» із затишними внутрішніми чобітьми-панчохами

Колекція для жінок, які мають внутрішньою силою
У сезоні осінь / зима 2006-2007 «Адідас» представляє унікальну жіночу колекцію високоякісної функціональної спортивної екіпіровки adidas Adilibria , Яка підкреслює злиття спорту і дизайну. Колекція включає в себе повну лінійку жіночого взуття, екіпіровки і аксесуарів в п'яти спортивних категоріях: фітнес, біг, йога, теніс і плавання.

Колекція включає в себе повну лінійку жіночого взуття, екіпіровки і аксесуарів в п'яти спортивних категоріях: фітнес, біг, йога, теніс і плавання

Колекція adidas Adilibria 3 Stripes Authentic
У колекції adidas Adilibria 3 Stripes Authentic , Розробленої для того, щоб допомогти жінкам повірити в свою внутрішню силу і зосередитися на собі і своєму благополуччі, використовуються несподівані поєднання форм і кольорів і приділяється велика увага деталям. Дуже м'які, неспортивні відтінки і стильні, об'ємні силуети прекрасно поєднуються з високою функціональністю нової спортивної екіпіровки.

Дуже м'які, неспортивні відтінки і стильні, об'ємні силуети прекрасно поєднуються з високою функціональністю нової спортивної екіпіровки

Колекція adidas Adilibria Equilibra
В унікальній колекції adidas Adilibria Equilibra лінії Sport Performance використані полегшені, сучасні матеріали, а також нові поєднання тканин, які забезпечують комфорт, повітропроникність і приголомшливу свободу рухів. Спеціально розроблені конструкції, вставки з лайкри і найсучасніші технології, наприклад, ClimaCool® і ClimaWarm®, сприяють підтримці оптимального рівня температури і вологості за рахунок охолодження або теплоізоляції в залежності від погодних умов.

Спеціально розроблені конструкції, вставки з лайкри і найсучасніші технології, наприклад, ClimaCool® і ClimaWarm®, сприяють підтримці оптимального рівня температури і вологості за рахунок охолодження або теплоізоляції в залежності від погодних умов

Колекція adidas Adilibria Fuse
колекція adidas Adilibria Fuse підрозділи adidas Sport Performance, натхненна танцювальною культурою, - це ідеальне втілення функціональності і дизайну. Стильні, повсякденні і в той же час спортивні моделі одягу, взуття та аксесуарів призначені для активних та енергійних дівчат. Поєднання м'яких, комфортних матеріалів з динамічним кроєм підкреслюють «танцювальний» дух колекції adidas Fuse і дарують свободу руху.

  • Три унісекс-моделі модного спортивного взуття adidas з'являться в Корнер Wood Wood в універмазі «Кольоровий»

  • Adidas представляє модні аксесуари сезону - лімітовану колекцію годинників Мельбурн

  • Модний бренд представляє колекцію літнього спортивного одягу для тінейджерів

Новости