Магазин музичних інструментів "Друга Хвиля"

  1. Свіжі новини У продаж надійшли портативні аудіо-інтерфейси Zoom U-24 і U-44
  2. На склад надійшли інтрактівние синтезатори Casio MZ-X300 b MZ-X500!
  3. Рекордери Zoom - ідеальне рішення для якісного запису битбокса!
  4. Нові медіатори і гітарні тюнери від Snark

Свіжі новини

У продаж надійшли портативні аудіо-інтерфейси Zoom U-24 і U-44

У продаж надійшли портативні аудіо-інтерфейси Zoom U-24 і U-44

Зустрічайте дві новинки від звукової лабораторії Zoom - портативні аудіоінтерфейси U-24І U-44. Обидва цих пристрої вже були продемонстровані на музичній виставці Musikmesse Frankfurt. Новинки пропонують користувачеві всі найнеобхідніші засоби для запису і відтворення високоякісного аудіо як в студії, так і в польових умовах.

На склад надійшли інтрактівние синтезатори Casio MZ-X300 b MZ-X500!

Ідеально підходять для будинку, студії та концертів, ці аранжувальної станції мають високоякісні тембри, просунуті ефекти і стилі автоаккомпанемента з живими засемплірованнимі партіями ударних і баса Ідеально підходять для будинку, студії та концертів, ці аранжувальної станції мають високоякісні тембри, просунуті ефекти і стилі автоаккомпанемента з "живими" засемплірованнимі партіями ударних і баса! Інструменти серії MZ ​​забезпечені вбудованими акустичними системами з 20-ватними підсилювачами, поліфонією в 128 голосів, а також потужним DSP-процесором. MZ-X300 має 900 встановлених тембрів і 280 ритмів, в той час як MZ-X500 оснащений 1100 встановленими тембрами і 330 ритмами.

Рекордери Zoom - ідеальне рішення для якісного запису битбокса!

За останні роки бітбоксинг, як стиль виконання музичних композицій, встиг завоювати велику популярність на пострадянському просторі За останні роки бітбоксинг, як стиль виконання музичних композицій, встиг завоювати велику популярність на пострадянському просторі. Відомі бітбоксер регулярно збирають натовпи захоплених глядачів під час своїх живих виступів. Однак, в цифрову епоху, коли важливо представити свою творчість онлайн-аудиторії, якість аудіозапису стає ключовим фактором, особливо для бітбоксинг.

Нові медіатори і гітарні тюнери від Snark

Нові медіатори і гітарні тюнери від Snark

компанія Snark , Яка завоювала широке визнання на ринку медіаторів і гітарних тюнерів, представляє нову серію медіаторів, що отримала назву Sigmund Freud's Celluloids. Нові медіатори виготовлені з особливого целулоїду, який робить їх поверхню як ніколи гладкою і, в той же час, абсолютно нековзною. Кожен медіатор із серії Sigmund Freud's Celluloids проходить 30-годинний полірування, що позитивним чином позначається на тоні і дозволяє уникнути тертя медіатора про струни. У серії представлено 12 різновидів медіаторів. Форма кожного медіатора відтворена з граничною точністю за допомогою лазера. У кожен комплект входить безкоштовний чохол для медіатора. У кожен комплект входить мініатюрний шліфувальний блок для підгону медіатора під свій стиль гри.

Новости